Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

61

Skrevet af Ulrik B. Petersen 1607 dage siden - Direkte link

Gress kritiserer med rette regeringen for ikke at ville indskrænke den monstrøse offentlige sektor. Dog mener jeg at at det retteligt bør hedde tør ikke i stedet for vil ikke. For politikerne over en kam er jo stort set kun interesseret i at blive genvalgt, og derfor er politisk fejhed og lurepasseri så indgroet. Gress spørger retorisk: "Er danskerne virkelig så kortsynede og gruppeegoistiske?" Gress mener nej, og der er jeg uenig med ham. Danskerne er ikke alene kortsynede og gruppeegoistiske, men tillige personligt egoistiske. Parolen er jo i vide kredse: Bare jeg kan få, hvad jeg vil ha'. så skidt med de andre, og skidt med samfundet. Derfor rager alle til sig, ikke kun mennesker på overførsel, men også folk i ledende stillinger, såvel i det private som i det offentlige. Samt fagforeningerne, hvis de kan slippe afsted med det.

Og det der er det egentlige problem, synes at være at sammenhængskraften i samfundet er ved at smuldre. Det er der flere årsager til, dels den voldsomme udbytning af arbejdende mennesker, dels umyndiggørelsen af danskerne ved ingreb fra en udemokratisk og bureukratisk elite i EU, der lever af statsmidler, dels af en herskende klasse af magtsyge bureukrater og skrankepaver i dansk offentlig forvaltning, og endelig en indvandrings- og asylpolitik, der i bund og grund er ufolkelig og egentlig udemokrartisk.

Ordentlige politikere bør gå forrest i at genskabe sammenhæng og både offentligt og personligt ansvar, men danskerne kunne også selv kigge sig i spejlet og spørge sig selv om de for alvor tror at vi kan leve at at beskatte hinanden, for det er jo, hvad der foregår. 


Skrevet af Svend 1607 dage siden - Direkte link

Helt enig.


Skrevet af Skovgaard 1607 dage siden - Direkte link

"Er danskerne virkelig så kortsynede og gruppeegoistiske"

 

Mit svar er også er klar JA.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Grølheim 1607 dage siden - Direkte link

Ja de der kræver skattelettelser til de rige er kortsynede og gruppeegoistiske.


Skrevet af Skovgaard 1607 dage siden - Direkte link

Ikke nødvendigvis. Da jeg gik i skole gik jeg ind for afskaffelse af topskatten. Men jeg synes nu uanset hvad at det er mere egoistisk at kræve mere af andres, end at kræve mere af sit eget.


Skrevet af RonPaulist 1607 dage siden - Direkte link

Det kunne jo tænkes systemet er blevet så stort at ingen længere kan gennemskue konsekvenserne ved at mindske det.

 

Dertil kommer en jævn ligegyldig og altid trættende debat om hvem der har skylden for det. Hvis folk uden interesse for idiotisk politisk ideologi spørger til tingene. Eller giver udtryk for manglende forståelse. Bliver de straks belært af de skriftkloge "Imamer" om alt mellem himmel og jord indenfor politik.

 

Men da politikere og deres medløbere primært udgøres af insisterende tosser, er det svært at få noget konstruktivt ud af den dialog. Derfor vælger de fleste udenforstående sikkert bare at "rage til sig" mens tid er og grine af politikere og deres medløbere på begge sider af gadekæret. Så kan de se om de kan løse dét. Det kan de som bekendt ikke. Men så har de da nyt at skændes om. For de går jo meget op i at skabe et godt samfund. Tolerancen har gennemsyret debatten. Det er helt tydeligt. Her i landet er vi gode til at lytte til hinanden. Ja, vi burde overveje at omdøbe landet til, Det Empatiske Rige. 


Skrevet af Louis B. Knockel 1607 dage siden - Direkte link

Slemt er det, og værre bliver det.


Skrevet af NNielsen 1607 dage siden - Direkte link

Fremragende artikkel

 

Politikere og embedsmænd skal ikke have pillet ved noget.

 

Det er dem der har de største økonomiske fordele og stort set ingen ulemper


Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Afskaf den offentlige sektor og skab arbejdspladser i Danmark , verden er ikke gearet til betonkommunisne og røde fagforeninger , de eneste der kan se fornuften i de rødes politik er Sovietunionen og det er ikke noget at prale af . Kære politikere i Danmark kom ind i fremtiden og før politik for Danskerne , afskaf omkostningerne til kontroller og evalueringer , modsat stagnerer samfundet .


Skrevet af RonPaulist 1607 dage siden - Direkte link

Sovjetunionen var et dødfødt projekt. Det var også meningen med det.

 

Men Europa begynder efterhånden at ligne det til forveskling. 

 

Jeg kan huske nazisten George Bush Senior udtalte han tvivlede på der fandtes penge nok i verden til at udrydde Sovjets gæld da det krakkede. Nu rammer den bemærkning ham snart lige i stjernen.

 

Den totalitære vestblok synger på sidste vers. 


Skrevet af Michael Nybye 1607 dage siden - Direkte link

Før der kan ske nogen som helst seriøse forandringer , skal man have kontrol over medierne og

det har 68 kommunisterne og deres medløbere!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -