Kontakt 180Grader.dk
73

Skrevet af Afskaftopskattennu 1367 dage siden - Direkte link

I forbindelse med skattereformen, betegnede Venstre lavere fradrag for de største renteudgifter som "en jagt på unge boligejere". 

 

VK mener i 2012 at det ikke nan betale sig at arbejde, selvom de har været 10 år ved magten.....


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

*bump*


Skrevet af Hank Rearden 1367 dage siden - Direkte link

@Unode 4:  Mødt med denne type angreb sagde Milton Friedmann: "Would you only receive cancer treatment from a doctor that has had cancer himself"

- Annonce -


Skrevet af Anon 1367 dage siden - Direkte link

+1

Sjovt indlæg at skrive netop lige på 180grader.dk hvor det er helt alm at kalde folk for igler, blodsugere og ting der er værre. Jeg vil da prøve at se positivt på det og se om ikke det kan smitte af her på siden så vi kan komme af med de "unoder"

Det er vel en unode uanset hvor det forkommer.


Skrevet af Anon 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Offentlig debat foregår nu andre steder end i aviser, radio og tv. Hvis der kun menes den debat der foregår der så burde man måske have skrevet det.

Selvfølgelig er det debattøre når man tager udvalgte udklip fra et andet debatforum og udstiller dem her på siden for at kalde dem for diverse navne. De få der tør bevæge sig herind for at debattere får samme tur. Så selvfølgelig holder sammenligningen.


Skrevet af Claus Andersen 1367 dage siden - Direkte link

M. Lykketoft er blevet en rigtig luskebuks og har gjort sig skyldig i samtlige debat-unoder. Har tabt så meget for ham, han er ikke længere en man bør have respekt for. Særligt efter hans: "Bag enhver stor formue, ligger der en alvorlig forbrydelse." Sagt anklagende mod Arzrouni i P1 engang i foråret 2011, hvor han også talte om ultra- og neo-liberalister, der ville lade markedet være Vor Herre. Puha Lykketoft... glemmer jeg dig aldrig for!

 

Han tæskede også lige løs på Romney for at have kaldt Jerusalem Israels hovedstad. Men hvad gjorde Obama lige i 2008?


Skrevet af frankie 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Var dit indlæg en demonstration af det artiklen omtaler?

Skrevet af Fremskridt 1367 dage siden - Direkte link

Touché, frankie :-)


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

Et godt eksempel på venstrefløjs-debat af Gry Möger Poulsen - som jeg slet ikke forstår hvorfor får opmærksomhed? Hun er jo ekstremt stupid at høre på, eksemplificeret med dette indlæg, hvor hun direkte lyver (bla. om at man skulle have "overbetalt" privathospitaler med penge man har "taget" fra de offentlige hospitaler - virkeligheden er som bekendt, at behandlingerne er billigere på privathospitalerne; ergo det er de offentlige hospitaler som blev overbetalt).

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1804994.ece 


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link

Det værste ved venstrefløjen er uden tvivl deres evige moraliseren. Deres udgangspunkt er:

 

"Jeg har ret - og hvis du er uenig, så er du et dårligt menneske".

 

Stort set ethvert politisk forslag fra venstrefløjen bakkes op af bullshit ord som "anstændigt", "humant" og "tolerant". Moral og politik bør holdes skarpt adskilt - for politik er jo bare et spørgsmål om prioritering af samfundskagen. Og den ene prioritering kan være lige så god som den anden - så det må være flertallet, der bestemmer prioriteringen, og ikke klæbrige moralbegreber hos selvfede RUC uddannede.


Skrevet af Polyb 1367 dage siden - Direkte link

Disse ting hører sgu da ikke nogen speciel fløj til - samtlige 6 unoder florerer også i stor stil blandt både liberale og konservative på højreorienterede fora som f.eks. 180grader.dk


Skrevet af cicero 1367 dage siden - Direkte link

Tillad mig at citere:

 

"Afslutningsvis vil jeg gerne påpege, at disse seks unoder ikke kun begås af venstrefløjsdebattører."

 


Skrevet af Polyb 1367 dage siden - Direkte link

Men det er som nævnt min påstand, at debattører på venstrefløjen er særligt tilbøjelige til at begå dem. Hvad det skyldes, ved jeg ikke.


Skrevet af cicero 1367 dage siden - Direkte link

"Afslutningsvis vil jeg gerne påpege, at disse seks unoder ikke kun begås af venstrefløjsdebattører."


Skrevet af cicero 1367 dage siden - Direkte link

Polyb.

 

Du bekræfter jo først det som Martin Ågerup allerede har skrevet i sin artikel.

 

Når man så pointerer dette over for dig, så udvider du pludselig dit argument med at citere Ågerup for at erklære venstrefløjen mere tilbøjelige til unoderne.


Skrevet af Polyb 1367 dage siden - Direkte link

Du er simpelthen utrolig.

 

Det har sgu da hele tiden været mit argument - det ved du også godt hvis du læser hvad jeg skriver bare en smule retfærdigt. Hvorfor tror du f.eks. jeg bruger udtryk som "florerer i stor stil"? Er det fordi jeg er enig med Ågerup og mener at det så hos venstrefløjen "florerer i endnu større stil"?


Skrevet af cicero 1367 dage siden - Direkte link

Nej, det er dig der ikke formulerer dig korrekt i dette her tilfælde. Jeg er ikke tankelæser.

 

"Florerer i stor stil" er et vidt begreb. Hvis du vil have din pointe igennem, så burde have udtrykt det anderledes, eventuelt som i "samme grad". Jeg er som sagt ikke tankelæser og forstår ikke dit argument.

 

Mener du, at højrefløjen og venstrefløjen er lige gode om unoderne? Eller vil du blot bekræfte det som Ågerup allerede har skrevet?


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Prøv at se hvad det forvirrede pigebarn skriver:

• Penge fra det fælles sundhedsvæsen – I gav los for overbetaling af de private hospitaler på skatteydernes regning!

Hun afslører sig selv som en der absolut ikke ved hvad hun taler om.

Der var IKKE overbetaling, forstået på den måde, at behandlingerne kostede mere på de private hospitaler end på de offentlige hospitaler. Og det er den måde som det bliver solgt på - af stupide barne-politikere som Gry Möger Poulsen og venstreorienterede medier som DR.

Der var hele tiden tale om betaling som lå under den betaling som de offentlige hospitaler modtager for samme behandling. Dette fremgår også en af CEPOS-analyse. Det som "overbetalingen" bestod i var, at man fandt frem til, at man kunne købe disse ydelser endnu billigere hos de private end tilfældet var - altså at man kunne spare endnu mere. Men der har hele tiden været tale om, at det er de offentlige hospitaler som bliver overbetalt i forhold til de private hospitaler.

Det er ganske enkelt en kæmpe skandale, at så mange mennesker stadig tror på den løgne-kampagne som især DR førte om den såkaldte overbetaling, hvor man øjensynligt helt bevidst har manipuleret med begreberne. Skatteministerens lillesøster har tydeligvis ikke fattet den rette sammenhæng og efterblabrer ukritiske løgnehistorien. Pinligt. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

16
10
13
11
12
5
2
19
11
6
51
4
20
21
2
5
16
6
9
6

- Annonce -


Om Martin Ågerup
Martin Ågerup er direktør i tænketanken CEPOS. Han har tidligere arbejdet på Instituttet for Fremtidsforskning og i konsulentvirksomheden...

Se Martin Ågerups profil
eller
Følg Martin Ågerup
- Annonce -