Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+3 Skrevet af Kontant 12 dage siden - Direkte link

Det store flertal af de etniske danske kvinder stemmer på partierne i den rødeste blok, og har i årtier dermed også støttet islamiseringen der fortsætter for fuld udblæsning. De fleste danske kvinder er meget naive, og de opdager ikke faren før de selv eller deres døtre og søstre bliver voldtaget eller gruppevoldtaget af islamiske kulturberigere.

 

Tusindevis af etniske danske piger og kvinder er forlængst blevet voldtaget og gruppevoldtaget af islamiske mænd der selv kalder voldtægterne for sex-jihad mod vantro, og dette har de etniske danske feminister aldrig interreseret sig for. Nok fordi mange af dem selv frivilligt (som de billige og villige tøjter de er) har spredt benene for de islamiske kulturberigere.

 

Voldtægtsepidemien forudsaget af de islamiske mænd i de vesteuropæiske lande fortsætter med forstærket kraft fordi antallet af islamiske mænd konstant vokser på grund af islamisternes høje fødselsrater. Millioner af kristne piger og kvinder er blevet voldtaget og gruppevoldtaget af islamiske mænd, og kvinderne i de vesteuropæiske lande er ligeglade.

 

Det er kvinderne der ødelægger de vestlige lande kulturelt og økonomisk med deres uendelige krav om mere indvandring af fremmede mænd, og mere "velfærd" til stadigt flere fremmede.


Skrevet af Jake Sorensen 12 dage siden - Direkte link
Nogle fordele ved sharialov er der sgu.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -