Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

48

+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 247 dage siden - Direkte link

Sandt nok, hvad André Rossmann skriver. Det eneste, jeg vil opponere imod, er ordet elite. Det kan godt være at der med de nævnte socialdemokrater var tale om en politisk elite, men ikke en intellektuel. Rossmann burde have medregent Ole Espersen, der som justitsminister havde en dubiøs rolle i forsøget på at lokke det danske folk ind under marxistisk dominans. Og så var der selvfølgelig dele af prssen, især en hel del journalister på Information, hvor det viste sig at bl.a. Torben Krogh var KGB agent. En stor del af resten vil i dag nok helst glemme, hvad det egentlig var, de agiterede for. 

Det triste var at den såkaldte intellektuelle elite, altså opinondannere inden for bl.a. kunst og videnskab, der måtte formodes at besidde lidt viden og sund sans, kritikløst lod sig vildlede af samme demagogi, der i virkeligheden var dygtigt orkestreret af KGB (det hemmelige sovjetiske politi).

Også de såkaldte freds- og antiatomkraftbevægelser var koloniseret af KGB.


+13 Skrevet af Erlend Ottar 247 dage siden - Direkte link

De venstreradikale er helt rundt på gulvet. Amerikanerne har på demokratisk vis valgt en præsident, som ikke passer ind i en venstreradikal skabelon. Han skal, og vil blive hadet, helt uden skelen til, hvad han måtte udrette politisk. Sad og så Natholdet i aftes, hvor både værten Anders Breinholt og gæsten, den højtelskede, forhåndværende USA ambassadør Rufus Gifford selvfølgelig ikke kunne afholde sig for, at vise deres foragt.

I EU, har valget skabt den helt store forvirring. Nu mener man ikke længere, at kunne stole fuldt og helt på de amerikanske allierede, og det samtidig med, at man på det nærmeste kører en koldkrigs retorik mod russerne. Det er en farlig vej, at betræde.

Eneste fordel EU har af konflikterne er, at det afleder lidt af opmærksomheden på det virkelig store europæiske problem. Den muslimske invasion.


+13 Skrevet af _slettet_bruger_11846 246 dage siden - Direkte link

Politikere over hele den vestlige verden hader Trump. Det gør de fordi han helt automatisk udstiller dem som nosseløse, handlingslammede og utroværdige pampere som kun sidder på taburetterne for at hæve lønnen uden nogen konsekvens overhovedet.

Og nogle af dem kan se at de selv er de næste til at blive valgt fra. Derfor kører propagandamaskinerne på fuldt blus med angreb mod Trump. De har bare overset at befolkningerne har fået nok af propagandamaskinerne.

- Annonce -

- Annonce -


+8 Skrevet af Hansi Larsen 246 dage siden - Direkte link

Aktiemarkedet har slået nye rekorder siden Trump blev valgt i november. 

Amerikanernes tilfredshed med Trump er stigende, nu oppe på 53%.

Trump holder hvad han lovede under valgkampen.

Medierne skriger: Verden er i kaos!

 


+2 Skrevet af Svend 246 dage siden - Direkte link

Danskerne er ikke skabsradikale.  Flertallet af danskerne er Janter, der lyder jantelovens misundelsesdrevne bud.


+1 Skrevet af Hr Danmark 246 dage siden - Direkte link

Jantelovs riddere er nok den rigtige betegnelse for den brede danske befolkning.


+2 Skrevet af hans andersen 246 dage siden - Direkte link

Dengang som nu er medier og meningsdannere købt af skatteydernes fjender, de lever jo alle af at nasse.


+5 Skrevet af ckh 246 dage siden - Direkte link

Efter ungdomsoprøret i 68'erne er samfundet og dermed også demokraqtiet blevet så "folkeligt" som en pøbel kan gøre det.  Det har ført til, at en række pågående, men halvstuderede personager er blevet til en "elite", som eftrhånden har besat flere ledende poster i såvel det offentlige som i politik. Endskønt mange titulerer sig som "kulturradikale", så har den egentlige kultur og moral ikke i nyere tid haft så trange kår.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -