Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

60

Skrevet af Froggy 1607 dage siden - Direkte link
Der reelle arbejdstagende antal er sandsynligvis langt højere. De arbejder blot sort.

Skrevet af slettet bruger 6196 1607 dage siden - Direkte link

Jamen det ved Zenia Stampe da meget mere om end én tilfældig asylcenterleder!

 

/ironi slut


Skrevet af Badger Badger Badger 1607 dage siden - Direkte link

Er det virkelig ikke muligt at differentiere ydelserne, så det kun er danskere, der får de helt høje ydelser?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 6196 1607 dage siden - Direkte link

Jo, var det ikke det F-A-RV-EL afskaffede, som noget af det første? Altså starthjælpen.


Skrevet af Frederik Blegvad 1607 dage siden - Direkte link

De skal IKKE have nogle former for kontante ydelser andet end husly og mad. Hvis jeg feks måtte søge asyl i Thailand eller Tyrkiet og bad om kontante ydelser, så ville de grine deres røv i laser.


Skrevet af slettet bruger 6003 1607 dage siden - Direkte link

+ Liberal Alliance


Skrevet af Kim Ursin 1607 dage siden - Direkte link

Næh, for hvad kan de? De taler ikke dansk, mange af dem håbløst engelsk, de færreste har en uddannelse og endnu færre en uddannelse de kan bruge i Danmark, hvor man stort set skal have en uddannelse for at lave noget som helst. Bistanden er højere end de jobs de rent faktisk kan klare og/eller også fortæller fagforeningen dem at det er umenneskeligt at tage jobbet (fx jordbærplukning).

 

Mindst ligeså interessant er det at hver asylansøger koster 210.000 kroner om året, det koster omkring 1 milliard om året at modtage 5200 nye asylansøgere om året, for den samme millard kunne vi hjælpe tæt ved en million mennesker i nærområderne. Men det er jo åbenbart racistisk og umenneskeligt at hellere vil hjælpe 1 million end 5000 i Danmark.....


Skrevet af slettet bruger 8119 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Morten Rahbek Andersen 1607 dage siden - Direkte link
Hvis der er 7 milliarder på kloden og vi antager at halvdelen skal have 210.000 kr af os danskere om året vil det svare til at hver dansker skulle yde 147.000.000 Kr årligt til verdens fattige. Jeg er latterlig tænker i, ok så lader vi USA og EUs samlede befolkningers skuldre om at bære byrden, så kan vi hver især slippe med en rund million om året. Det er simpelthen hamrende asocialt overfor dem der må blive tilbage, at hive nogle flygtninge og andre fattige emigranter herop i stedet for at hjælpe dem i deres nærområde.

Skrevet af slettet bruger 6003 1607 dage siden - Direkte link

Præcis. Tallene er latterlige.

 

Problemerne er uoverskuelige. De løses ikke med symptombehandling til menneskesmuglede opportunister. Det gør tværtimod problemerne værre.


Skrevet af Frederik Blegvad 1607 dage siden - Direkte link

Ja, lukkede grænser og lukkede kasser må være svaret


Skrevet af Tommy Jensen 1607 dage siden - Direkte link

Nu kræver de jo så ikke de store (sprog) evner at gøre rent. Og ja, det er der nogen der gør.

 

Edit: Jeg tror faktisk at det ville være en god måde at starte på. Et rengøringsjob giver mulighed for at lære sprog, have en grund til at stå op om morgenen samt at få et netværk (og dermed blive mere integreret) med tiden kan en dygtig og pligtskyldig rengøringskone arbejde sig op til at have mere ansvar eller benytte erfaringerne til at få et bedre job.

 

Men det kræver selvfølgelig at man selv tager ansvar.


Skrevet af Kim Freyberg 1607 dage siden - Direkte link

I glemmer at LA har en finger med i det her sammen med tosserne fra radikale og øvrige venstrefløj.


Skrevet af Langbalde 1607 dage siden - Direkte link

Det er slet ikke glemt. Heller ikke næste gang jeg står i stemmeboksen!


Skrevet af Fremskridt 1607 dage siden - Direkte link

Det samme her.


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Ikke glemt. LA snakker og snakker om, at velfærdsstaten er for stor og stjæler penge fra borgerne - men når det handler om at føle sig god og føle, at man gør godt, så forstummer den snak. Så er det lige pludselig LA, der står og hiver flere penge op af lommerne på skaffedyrene.

 

De har været med til at underskrive en blanko-check ved at gå med i aftalen - det første skøn var 210 millioner kroner pr. år - men med det pres på asylsystemet, som aftalen med største garanti har været medvirkende til, så bliver dette tal mange gange større. Det tør jeg allerede nu love.

 

Men Simon Emil vil sikkert bare gentage, at også disse penge skal findes "inden for rammen". Mon de fleste ikke har gennemskuet den eufeisme?


Skrevet af JohnD 1607 dage siden - Direkte link

De røde aber, lovede og lovede og lovede før valget at de ville være garanter før en stram udlændinge-politik, med FÅ ændringer - og hva fanden ser man nu ??? De gir jo helt los og leger "onkel Nyrup" igen igen.

 

Jeg er ved at brække mig over deres misforståede humanistiske pis og papir!!


Skrevet af slettet bruger 6196 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af slettet bruger 6196 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Politiet har arresteret de to første asylansøgerer i Juelsminde Asylcenter , fordi den enes værelse er fyldt med tyvekoster , politiet ævler noget om at de skal udvises , kan politiet udvise asylansøgerer der begår kriminalitet i Danmark når Deres sag er under behandling . De politikere der importerer disse indavlede og retarderede kriminelle burde personligt afkræves erstatning for alle de omkostninger flygtningerne bærer med sig .


Skrevet af JohnD 1607 dage siden - Direkte link

Så så - selvfølgelig kan vi da ikke udvise en stakkels asylansøger, "bare" fordi han begår lidt kriminalitet. Vi bør hjælpe dem, og lukke vore hjem op for deres tyve-togter - vi er jo SÅ rige at det ikke gør noget... tænk på - de har jo lidt afsavn hele livet... Kan allerede høre godheds-politikernes halløj !


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1607 dage siden - Direkte link

+


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1607 dage siden - Direkte link

Lad os fratræde FN-konventionen og lukke hele asylsystemet.


Skrevet af Hans Und 1607 dage siden - Direkte link

Strengt taget kunne man bare udnytte mulighederne for udvisning, forbud mod at fremmede driver politisk virksomhed, hensynet til værtsbefolkningens sikkerhed og hvad der ellers er af undtagelser. Så kunne man nok komme ned på 0 (nul) muhammedanere der kolonisere under dække af at være flygtninge.

 

Men ellers enig. Opsig lortet, vi skal ikke deltage i dette vanvid, som reelt er en bestræbelse på at lave en verdensregering. Det kan kun ende i massiv undertrykkelse og bliver en særdeles blodig affærere.

 

Læs evt Tohmas Nagel:

 

"The Problem of Global Justice", en 35 siders sag.


Skrevet af Torben Caroc 1607 dage siden - Direkte link

FN og dets konventioner blev skabt i den bedste mening, men har ikke vist sig langtidsholdbare. De regeringer som konventionerne skulle tvinge til at opføre sig ordentligt, er netop dem som konsekvent blæser på konventionerne. Hvorfor skal vi andre så lide under udgifter og kriminalitet for at kunne opfylde alle konventionsfinesser ?

Henrik Ræder Clausen har fuldstændigt ret. Både indenfor FN og EU burde vi trække os ud af al aktivitet som ikke er rent teknisk præget. Jeg tænker på standardiseringsarbejde, internationale søfartsregler og lignende.


Skrevet af Frihedtilfolket 1607 dage siden - Direkte link

FN og dets konventioner blev skabt i den bedste mening

Nej. FN blev skabt for at kontrollere og bestemme.


Skrevet af Kjeld Flarup 1607 dage siden - Direkte link

Hvis det bare er opbevaring, så ville det være billigere at gøre det i et land tættere på deres oprinelsesland.


Skrevet af Hans Und 1607 dage siden - Direkte link

1ud af 500? Gælder det også vietnamesere og chilenere?


Skrevet af Kim Ursin 1607 dage siden - Direkte link

Kommer der flygtninge fra Chile og Vietnam?


Skrevet af Hans Und 1607 dage siden - Direkte link

Det gjorde der engang...


Skrevet af Tommy Jensen 1607 dage siden - Direkte link

Ja, det gjorde der vel under hhv krigen i Vietnam og diktaturet i Chile.


Skrevet af slettet bruger 771 1607 dage siden - Direkte link

Trine Bramsen (S) er idiot, og 80% afasylansøgerne er en bande løgnagtige snydepelse.


Skrevet af Hans Und 1607 dage siden - Direkte link

80% er ganske givet alt for lavt sat. Jeg ville egentligt have citeret FNs tidligere flygtninge højkommisær, Thorvald Stoltenberg, vist nok far til Norges nuværende statsminister, den jødehadende socialist Jens Stoltenberg for, at tallet er 95%.

 

Det forsøgte jeg så at google frem. Det kom der noget interessant ud af, nemlig en artikel af Ole Hasselbalch i Danskeren (Den Danske Forenings blad) nr. 4 1990. s 16 i bladet og s 6 i PDFen.

 

Det er ikke umiddelbart Stoltenberg der har udtalt det, men der i mod en højtstående embedsmand i kommisariatet, Widberg.

 

Det viser sig videre at udtalelsen oprindeligt blev bragt i østrisk radio og herefter hos DDR. Derefter blev den brugt af Hasselbalch i TV-DDR i en debat med næstenformanden for det daværende "Flygtningehjælpen".

 

Hasselbalch havde inden udsendelsen gjort DDR løgnhalsen Bent Nørgård opmærksom på hvorfra han havde kilden, herunder at DDR selv havde brugt den.

 

Et par dage senere producerede DDR så et indslag hvor Stoltenberg udtalte sig og her anslog andelen af fup flygtninge til 50:50, men uden egentligt at rejse tvivl om den oprindelige udtalelse af Widberg. Indslaget blev selvfølgelig brugt til at beklikke Hasselbalchs hæderlighed.

 

Jeg har i øvirgt en kilde der har arbejdet som tolk(arabisk) med netop den kategori af flygtninge som arbejdsområde. Vedkommende anslå antalt af fupasylanter til 90% med den tilføjelse at antallet af løgnhalse er 100%.

 

I bladet der linkes til er der i øvrigt en særdeles interessant artikel om nutidens nazister og deres arbejdsmetode. Bl.a. ønskede/ønsker? de også at vesten/danmark oversvømmes med muhammedanere, naturligvis udfra deres eget rationale. Men det skulle da overhovedet ikke undre, hvis der har været et tæt samarbejde mellem SF/Enhedslisten/Radigale/flygtning mafiaen på den ene side og så nazister på den anden, ideologisk er de jo nærmest helt enige.


Skrevet af Frederik Blegvad 1607 dage siden - Direkte link

vi kan da i det mindste glæde os over at vi modtager en del færre nu end vi gjorde under Nyrup. De stramninger DF og bertel Haarder lavede i 2002 og senere har vel haft en form for gavnlig effekt. her tænker jeg mest på afskaffelse af de-facto flygtninge


Skrevet af JohnD 1607 dage siden - Direkte link

Igen og igen vil jeg gerne gentage overfor fatsvage politikere:

 

LAD NU FLYGTNINGE BO I DE FORBASKEDE ASYL-CENTRE; UDEN MULIGHED FOR AT FORLADE DEM !!!!

 

Der har de det trygt og godt, og er i sikkerhed, mens deres sag evalueres.

 

Hvis deres sag så afvises, henter politiet dem, SER DEM GÅ OMBORD i flyet, og pist væk er snylterne/røver-baronerne !!

 

Skulle de komme tilbage igen, har vi imellemtiden bygget et, eller sågar to super max-fængsel på Grønlands-indlands-is, hvor de så skal sidde - I ISOLATION - til straffen er forløbet, hvor efter de nok engang følges til flyet og bye-bye.

 

Det var derfor vi IKKE skulle ha givet Grønland selvstyre - så kunne vi ha gjort tingene dejligt ubehagelige for kriminelle elementer i det her land.

 

Sindsygt?? Inhumant?? Psykotisk?? Næh, tro mig, det ville virke, når de kom tilbage og fortalte hva konsekvenserne er i DK, hvis du er en fake flygtning !!


Skrevet af Kim Ursin 1607 dage siden - Direkte link

Problemet er at man bruger år og dag på at undersøge sagerne. Egentlig burde det være ret enkelt, hvis de ikke vil medvirke til at få afklaret deres sag, så gives der automatisk afslag. Sagsbehandlingen burde dermed kunne nedbringes til 3-4 måneder.


Skrevet af JohnD 1607 dage siden - Direkte link

Jamen du har helt ret Kim.

 

Problemet ligger i at man så at sige "undskylder" indvandringen af fake-flygtninge med at nu har de jo været her så længe, og lang sags-behandlingstid osv osv.. såe velkommen til DK "

 

Og kan kun støtte din ide om et aut. afslag, hvis de sidder og skaber sig, og dermed faktisk tar tid fra reelle flygtninge.


Skrevet af madamim 1607 dage siden - Direkte link

-Hørt! +1


Skrevet af Frederik Blegvad 1607 dage siden - Direkte link

Hvad er det for noget vrøvl at kun 0,2% kan arbejde? 80 - 90% af dem kan og vil sguda arbejde hvis alle offentlige kasser er lukkede og de ellers får lov.


Skrevet af Jimmi K 1607 dage siden - Direkte link

Helt enig, fuldstændigt rigtigt og i lande med lukkede kasser arbejder de rent faktisk og bliver derved langt mere integrerede, men behandlersystemet har en interesse i at holde dem væk fra arbejde, så de kan blive sørgelige ofre som skal hjælpes af selvsamme system.

fratag Røde Kors deres asylcentre, bortset fra et enkelt til de max 10% med traumer og særlige behov, og så støt dog udkantsdanmark, og indloger dem hos de hoteller der tit er ved at gå nedenom og hjem, samt i boliger der ellers står tomme, giv dem lommepenge i starten, og lad dem arbejde alt det de vil og vi vil se langt bedre integration.

Tvivler i øvrigt stærkt på at under en halv procent eller for den sags skyld 30% af exjugoslaver, vietnamesere og iranere kan eller vil arbejde, det er simpelthen et udtryk for behandlersamfundet der er blevet vort lands førende og uproduktive industri.


Skrevet af Frederik Blegvad 1607 dage siden - Direkte link

Jeg er også helt enig med dig, lige bortset fra at de hverken skal have lommepenge eller indkvarteres på hoteller i udkantsdanmark. Der er rigeligt med jobs til alle asylansøgere som man aktivt skal finde til dem hvis de vil ud af centrene. De skal ikke have så meget som 50 øre i offentlig forsørgelse.


Skrevet af slettet bruger 6003 1607 dage siden - Direkte link

Uha, så taler en af fra det behandlingsindustrielle komplex over sig igen.

 

Men det afspejler fint undertegnedes debatter med kulturrøde, inklusive diverse liberale:

 

KBH: Det nytter ikke at give ophold, kun en ikke engang en halv procent af dem har udsigt til at kunne arbejde

Kulturrød: Nej nej, men de er jo mennesker med behov for hjælp...

KBH: Men vi kan vel ikke forsørge hele verden på kontanthjælpssats ?

Kulturrøde: Nej nej, de koster jo ikke noget, de skal bare ud af centrene og arbejde ....

KBH: Men som jeg sagde før: Det nytter ikke at give ophold, kun en ikke engang en halv procent af dem har udsigt til at kunne arbejde.

Kulturrød: Nej nej, men de er jo mennesker med behov for hjælp...


Skrevet af NNielsen 1607 dage siden - Direkte link

velkommen til det radikale univers.

 

Jeg synes stadig at ideen med at samtlige asylansøgere skal placeres i Hellerup og Gentofte er en udmærket ide.

 

De får kulturberigelsen og indtil videre har de ikke været specielet interesseret i at deltage i betalingen, men det får man naturligvis så samtidig lov til så man kan kan dokumentere sit meneskelige syn


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Jeg synes stadig at ideen med at samtlige asylansøgere skal placeres i Hellerup og Gentofte er en udmærket ide.

 

Det er ikke bare en udmærket ide - det er en fantastisk ide. Der er ligesom også lidt mere "schwung" over Strandvejens Asylcenter end Juelsminde Asylcenter.

 

Tænk sig hvis de selvfede kystbanesocialister fik en dosis af deres egen multi-kulti-medicin!!!

 

Men bare rolig. Det kommer ikke til at ske. De færreste fugle skider i egen rede.


Skrevet af Per T 1607 dage siden - Direkte link

Hvis man vender det lidt på hovedet:

 

1 ud af 500 kan faktisk arbejde. Hvor mange kan så være en reel trussel mod det regime de flygtede fra? Et lignende antal sikkert. 

 

Når man er så dårlig at man ikke kan klare sig på det danske arbejdsmarked (sikkert eet af verdens mindst krævende) vil man næppe heller udgøre nogen trussel for despoterne i ens hjemland. Dvs at man faktisk - ved sin manglende evner - har ødelagt sit argument for at flygte:

 

Selv diktaturer er til en hvis grad rationelle i deres handlinger. Hvem gider forfølge en mand/kvinde der ikke kan klare sig selv? Nej vel? Selv patroner og dødspatruljer koster jo penge i langtbortistan. I stedet koncentrerer man sig selvfølgelig om de personer der virkelig kan/vil bekæmpe en selv...og HVIS man kan udgøre en reel trussel mod et diktatur kan man nok også sidde ved kassen i Netto?

 

Mit forslag er derfor at "uarbejdsdygtige" flygninge bør "trusselsevalueres" og hvis de ikke udgør nogen trussel for deres hjemlands regimer kan man roligt sende dem hjem.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -