Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

30

Skrevet af roehakker 1603 dage siden - Direkte link

Der skal et godt helbred til for at overleve en behandling i det Danske sundhedsvæsen,det bør privatiseres .


Skrevet af Erik Bach 1603 dage siden - Direkte link

 

Offentligt monopol har altid været en katastrofe.

At vi har et sygehussystem, med forbillede i kommunismen er ufattelig.

Selvfølgelig fører det til alt det, der kendetegner socialisme/kommunisme.

Det hele kunne ændres fra den ene dag til den anden.

Beviset for dette er:


Dengang der var offentligt monopol
på syn af biler, var der lang ventetid og nul service.

Fra den dag, der blev frit valg, var der reklamer og service og ventetid
utænkelig.

Ventetid på hospitalsbehandling ernærmest ukendt i Frankrig og Tyskland. Bruger de så mange flere penge på sygehuse end i Danmark. Svaret er nej. Hvad er så forskelen?Ganske enkelt. Der er frit hospitalsvalg. Hvis vi fik frit hospitalsvalg i Danmark. Pengene følger patienten. Enesteindtægtskilde for hospitaler skulle være faktura for udført behandling og pleje,så ville vi opleve nul ventetid og reklamer fra hospitaler. Dertil service.


Skriv til mig.

Jeg synes, du skal med i Patientforeningen for derigennem at kræve det, der
afgørende ville bedre forholdene for patienterne.

Eller ring 21643141. Det gælder naturligvis også alle andre, der gerne vil have ordentlige forhold for patienter, der har behov for hospitalsbehandling.


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Det danske hospitaler er rystende ringe. 

Hovedproblemet er en kultur, hvor de hospitalsansatte er fuldt bevidste om, at kunderne/patienterne ingen valgfrihed har, og skulle de vælge det konkrete hospital fra, så mister hospitalet og hospitalsmedarbejderne intet. Der er intet incitament til at gøre det bedre for kunderne. Det er også derfor, at man kan spise folk af med at ligge på usle fler-sengsstuer eller vente i timevis f.eks. på skadestuer og lignende.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1603 dage siden - Direkte link

Problemerne er nok mere strukturelle end man forestiller sig. Jeg tror ikke at ventetid skyldes ond eller dårlig vilje, men snarere at ingen enkelt person i sygehussektoren har ansvaret for noget som helst, der har med patienternes velbefindende at gøre. Der er sjældent nogen enkelt læge, der får et nærmere kendskab til de patienter, de behandler. Alle behandlingsforløb bliver besluttet ved lægernes morgenkonferencer, og patienterne har i disse fora nogenlunde samme status som kvæg. Og man taler tilsvarende lige så meget med dem som man ville gøre med kvæg, men formentlig en del med kollegerne.

Hvis kunderne i butikken patienterne på sygehuset fik et reelt valg, ville det tvinge planlæggerne til at prioritere anderledes end man gør i dag. Isoleret set er det dog ikke uden problemer at pengene følger patienten, for det kan føre til at man, hvad angår visse sygdomme, skræmmer lægger pres på patienterne for at få dem ind i et længerevarende, men overflødigt behandlingsforløb. Det er sådan fænomenet overbehandling opstår: Kamp om resurserne.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
4
5
2
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -


Om chvp
Liberal af sind og hjerte!

Se chvps profil
eller
Følg chvp- Annonce -