Kontakt 180Grader.dk
60

Skrevet af Froggy 1370 dage siden - Direkte link
Der reelle arbejdstagende antal er sandsynligvis langt højere. De arbejder blot sort.

Skrevet af Kim Ursin 1370 dage siden - Direkte link

Næh, for hvad kan de? De taler ikke dansk, mange af dem håbløst engelsk, de færreste har en uddannelse og endnu færre en uddannelse de kan bruge i Danmark, hvor man stort set skal have en uddannelse for at lave noget som helst. Bistanden er højere end de jobs de rent faktisk kan klare og/eller også fortæller fagforeningen dem at det er umenneskeligt at tage jobbet (fx jordbærplukning).

 

Mindst ligeså interessant er det at hver asylansøger koster 210.000 kroner om året, det koster omkring 1 milliard om året at modtage 5200 nye asylansøgere om året, for den samme millard kunne vi hjælpe tæt ved en million mennesker i nærområderne. Men det er jo åbenbart racistisk og umenneskeligt at hellere vil hjælpe 1 million end 5000 i Danmark.....


Skrevet af Morten Rahbek Andersen 1370 dage siden - Direkte link
Hvis der er 7 milliarder på kloden og vi antager at halvdelen skal have 210.000 kr af os danskere om året vil det svare til at hver dansker skulle yde 147.000.000 Kr årligt til verdens fattige. Jeg er latterlig tænker i, ok så lader vi USA og EUs samlede befolkningers skuldre om at bære byrden, så kan vi hver især slippe med en rund million om året. Det er simpelthen hamrende asocialt overfor dem der må blive tilbage, at hive nogle flygtninge og andre fattige emigranter herop i stedet for at hjælpe dem i deres nærområde.

- Annonce -


Skrevet af Tommy Jensen 1370 dage siden - Direkte link

Nu kræver de jo så ikke de store (sprog) evner at gøre rent. Og ja, det er der nogen der gør.

 

Edit: Jeg tror faktisk at det ville være en god måde at starte på. Et rengøringsjob giver mulighed for at lære sprog, have en grund til at stå op om morgenen samt at få et netværk (og dermed blive mere integreret) med tiden kan en dygtig og pligtskyldig rengøringskone arbejde sig op til at have mere ansvar eller benytte erfaringerne til at få et bedre job.

 

Men det kræver selvfølgelig at man selv tager ansvar.


Skrevet af Smother 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ikke glemt. LA snakker og snakker om, at velfærdsstaten er for stor og stjæler penge fra borgerne - men når det handler om at føle sig god og føle, at man gør godt, så forstummer den snak. Så er det lige pludselig LA, der står og hiver flere penge op af lommerne på skaffedyrene.

 

De har været med til at underskrive en blanko-check ved at gå med i aftalen - det første skøn var 210 millioner kroner pr. år - men med det pres på asylsystemet, som aftalen med største garanti har været medvirkende til, så bliver dette tal mange gange større. Det tør jeg allerede nu love.

 

Men Simon Emil vil sikkert bare gentage, at også disse penge skal findes "inden for rammen". Mon de fleste ikke har gennemskuet den eufeisme?


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1370 dage siden - Direkte link

Lad os fratræde FN-konventionen og lukke hele asylsystemet.


Skrevet af Torben Caroc 1370 dage siden - Direkte link

FN og dets konventioner blev skabt i den bedste mening, men har ikke vist sig langtidsholdbare. De regeringer som konventionerne skulle tvinge til at opføre sig ordentligt, er netop dem som konsekvent blæser på konventionerne. Hvorfor skal vi andre så lide under udgifter og kriminalitet for at kunne opfylde alle konventionsfinesser ?

Henrik Ræder Clausen har fuldstændigt ret. Både indenfor FN og EU burde vi trække os ud af al aktivitet som ikke er rent teknisk præget. Jeg tænker på standardiseringsarbejde, internationale søfartsregler og lignende.


Skrevet af Frihedtilfolket 1370 dage siden - Direkte link

FN og dets konventioner blev skabt i den bedste mening

Nej. FN blev skabt for at kontrollere og bestemme.


Skrevet af Kjeld Flarup 1370 dage siden - Direkte link

Hvis det bare er opbevaring, så ville det være billigere at gøre det i et land tættere på deres oprinelsesland.


Skrevet af Kim Ursin 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Kommer der flygtninge fra Chile og Vietnam?


Skrevet af Tommy Jensen 1370 dage siden - Direkte link

Ja, det gjorde der vel under hhv krigen i Vietnam og diktaturet i Chile.


Skrevet af Kim Ursin 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Problemet er at man bruger år og dag på at undersøge sagerne. Egentlig burde det være ret enkelt, hvis de ikke vil medvirke til at få afklaret deres sag, så gives der automatisk afslag. Sagsbehandlingen burde dermed kunne nedbringes til 3-4 måneder.


Skrevet af Jimmi K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Helt enig, fuldstændigt rigtigt og i lande med lukkede kasser arbejder de rent faktisk og bliver derved langt mere integrerede, men behandlersystemet har en interesse i at holde dem væk fra arbejde, så de kan blive sørgelige ofre som skal hjælpes af selvsamme system.

fratag Røde Kors deres asylcentre, bortset fra et enkelt til de max 10% med traumer og særlige behov, og så støt dog udkantsdanmark, og indloger dem hos de hoteller der tit er ved at gå nedenom og hjem, samt i boliger der ellers står tomme, giv dem lommepenge i starten, og lad dem arbejde alt det de vil og vi vil se langt bedre integration.

Tvivler i øvrigt stærkt på at under en halv procent eller for den sags skyld 30% af exjugoslaver, vietnamesere og iranere kan eller vil arbejde, det er simpelthen et udtryk for behandlersamfundet der er blevet vort lands førende og uproduktive industri.


Skrevet af NNielsen 1370 dage siden - Direkte link

velkommen til det radikale univers.

 

Jeg synes stadig at ideen med at samtlige asylansøgere skal placeres i Hellerup og Gentofte er en udmærket ide.

 

De får kulturberigelsen og indtil videre har de ikke været specielet interesseret i at deltage i betalingen, men det får man naturligvis så samtidig lov til så man kan kan dokumentere sit meneskelige syn


Skrevet af Smother 1370 dage siden - Direkte link

Jeg synes stadig at ideen med at samtlige asylansøgere skal placeres i Hellerup og Gentofte er en udmærket ide.

 

Det er ikke bare en udmærket ide - det er en fantastisk ide. Der er ligesom også lidt mere "schwung" over Strandvejens Asylcenter end Juelsminde Asylcenter.

 

Tænk sig hvis de selvfede kystbanesocialister fik en dosis af deres egen multi-kulti-medicin!!!

 

Men bare rolig. Det kommer ikke til at ske. De færreste fugle skider i egen rede.


Skrevet af Fremskridt 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det samme her.


Skrevet af Per T 1370 dage siden - Direkte link

Hvis man vender det lidt på hovedet:

 

1 ud af 500 kan faktisk arbejde. Hvor mange kan så være en reel trussel mod det regime de flygtede fra? Et lignende antal sikkert. 

 

Når man er så dårlig at man ikke kan klare sig på det danske arbejdsmarked (sikkert eet af verdens mindst krævende) vil man næppe heller udgøre nogen trussel for despoterne i ens hjemland. Dvs at man faktisk - ved sin manglende evner - har ødelagt sit argument for at flygte:

 

Selv diktaturer er til en hvis grad rationelle i deres handlinger. Hvem gider forfølge en mand/kvinde der ikke kan klare sig selv? Nej vel? Selv patroner og dødspatruljer koster jo penge i langtbortistan. I stedet koncentrerer man sig selvfølgelig om de personer der virkelig kan/vil bekæmpe en selv...og HVIS man kan udgøre en reel trussel mod et diktatur kan man nok også sidde ved kassen i Netto?

 

Mit forslag er derfor at "uarbejdsdygtige" flygninge bør "trusselsevalueres" og hvis de ikke udgør nogen trussel for deres hjemlands regimer kan man roligt sende dem hjem.


Skrevet af madamim 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

-Hørt! +1

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
7
26
25
12
7
6
10
8
13
10
9
4
3
2
33
9
15
13
12

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -