Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+3 Skrevet af Uffe Merrild 13 dage siden - Direkte link

Det må føles irriterende at nogle af de penge der opkræves i skat hos en selv bruges til at udkonkurrere en selv.


+2 Skrevet af Holger Madsen 13 dage siden - Direkte link

Og på den måde, kan de vel også sikre sig adgang til at kontrollere, hvad der rører sig på nettet.

Så kan man mere effektivt få lukket ned for uhensigtsmæssige nyheder og oplysninger i almindelgihed.


+1 Skrevet af Jens Knudsen 13 dage siden - Direkte link

Offentligt betalt 'gratis' WiFi som en 'gave' til folket fra ledende elitære taburetklæbere er blot endnu en pind til danmarks ligkiste.

 

Vinderne af kampen om magten, privilegierne og taburetterne er dem som kan købe flest stemmer betalt med andre folks penge. Den mest effektive genvej til et flertal er at omfordele de værdier som 40% af borgerne skaber, til de 60% af borgerne som i praksis er bestukket via velfærdssamfundets amokløbne lighedsfascistiske jantelovsinficerede omfordelingscirkus.

 

Sådan er den virkelighed som kan læses i statistikkerne. Fordelingen mellem ydere og modtagere betyder at vi forlængst har passeret det punkt hvor forbrugerne af andre folks penge sidder med vælgerflertallet og dermed den absolutte magt. Desuden tyder alt på at den udvikling vil fortsætte stabilt og ustoppeligt i samme retning, efter selvsamme model som vi har været vidne til lige siden socialdemokratismen (og den misundelsesdrevne jantelov) fra cirka 1924 overtog rollen som det altdominerende ideologiske værdisæt i dansk politik.

 

Så længe flertallet tror på at den samfundsmodel er bæredygtig og langtidsholdbar, så længe det kan lade sig gøre at konfiskere og omfordele større og større andele af det værdiskabende mindretals indtægter, lader vi os fastholde i en ond cirkel som betyder at den udvikling med usvigelig præcision vil fortsætte indtil det endelige sammenbrud.

 

Først når kassen er støvsuget for de sidste almisser og ingen længere vil tildele den danske stat flere 'krisepakker' efter græsk forbillede går det op for os, at vi har anbragt os selv i en national udgave af luksusfælden.

 

Under den efterfølgende bankerot-behandling af den fallerede nationalstat danmark, vil kreditorerne kunne stille ultimative krav og overtage alle betydende beslutninger på den danske stats vegne.

 

Dermed vil vejen være banet for en overnational magtovertagelse fra supermagten EUSSR, og det danmark vi kendte vil blive arkiveret i historiebøgerne sammen med Svend Tveskæg og Harald Blåtand.

 

Det danmark vi kendte vil derefter blive bestyret af fremtidens Merkel'er, Macron'er, Gentiloni'er og  Rajoy'er, og vil sandsynligvis skifte navn til nordregion danimarkistan. Danimarkistan et magisk sted hvor forkælede velfærdsnarkomaner, curlingegoister og luksusigler engang begik kollektivt selvmord ved at mæske sig uhæmmet i deres eget hjerteblod og forære alt arvesølvet væk fordi de var pisseligeglade med fremtiden og deres egne efterkommere, og fordi de ikke forstod en dyt af hvor deres rigdom kom fra.

 

De trofaste EU positive politikere vil naturligvis få tilbudt en velbetalt retrætepost i EU systemet for deres vennetjenester, og arbejdspladsen på Christiansborg kan uden videre veksles til en velbetalt loppetjans i europaparlamentet hvor de tre musketerer for EUSSR (Tusk, Fusk og Lusk) får Trump til at fremstå som en sand folkehelt i sammenligning.

 

Jeg håber inderligt at jeg tager fejl i mit sortsyn, men hvis ikke de danske vælgere tager sig alvorligt sammen meget snart, så er jeg overbevist om at danmarks nationale suverænitet og selvbestemmelse er en saga blot.

 

Suk!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kontant 12 dage siden - Direkte link

Der er mange gode grunde til, at udvandre.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -