Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

21

+2 Skrevet af Morten Smith 130 dage siden - Direkte link

Jeg ser det fra en anden synsvinkel. Det har intet med frie markedskræfter at gøre hvis man har skjulte gebyrer og afgifter, som man ikke kan se før det er for sent.

 

Legoland annoncerer med at entrébiletter koster 339,- pr. barn og 359,- for voksne. Det er med fri adgang til forlystelser.  Når man så kommer frem til parken - med børn og efter lang transportid - viser det sig at prisen reelt er væsentlig højere, hvis man altså også vil prøve forlystelserne. og ikke komme bagerst i køen. Det er rent bondefangeri.


+3 Skrevet af Uffe Merrild 130 dage siden - Direkte link

Det var da utroligt, står der ingen steder at man kan tilkøbe mulighed for en hurtigere kø?

 

Det bedste man kan gøre som forbruger er at nægte at købe billet igen, klage til kundeservice, på et tidspunkt ser legoland så at deres ide var dårlig.

 

Hvis de ikke kan tjene lige så mange penge som før, indser de fejlen og ændrer systemet.


+1 Skrevet af Morten Smith 130 dage siden - Direkte link

Nej, ikke umiddelbart, det er en lille overraskelse til når man når frem. Se på deres hjemmeside

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Uffe Merrild 130 dage siden - Direkte link

Det forstår jeg ikke, jeg vidste at lego havde indført det system, og jeg har ikke været der i et par år. Vi kører forbi på vej ned til svigerfamilien, men det er alt jeg ser til det. Det står på flere plakater ved indgangen. Der er naturligvis meget kaos lige der pga. den massive skare af villige billetkøbere og spændte børn, men jeg ved ikke om legoland kan gøre så meget mere for at sprede reklame for deres premium produkt som de utvivlsomt ønsker at sælge mere af.

 

Men du kan vel komme til ved forlystelserne på nærigbilletten endnu, ikke?

 

Der har i lang tid været lang kø ved dem. Det er en af årsagerne til mine sjældne besøg.


+2 Skrevet af Uffe Merrild 130 dage siden - Direkte link

Har lige set deres hjemmeside. Der står rigtig nok ikke noget under billetter og priser.


+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 130 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke se at det er bondefangeri, hvis man på forhånd ved at man kan betale sig fra køen, og det er vel ikke nogen hemmelighed? Det er nok det samme ved tildeling af en lejlighed, man er skrevet op til. Kølisterne er sjældent offentlige, og i meget socialt boligbyggeri og visse andre former for boligbyggeri er det ikke nogen ulempe at være medlem af Socialdemokratiet. 

Og tro ikke at det er stort anderledes på sygehusene. Der er der også forskel på Kong Salomon og Jørgen Hattemager. Hvis fx. et kendt folketingsmedlem kommer på sygehus, får han eller hun ekspres behandling. Det er derfor at man i Folketinget tror at sygehussektoren fungerer perfekt. Mens det ikke er nogen ulempe at være i familie med en overlæge, er det bagest i køen hvis man er folkepensionist. 

Som det hedder hos Orwell: Alle er lige, men der er nogen, der er mere lige end andre. Er det ikke her, hunden ligger begravet?


Skrevet af Jan Rasmussen 129 dage siden - Direkte link

Hvis man søger på eks Mcdonalds i Vejle vil google hurtigt hjælpe med informationer om hvornår på dagen der er flest besøgende og hvordan det er fordelt på ugedage

 

Det samme gør sig gældende for jem og fix i Ringsted,og en masse andre butikker.

 

Det er vel data disse firmaer selv opgiver?

Jeg tror nemlig ikke at google har en mand ansat til at holde i en bil udenfor og tælle besøgende

 

Jeg kan ikke finde disse oplysninger ved Legoland eller eks ved Tivoli...så enten opgiver de det ikke eller også har jeg overset noget.

 

Ville det ikke være nemmere hvis Legoland opgav disse data (forudsat de ikke har),måske endda med en uge eller månedsfordeling, fordi så ville Tude-Dorte ikke kunne klynke over at der var nogen der kom foran i køen mod betaling.

Dvs hun ville nok klynke alligevel, men nu var det så bare endnu nemmere at holde hende for nar ved at henvise til at hun kunne have planlagt sit besøgelsestidspunkt noget bedre.

 

En sidegevinst kunne være at besøgerne ville fordele sig noget mere med tiden,og der måske endda ville komme endnu flere besøgende...nemlig de familier hvor man bare ikke gider at stå i kø hele tiden


Skrevet af Dennis Thrysøe 129 dage siden - Direkte link

Jeg tror nemlig ikke at google har en mand ansat til at holde i en bil udenfor og tælle besøgende

Det tror jeg heller ikke. Men til gengæld har de rigtigt meget lokationsdata (GPS positioner) fra rigtigt mange mennesker. Jeg gætter på at det er dette der benyttes, ligesom til deres trafik-data mv.

 

Men overraskende at det ikke vises for Legoland og Tivoli. Måske kan de selv fravælge det? Eller måske er det fordi de ikke er så meget et sted, som et område?

 

Men ellers et godt forslag.


Skrevet af Harry Taae Lindberg 129 dage siden - Direkte link

I en lufthavn er der også fast track skal det forbydes. Skal der lovgives at der kun må forfindes budget eller first price i supermarkedet, så man ikke kan betale sig til bedre vare. Jeg har ikke ondt i numsen over at to familier tager til alanya og familien som betaler mere bor på et femstjernet hotel, og familien som betaler 500 kr pr billet har lidt færre stjerner. Det er privat økonomi og private firmaer og det er der ingen som skal blande sig i. 

 

Det der for mit piß i kog, er dem der kommer "gratis" ind fordi deres forældre er for doven til at lette numsen og arbejde. Der skulle lyde et: desværre din mor eller far vil hellere sidde på bodega, hvad med at stikke dem et lods, i stedet pengene bliver taget fra folk som knokler.

Mvh en mand som var 28 gange i Legoland sidste år uden at brok mig over fasttrack 


+3 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 128 dage siden - Direkte link

Lighedsmageri og misundelse er en syge som bl.a førte til socialismen, verdens mest blodige ideologi. Det er synd at danske forældre anno 2017 stadigvæk ser ud til at være forblændet af den.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -