Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

+1 Skrevet af Niels Ohlsen 127 dage siden - Direkte link

Det lyder som en rigtig rigtig god ide. Så vil der stort set ikke være nogen af de socialistiske eller nationalistiske stemmer, der vil betyde noget.

 

90% af resultatet vil være blåt.


+5 Skrevet af Torben Nielsen 127 dage siden - Direkte link
Det et jo helt i tråd med politikernes indstilling i dag. Politikerne er jo altvidende, selv om de f.eks kommer lige fra grundskolen, gennem ungdomspolitiske organisationer, et fritidsjob i Netto - og så i folketinget. Eller man har været i vild med dans - så er man selvskreven til at bestemme Danmarks fremtid. Befolkningen er bare dummernikker, der skal arbejde og betale en uhyrlig skat. - jeg vil til enhver tid lade en erfaren 92-årig bestemme forud for et 18-årigt curlingbarn.

+3 Skrevet af Uffe Merrild 127 dage siden - Direkte link

Der er vel ikke rigtig noget særlig godt argument for at lade det demokrati bestemme ret meget. Der er ikke ret meget der giver positive resultater når man systematisk bruger demagogi til at opbygge og udvide overgrebet på borgerens ret til at beholde sin indkomst.

 

Flertallet ønsker ineffektivitet. Det må de såmænd også gerne få, alt det de lyster. Det ville være befriende hvis de personer der udgør dette flertal kun brugte sine egne penge på egne overbevisninger.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Magnus Pedersen 126 dage siden - Direkte link

Man burde have stemmeret efter højde, og selvfølgelig kun stemmeret for mænd.

Hvorfor skal noget så irrelevant, som det at man er fyldt 18 år, gøre at man skal være med til at bestemme i samfundet.

Fra naturen side er det, af selvindlysende grunde, bestemt at de store og stærke skal bestemme over de små lorte (voksne mænd under 174 cm i højden i stående stilling).

De stærke hersker over de svage, sådan er det i naturen og sådan bør det også være blandt mennesker.

Når det så samtidig er videnskabeligt bevist, at højde og høj intelligens hænger uløseligt sammen, virker det endnu mere rigtigt at stemmeretten, efter naturens bestemmelser, skal gradueres efter højde.

Kvinder, børn og mænd under 174 cm bør ikke have stemmeret.

En mand på 174 cm bør have 1 stemme,

En mand på 200 cm, og derover, bør have 4 stemmer.

Personer der i mellem, rent centimetermæsigt, bør have et antal stemmer relativt til disse to grænser.

Det ultimative mål, for alt levende, derunder liberale, er at få spredt sine gener.( reproducere sig).

Derfor deler mennesker sig i forskellige grupper, som går ind for forskellige samfundsmodeller, alt efter hvor, de tror, de vil få størst mulighed for at sprede deres gener.

En lille svag mand vil derfor være modstander af en samfundsform hvor de stærke har retten,

En på overførselsindkomst vil derfor være imod et samfund hvor det er dem der betaler høj skat der bestemmer etc. osv.

En stærk selvforsørgende mand vil derfor normalt være liberal.


+1 Skrevet af Christian K Hansen 126 dage siden - Direkte link

Forslaget skyldes ønsket om mere modenhed på Hoppeborgen. Det er sandelig også tiltrænkt. Det mest enkle ville være, at man ikke er valgbar til folketinget før man er fyldt 35 år. Det vil sikkert eliminere mere end halvdelen af de skolepige udtalelser vi til stadig hører. Det vil på sigt sikkert også højne respekten for politikerne, specielt fordi de ledende ikke vil være trængt til afhængighed af de pubertetsagtige idéer, som kommer fra de meget talende og umodne ungdommeligheder.


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 126 dage siden - Direkte link

Jeg tror at demokratiforsker og filosof fra Aalborg Universitet, Jørn Sønderholm, i virkeligheden mener at de eneste, der bør have stemmeret, er dem, der er enige med ham. Alle andre skal udelukkes med mere eller mindre obskure begrundelser.

Den såkaldte "elite", som ganske vist ikke er spor elitær på noget væsentligt område, kan nemlig ikke holde ud at de forkerte stemmer på nogle forkerte, sådan som den mener at det er sket i USA.


+1 Skrevet af Michael Thomsen 2 126 dage siden - Direkte link

Fordi der er jo demokrati i DK ikke? DK blev slet ikke besat i 1945 af fremmede magter uden modstand fra den danske mand? Vi blev jo befriet, ikke? Vores udenrigspolitik er fuldstændig uafhængig af fremmede magter ikke? De sidste mange årtier har nikkedukkerne inde på borgen slet ikke stemt flere og flere EU direktiver igennem, vel?

 

Så et epistokrati vil jo virkelig gøre en forskel, ikke! Det er slet ikke den stærkeste mand med magten der bestemmer mere? Her bestemmer folket, ikke!? Folke har jo også ønsket x00.000 muslimer til landet, ikke?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -