Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 184 dage siden - Direkte link

" ... modreaktion". Hvad er der i vejen med det gode gamle ord "reaktion"? Jeg ved godt at kompetente folk som  Martin Krasnik, Tom Jensen og Ralf Pittelkow også skriver modreaktion, men det er jo og bliver en pleonasme som folk, der lever af deres pen, burde holde sig fra.


Skrevet af Niels Ohlsen 183 dage siden - Direkte link

Aktion -> reaktion -> modreaktion

Er det ikke sådan, det skal forstås? Og bruges?


Skrevet af Ulrik B. Petersen 183 dage siden - Direkte link

Hvad skulle så forskellen mellem reaktion og modreaktion være? Der er jo ikke noget, der hedder medreaktion, hvilket ville være, hvad man kalder contradictio in adjecto.

Nåh, men jeg skylder vel trådholder at kommentere indlægget. Og jeg medgiver pointen at venstreorienterede og politisk korrekte kredse, som typisk meddeler sig i menighedsbladet Information, åbenbart kan bruge hvad som helst som middel, bl.a. "1984" i den systematiske tilsvining af den nye amerikanske præsident. At Google også lægges for had, er fordi det er amerikansk, og alt amerikansk er som bekendt dårligt for en sand troende marxist, som der åbenbart endnu findes en del af.

Fake news og overvågning bruges som eksempler, George Orwell har anticiperet, og det kan da goft være at begge dele florerer i den nye amerikanske administration, men det gjorde det også i de tidligere samt i de fleste andre lande.

- Annonce -

- Annonce -


Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -