Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

+4 Skrevet af Knud Madsen 129 dage siden - Direkte link

De Radigale - min bare!!


+4 Skrevet af Jacob Fiil 129 dage siden - Direkte link

Tja, islamisk (ja, 'islamisk' - ikke 'islamistisk'!) forskelsbehandling og undertrykkelse af kvinder kan være vanskeligt at forene med de stolte radikale frihedstraditioner i ord - i praksis viste radikalismen sig helt forenelig med, eller i hvert fald helt indstillet på at indrette sig efter, det 20. århundredes mest modbydelige ideologier, nazismen og kommunismen. Så når de radikale nu lefler for islam, er der ingen grund til at undre sig. Til gengæld kan man undre sig lidt over, hvad en såkaldt 'menneskerettighedsdomstol' i Strasbourg skulle have at sige om ret og rimeligt her i landet, og hvorfor såkaldt 'borgerlige' politikere skal have blåstempling fra en fremmed domstol for at kalde en spade for en spade...


+5 Skrevet af Christian K Hansen 129 dage siden - Direkte link

Det Radikale Venstre har altid brilleret i dansk politik ved at "løbe hen til kommoden og tilbage igen". I de sidste tre generationer har partiet været toneangivende i den ene fejlvurdering efter den anden. Man var tyskvenlig og tysk orienteret inden besættelsen af Danmark. Man plejede snæver venskabskontakt med DDRs såkaldte bondeparti og modtog gerne invitationer til "samvær" i østtyskernes feriecentre. Og nu er man nærmest førende mht knæfaldet for islamisk indflydelse inkl. dens fundamentalisme.  Som ældre dansker spørger man sig uvilkårligt om der stadig er så mange dumme vælgere i vort land, at dette parti kan komme over spørregrænsen.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Cody Nielsen 129 dage siden - Direkte link
Hvad DeRadikale mener er komplet ligegyldigt for 95% af befolkningen og det samme gælder Konservative og LA......Håber inderligt at disse tre Judas partier går sammen i døden efter næste valg....

+2 Skrevet af Niels Ohlsen 128 dage siden - Direkte link

Men alligevel interesserer det DIG så meget, at du skriver om det.


+3 Skrevet af Claus Wøbbe 129 dage siden - Direkte link

Nu er det altså ikke mere dramatisk end at der er tale om en "sommervikar", der har udtalt sig lidt for hurtigt. Herefter trækkes der i land. Det kan givet vis ske i ethvert parti, at en personlig udmelding ikke er afstemt helt med partiledelsen.

 

Man skulle hellere diskutere indholdet: tænk, at nogle partier i ramme alvor vil lovgive om, hvordan vi må klæde os på i Danmark! Det er da skræmmende, synes jeg.

 

I stedet skulle man hellere udvise lederskab i de offentlige institutioner og indføre (og håndhæve) dresscode. Naturligvis skal offentlige institutioner ikke tillade burka eller anden lignende stærkt afvigende påklædning - i hvert fald ikke i stillinger, hvor man forventes at skulle tale med borgere.


+1 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 129 dage siden - Direkte link

Vi har allerede et maskeforbud.

Det er forbudt at rende nøgen rundt på andre offentlige steder end på strandene.

 

Er det skræmmende?


+2 Skrevet af Claus Wøbbe 128 dage siden - Direkte link

Ja, begge dele er da bekymrende. Men skal din argumentation forstås sådan, at når man har taget ét skridt ned ad en farlig vej, så kan man også ligeså godt tage det næste?


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 125 dage siden - Direkte link

Hvilken farlig vej?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -