Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

25

Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Egentlig ikke noget særligt godt indlæg. Mads Kastrup har efter min mening ikke fattet ret meget, hvis han ikke kan se den massive venstreorienterede bias som stadig gennemsyrer organisationen på dagligt kan ses i valg af historier, vinkler, dokumentarer etc. Dette problem forværres naturligvis af, at DR fylder så ekstremt meget i mediebilledet, har så mange radio og TV-kanaler, som alle har adgang til og derfor i høj grad bliver påvirket af.

Dinosaur-analogien er heller ikke særligt god. For DR uddør jo netop ikke - sålænge politikerne vælger, at vi skal tvinges til at levere 3-4 milliarder kroner om året.

Mads Kastrups snak om, at også DR burde spare i disse finanskrisetider berører heller ikke selve problemet med DR. Om DR fik 10% færre penge betyder jo reelt intet. Det er helt andre boller på suppen der skal til. Men det tør han så alligevel ikke agitere for.

Og hans angreb på Eva Agnete Selsing er heller ikke godt eller rimeligt. Hendes kronik "Rødt Tunnelsyn" er ganske præcist:

http://www.b.dk/kommentarer/roedt-tunnelsyn

- og DR2 Deadlines hatchet job mod hende var pinligt - for DR. Ikke mindst de to DR-ansattes groteske forestilling, hvor de først kritiserer, at Selsings kritik ikke er konkret men generel, hvorefter hun kommer med konkrete eksempler (her kunne kun være kommet med flere og bedre eksempler - men den slags er tiden jo naturligvis ikke til), så kritiserer de gudhjælpemig hende for at komme med enkelt-eksempler?! 


Skrevet af poulsen78 1580 dage siden - Direkte link

Måske du skulle stoppe op og tænke over om det ikke er dig som er massivt højreorienteret, sammenlignet med resten af samfundet. Det er nok der dit problem ligger.


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Mit problem? Hvordan i alverden kan du vende problemet med DR til at det er mig der har et problem?

Jeg kan præsentere utallige eksempler på venstreorienteret bias i DR. Det er evident, at DR har venstreorienteret bias/slagside. Det er ikke noget jeg udelukkende vægter udfra min egen politiske holdninger men ud fra de to blokke i dansk politik. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Det er standard venstreorienteret argumentationer de er midter partier, og resten er verden er de som er galt på den.

 

De argumenter kommer oftes fra folk der aldrig har været uden for Danmark, og ikke har opdaget, at selv Liberal Alliance er et midter parti,  når man kommer uden for Danmark/EU.   og Alle Danmarks partier er røde internationalt set.


Skrevet af Isabella Balkert 1580 dage siden - Direkte link

Dinosaurerne døde ikke, de lever på DR og kritik er de fuldkommen immune over for. De kræver penge af os, hvad enten vi bryder os om det eller ej, men nyhedsfladen, med nye, vedkommende nyheder fra ind og udland, det magter de ikke.

Og Krause Kjær og hvad er det nu hun hedder? ER dødsyge at høre på. De er så karisma udbrændte at man tror de er løgn.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1580 dage siden - Direkte link

Hvad er egentlig et godt dansk udtryk for "legacy media" - de gamle medier, der stadig hænger på, fordi de nu engang er etablerede.?


Skrevet af Morten - - - 1580 dage siden - Direkte link

"Kulturarvsmedier"?

 

I øvrigt mener jeg nu ikke, DR er ideologisk, men derimod holdningsløs. Det er Venstrefløjens TV. Med de vedtagne dogmer og attituder, man nu har i denne loge. Der tales blot ind i en konsensus. "Ideologisk" er for stort et ord at bruge om så hovedsvagt TV.

 

- - -


Skrevet af poulsen78 1580 dage siden - Direkte link

Smag og behag. Jeg synes DR2 slår TV2 news med mange længder.

Debatten, Clements, kontant, deadline osv, har en langt højere kvalitet end tv2 news's genudsendelser og faste politiske kommentatorer. Hvor ofte ser man en længere diskussion mellem politikere/eksperter indenfor forskellige fag osv på tv2? næsten aldrig. De er de samme få politiske kommentatorer som altid snakker om spin spin spin. Tilgengæld har man på DR2 relevante disskusioner mellem ledende politikere, ledende eksperter, ledende virksomhedsejere, fagforeningsfolk, osv. det er altså langt mere relevant og konstruktivt at høre hvad de har at skulle have sagt end at høre Henrik Qvortrup snakke om spin dagen lang på TV2 news.

Der er nogle få gode programmer på tv2 news, som presselogen og ellemann og lykketoft, men det er også det.


Skrevet af _slettet_bruger_11708 1580 dage siden - Direkte link

Helt enig Hr. Poulsen. Dr slår alle kanaler med flere længder. Vi har droppet parabolen for længe siden og ser faktisk mest ramasjang(børnene) og dr2 og en enkelt Lewis. Tv2 minder om fox junior totalt intetsigende gennemmanipuleret facistisk fjernsyn, købt og betalt af virksomheder, militæret og politikere. Helt igennem usmageligt! Jeg kan dog godt savne bedre debatter a la dem man har i sverige, hvor diskussionspanelet for lov at tale færdig og hvor man respekterer hinandens forskelligheder.Clement er desuden gået lidt i selvsving og programmet er ikke langt nok til saglige debatter, hvor man dykker ned i komplekse problemstillinger, men pøblen kan nok ikke koncentrere sig længere tid af gangen, oplagene af Se og Hør, Billedet Bladet, Jønkes selvbiografi og seertallet til intetsigende programmer ala Go' morgen Danmark, Tv2 news, Borgen etc. lyver ikke.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Står dig frit for at abonnere på det, men fri os andre.


Skrevet af HansGruber 1580 dage siden - Direkte link

Tv2 minder om fox junior totalt intetsigende gennemmanipuleret facistisk fjernsyn, købt og betalt af virksomheder, militæret og politikere.

 

ROFL!

Enten er det udtryk for en særdeles skarp gang ironi (og hatten af for det hvis det er tilfældet) eller også er det atter engang et bevis på  at alt til højre for SF er suspekt og fascistisk hos nogle venstreorienterede.

Selv har jeg engang oplevet hvorledes en socialdemokratisk slægtning betegnede CNN International som "højre-orienteret" - men okay hvis man selv åbenbart kommer fra en tid og verden hvor Mao var anset som en helt vildt flink fyr - ja så kan jeg da godt se at CNN vel må være "højre-orienteret" i forhold til at man åbenbart vil definere midten et sted imellem Lenin og Rosa Luxemburg.


Skrevet af _slettet_bruger_11708 1580 dage siden - Direkte link

Jeg skal nok fortælle dig hvornår jeg mener noget er ironisk ment, for i dagens Danmark skal man skære ting ud i pap da folk har en tendens til at analysere selvom deres rygsæk er tom. Jeg elsker simpelthen når mennesker analyserer sig frem til individers holdninger og værdier på baggrund af simple konstateringer.

 

U.S.A er facistisk = jeg er iroinsk eller

U.S.A er facistisk = jeg er venstreorienteret

 

Jeg er ikke ironisk, U.S.A er facistisk, mere perfekt udført end Tyskland kom i nærheden af. Jeg vil endda forklare dig forskellen selvom du lyder uden for rækkevidde. Facisme er(for det meste) en treenighed med samliv til gensidig fordel. I U.S.A er det militær-stat og interesseorganisationer eller virksomhed.

Forskellen på U.S.A og Europa var at i Europa var den politiske leder determinanten i treeningheden, både i Italien, Tyskland, finland etc. I U.S.A er det svageste led politikeren, det kan diskuteres om det er militæret eller virksomhederne der er den determinerende part, men hvis du spørger gode gamle Rothschild så vil svaret nok være virksomhederne. Heri består forskellen og derfor er det mindre ustabilt i U.S.A da "systemet" ikke afhænger af en tåbelig politisk leder a la Hitler eller musen fra Italien.

Et andet ord for facisme er statskapitalisme, det mest oversete ord i moderne politologi. Det er så hylende morsomt når folk kalder Foghs bog for liberalistisk Fogh er staskapitalist han ved det bare ikke selv. ......................................STATSKAPITALISME............................. Det faneme vigtigt at få begregsdefineret ordene korrekt. Jeg elsker det ord det er simpelthen så provokerende men så indlysende enkelt et ord, stat og kapital, hvor har vi set det før?(I nyere tid)

Rusland har det og har altid haft det, Kina har det og har altid haft det, Europa har det og har altid haft det, U.S.A har det og har altid haft det. Staten styrer eller regulerer kapitalen på forskellig vis ergo har du statskapitalisme, du har ikke kommunisme, socialisme, konservatisme eller liberalisme(groft sagt), du har statskapitalisme. Det afgørende for outputtet af facismen eller statskapitalismen er hvem i treenigheden der styrer forholdvis mere, altså hvem der er den determinerende part.

Vi har ikke og vil ikke få hverken kommunisme, eller liberalisme før FDR bliver destrueret. Vi vil forblive i statskapitalisme eller facisme indtil nogen gør op med den virkelige elite. En del herinde har set "Money as Debt", lidt over 3 timers brat opvågen til den virkelige verden. Jeg vil personligt gerne anbefale folk at se Ring of Power del 1-2-3 3x3 timers endnu mere brat opvågen.

Til sidst men ikke mindst og med baggrund i ovenstående, så vil jeg fortælle dig at jeg er både til kommunisme og liberalisme.......kan du regne den ud?

Et hint: Ville "feel good industrien" eksistere i nogle af nævnte systemer? Jeg hader den industri.

En anden gang læg mig ikke ord i munden for så begynder jeg at skrive:)

 

Hilsen Jean

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skrevet af HansGruber 1580 dage siden - Direkte link

Hvad for nogle svampe er det du har spist?

Og hvorfor synes du nu pludselig at Finland (under Mannerheims regering) skulle være fascistisk på linje med Mussolinis Italien eller Hitlers Tyskland?

Igen - det må være de svampe du æder der gør dig skør.

Does your brain hurt? https://www.youtube.com/watch?v=M68GeL8PafE

 

Nogen der gider svare på resten af hans vrøvleri - for jeg gider faktisk ikke her klokken 1 om natten.


Skrevet af Claus Andersen 1580 dage siden - Direkte link

Virkelig velskrevet, dyremetaforer er sjove. Og skarpt set, at DR2 brugte Eva Selsing som løftestang for deres egen berettigelse. Der må være blevet uddelt high-fives i producerrummet bagved. Men hvor var Kastrup, da denne blev skrevet? Lad mig citere mig selv endda:

Utroligt, hvorfor skal DR ikke skære ned i krisetider? Fra 3,55 mia. kr. i 2012 til 3,67 mia. kr. i 2014?!

Det kan de finde ud af i andre lande:

 

"On 20 October 2010, the Chancellor of the Exchequer George Osborne announced that the television licence fee would be frozen at its current level until the end of the current charter in 2016."

"Further cuts were announced on 6 October 2011, so the BBC could reach a total reduction in their budget of 20%, following the licence fee freeze in October 2010. Details include cutting staff by 2000 and sending a further 1000 to the MediaCityUK development, with BBC."

Der burde startes en massiv kampagne med krav om nedskæringer i DR.

Resultatet: Det var som at råbe ud og blive mødt med tavshed. Og det er nok derfor vi kører i tomgang med vores "fjendebilleder". Hvem reagerede udover 180grader og dets brugere? Det fuldkommen selvindlysende vanvid, der åbenbarede sig, det at DR ikke skal spare i krisetider, ja det blev ikke opfanget af Kastrup og Madam Knudsen i efteråret.

 

Men nu vil Berlingeren endelig danne front , jamen så lad os da slutte op om sagen.

 

I øvrigt, virkelig genialt af Kastrup, der så lige bruger DR's løftestang som løftestang til at begynde egen og Berlingskes DR-kritik. Må læse noget mere af denne Kastrup....


Skrevet af _slettet_bruger_428 1580 dage siden - Direkte link

Vi har slet ikke TV, og betaler ikke TV licens, så vi er helt fri for disse bekymringer. Hvis man ikke kan lide DR så lad være med at se det og lad være med at betale til lortet. Udsult DinosauRen!


Skrevet af HansGruber 1580 dage siden - Direkte link

Desværre er de fleste danskere tvunget til at betale til DR - også selv om de ikke har TV - selv om de ikke kan lide kanalen - og selv om de ikke engang måtte se eller høre DR.

 

Skal jeg betale licens?

Alle over 18 år, som har et eller flere licenspligtige apparater, skal være dækket af en licens – Det gælder uanset:

• hvor meget man bruger apparatet
• hvilke kanaler man ser og hører
• hvilke websteder man besøger.

 

Har du et licenspligtigt apparat?
Du skal betale medielicens, hvis du har:

  • tv
  • computer med internetforbindelse
  • smartphone med internetforbindelse
  • tablet eller andre enheder med internetforbindelse.

En radio er også dækket af medielicensen, men hvis du kun har radio, skal du kun betale radiolicens.

OBS: Radiolicensen afskaffes fra 1. juli 2013. Herefter er radioer ikke længere licenspligtige.


http://www.dr.dk/OmDR/Licens/Privat/FAQ_Privat/Hvem%20skal%20betale%20licens.htm

 

Så medmindre du skriver dit indlæg fra en internet-cafe, bor i ulandet eller har fundet en vej at skrive per telepati - ja så skal du altså ifølge gældende regler betale licens.

 

Jeg er fuldstændigt enig med dig i at licensen burde afskaffes og at licensnægtere på mange måder står for et nødvendigt oprør imod et helt igennem frihedsfjendsk licenssystem.

DRs TV bør ligesom TV2 og kommercielle kanaler i f.eks. Boxer-pakken istedet krypteres og dem der ønsker at se kanalen kan så købe sig adgang over et smart-card. Teknologien er der og fungerer glimrende så tvangsfinansiering af TV bør ikke være nødvendigt.

Et stærkt reducret antal radio-kanaler under DR kan sammen med f.eks. Radio 24-Syv så finansieres på samme måde som National Public Radio
http://www.npr.org/about/aboutnpr/publicradiofinances.html

DRs online tilbud kan så splittes op i en gratis reklame finansieret del og en streaming del hvor man når det handler om programmer fra TV-kanalerne kan logge ind som abbonenent fra TV-pakken eller blot som betalende streaming-bruger. Her må inspirationen være Viaplay eller CMore.


Skrevet af _slettet_bruger_428 1580 dage siden - Direkte link

Vi har vitterligt ikke noget TV, så vi ser hverken DR eller nogen andre programmer. Men vi har bilradio så vi betaler radiolicens. Vi har selvfølgelig også både computer med stort Internet og smartphone, men begge dele er gennem en firmaordning. Så når DR ringer (de gør de en gang i mellem) så får de blot sandheden som beskevet her. Vi er IKKE licenspligtige udover radiolicens.

 

Det der med at LicensLeif kommer forbi, det har vi aldrig prøvet. Jeg tror det hænger eksklusivt sammen med at man køber et nyt TV, hvilket medfører at forhandleren er forpligtet til at "sladre" til DR om dette køb, hvorefter LicensLeif kommer forbi. Men da vi ikke har TV og ikke har købt TV de sidste måske 15 år, så har vi ikke spawnet en LicensLeif.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Han kan godt skrive det på en computer hjemmefra, han må bare ikke havde mere end 256kb/s forbindelse - faktisk det eneste TDC kan levere hvor jeg bor.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -