Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

-2

Skrevet af Henrik Gøtke 1580 dage siden - Direkte link
Det er nemlig rigtigt Carl-Mar. Forskellen er synligheden. Der findes iøvrigt bjerge af beviser for, at kvinder er MINDST lige så voldelige som mænd er. Derudover er kvinder farligere, da de i stort omfang arbejder på psykologiske plan. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min mor havde alvorlige psykiske problemer, og i dag gider jeg ikke veksle et ord med min ekskone, da hun altid var halvløgnagtig, fordrejende, fortiende og strategisk tænkende. Jeg ved, at hun gerne ville etablere et bedre forhold til mig, men hvorfor skulle jeg efter en skilsmisse etablere kontakt til en person, der i ægteskabet var uærlig og uoprigtig? Jeg påpegede i det uendelige hendes adfærd, men hun magtede åbenbart ikke en mere reel opførsel. Det betaler hun prisen for nu. Det samme gælder min mor.

Jeg synes kvinderne skulle overveje, om deres sviefulde adfærd er det værd. Hvad ville der ske, hvis I var ærlige og oprigtige? Ville I dø af det? Tænk engang at bruge sit liv på at gå rundt og lave skuespil. Er livet så svært, at det er nødvendigt? Er I så bange for livet, at I ikke magter at være ærlige og oprigtige? At I vælger at gifte jer med en person for derefter at lege julelege? Som tiden går bliver det store billede mere og mere tydeligt. Er det et tilfælde, at der er overbefolket med kvinder på venstrefløjen? Nej, for Socialisme er institutionaliseringen af det feminine. Tag et grundigt kig på Socialismen og kvindens natur. Der findes en skræmmende overensstemmelse. Tag et kig på Saul Alinsky´s "Rules for Radicals", og kig så på, hvordan kvinder "administrerer" hjemmene.
Det er så tydeligt, at jeg ikke engang tror, at kvinderne, hvor uærlige og uoprigtige de end er, vil benægte det.

Skrevet af Gunnar Langemark 1580 dage siden - Direkte link

Disse kvinder er jo ikke selv klar over hvad de gør. Faktisk er nogle former for kvindelig psykopatisk adfærd nærmest normen på visse arbejdspladser. Det jeg kalder "finkeadfærd" kan meget nemt udvikle sig til et særligt magtanvendelsesværktøj - som man ikke behøver at indberette, når man som skolelærer eller pædagog står overfor drenge der ikke lige retter ind efter det feminine regimes adfærdskontrolregler.


Skrevet af Snedinge 455 dage siden - Direkte link
Jeg tror der er langt flere kvinder der har psykopati end man tror. Men det samme er gældende for mænd. Det er ikke en ud af 25 der har stærke psykopatiske træk, men langt flere. Psykopater sidder på jobs som er relevante, for image og/eller for magt. I kommunerne sidder en stor del, Og ødelægger og havarere de sørgelige eksistenser som i forvejen har været udsat for et langt liv med overgreb.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Michael Dyhm 151 dage siden - Direkte link

Det undre mig, at de fleste artikler der omtaler psykopater, der omtaler skribenten altid psykopaten som "HAN"

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Om Carl-Mar Møller
Jeg er født i 1953
Min mission her i Danmark er at øge menneskers selvværd, ved at give mennesker viden om hvorfor de har det som de har de har...

Se Carl-Mar Møllers profil
eller
Følg Carl-Mar Møller
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -