Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

4

Skrevet af Ulrik B. Petersen 1578 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke blind for gener og ulemper ved tiltaget, men så vidt jeg kan se, har det dog det rationale at mennesker, der arbejder i udlandet men som ønsker at bevare tilknytningen til Danmark, kan vende tilbage og få del i alle sociale og sundhedsmæssige rettigheder uden karenstid. Hvis man fx. i udlandet bliver syg, kan man vende hjem til Danmark og blive behandlet gratis. Det hænger vel ikke sammen med at man i perioden ikke betaler en krone i skat i Danmark?


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1578 dage siden - Direkte link

Det er en Win:win for Danmark.

 

I det en person udstationeret, ofte tager viden med hjem, som vi kan bruge til at styrke Danmark, derved står Danmark ofte stærkere.

 

Ofte kan der komme mange penge hjem ved sådan en udstationering, måske ikke direkte fra personens løn, men via virksomheden som personen arbejder for...

 

Hvad er bedst, skat af måske 400 000dkk af en person, eller 25% skat af 20 millioner som det måske bringer hjem til landet.

 

Det er netop problemet, ved at man siger personen har ikke betalt noget til Danmark, og derfor er ikke berettiget til social hjælp, syge hjælp, m.v.   Men hvad med de penge de har tjent til Danmark ?

 

I 1999 var jeg med til at lave internationale kontrakter, og jeg var en del af en gruppe folk som var ledene i at få kontrakter til landet...  Officielt betalte jeg ca 250 000dkk i skat til staten ved det arbjede, men mit arbjede var med til at  hiv kontrakter til Danmark (i flertal) som var i de 10+ millioner klassen, som så skabte og vedligeholde jobs i Danmark...  Så de penge jeg var med til at skaffe samfundet var langt over million klassen, men jeg er kun krediteret med 250 000dkk som jeg betalte direkte i skat.

 

Det samme sker ved udstationering, da det ofte er som en del af et salg, vedligholdelse, kontrakter m.v.    Hvor pengene ikke kommer til landet via lønninger, men buisness to buisness handler.

 

Bare en skam folk er så ivrige efter at straffe personen der har ofret år af sit liv i udlandet, og hevet mange penge til landet, bare fordi personen ikke har officielt betalt skat til landet..

 

Yderest snævertsynet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
16
4
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13

- Annonce -


Om GWT
Liberalist med grundliggende medmenneskelige værdier. Arbejdende siden 15 års alderen, ingen formel uddannelse. Mest aktiv i udlandet men...

Se GWTs profil
eller
Følg GWT
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -