Casper Christensen politianmeldt for hashrygning på åben skærm

Lars Kragh Andersen, som også er kendt som Licenslars og for sine opsigtsvækkende udtalelser om at han i sit tidligere job som politibetjent nægtede at krænke folks frihedsrettigheder, har i dag politianmeldt Casper Christensen for overtrædelse af narkotikalovgivningen.

Hans fulde anmeldelse med billeder og bilag kan hentes som pdf her, og teksten lyder som følger:

Anmeldelse af komikeren Casper Christensen for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer

Undertegnede er d.d. blevet opmærksom på, at komikeren Casper Christensen i tv-programmet ”Aloha” på TV2, udsendt fredag den 5. november 2010 om aftenen, tilsidesatte dansk narkotikalovgivning og for åben skærm tændte en joint under et interview med dj’en Morten Breum.

Jeg har vedlagt 4 fotos, hvor man på foto 1 kan se Casper Christensen med et grønt jointrør, på foto 2 kan se ham med den endnu utændte joint i munden og på foto 3 kan se ham tænde jointen med en lighter. Efter at have tændt jointen og indhaleret, overgiver han den efter kort tid til komikeren Lars Hjortshøj, der med jointen i munden forlader settet (foto 4).

Da min retsfølelse er krænket af, at en komiker som Casper Christensen for åben skærm i et landsdækkende tv-program overtræder gældende dansk narkotikalovgivning, ønsker jeg at anmelde ham for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer.

Jeg har ved tidligere lejligheder læst, at Casper Christensen indrømmer, at han overtræder narkotikalovgivningen, og disse artikler er vedlagt i bilag 1-3. Derfor finder jeg det naturligt, at politiet efterforsker sagen, afhører Morten Breum og Lars Hjortshøj, samt ransager Casper Christensensens bopæl, da man her efter alt at dømme kan finde yderligere beviser for overtrædelse af narkotikalovgivningen.

Med venlig hilsen

Lars Kragh Andersen

60 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere