Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

34

Skrevet af Kenneth Bernhard Kjeldsen 1635 dage siden - Direkte link
Jeg har postet et link til denne artikel på Mette Frederiksens fanside. Så må vi se, hvad de gode socialdemokrater har af svar..

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
@Kenneth.
Tak skal du have!

Skrevet af Thor 1635 dage siden - Direkte link
Ja og alligevel vinder vi ved næste valg. Fordi selvom venstre fløjen er dårlig så er de borgerlig så meget værre.
God weekend!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link

-"Ja og alligevel vinder vi ved næste valg"
That remains to be seen. Men jeg medgiver at det ser sådan ud pt.
-"Fordi selvom venstre fløjen er dårlig så er de borgerlig så meget værre"
Hvad i alverden har dette dog med de borgerlige at gøre? Det her handler jo om at socialdemokrater ikke tåler kritik.

Har din mor ikke lært dig at bare fordi de andre opfører sig dumt, så kan det ikke retfærdiggøre at du selv følger trop?

Skrevet af Tommy Larsen 1635 dage siden - Direkte link
Jamen så er den sag jo klar....

Skrevet af Hans-Julius 1635 dage siden - Direkte link
Rigtigt godt indlæg Jan - det er fedt at se at nogen tager kampen op på de sociale medier.

Personligt tør jeg ikke gå ind på deres sider, af frygt for at jeg kaster min computer ud af vinduet efter at have læst et par brugerkommentarer.Skrevet af Hans-Julius 1635 dage siden - Direkte link
Rigtigt godt indlæg Jan - det er fedt at se at nogen tager kampen op på de sociale medier.

Personligt tør jeg ikke gå ind på deres sider, af frygt for at jeg kaster min computer ud af vinduet efter at have læst et par brugerkommentarer.Skrevet af Ingrid 1635 dage siden - Direkte link
Din artikel bekræfter kun mine værste anelser om "rød stue".  De fremturer selv med usandheder og agerer modsat af, hvad de forlanger "folket" skal.  Her tænker jeg bl.a. på privatskoler.  At de nu også er begyndt at knægte demokratiet ved at slette kritiske indlæg på Facebook, finder jeg meget problematisk.  Hvad kan de så ikke finde på, hvis de fik regeringsmagten.
Jeg har også selv haft megen fornøjelse af at diskutere med politiske modstandere.  Det er en herlig øvelse, især når man kan gå ind på Danmarks Statistik og modbevise deres påstande med tørre tal. 
Jeg er spændt på, om Kennets link også bliver slettet.
Ingrid Slott

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
-"At de nu også er begyndt at knægte demokratiet ved at slette kritiske indlæg på Facebook, finder jeg meget problematisk"
Jeg tror jeg forstår din pointe, men jeg er uenig i at sletning af facebook kommentarer er at knægte demokratiet. Det er bare en utrolig dum og usympatisk handling. Og det passer jo fint sammen med den side af parlamentet.

Skrevet af Ulf Westmark-Højelsen 1635 dage siden - Direkte link
Fedt, at du tager kampen op på modstanderens banehalvdel - desværre er jeg ikke overrasket over, at du er blevet bortcensureret.

Skrevet af Kenneth Bernhard Kjeldsen 1635 dage siden - Direkte link
Meget belejligt er mit link på Mette Frederiksens fanside til denne artikel nu blevet slettet. Jeg har heldigvis taget screendump af siden da den var der, så det kan dokumenteres, at der er hold i historien. Jeg smider lige et nyt link derinde.. :-)

Skrevet af skjold 1635 dage siden - Direkte link
Har lige klikket på "Synes godt om" derinde.

Hvis vi er nok, der gør det, så tør hun vel ikke blive ved?

Skrevet af Peter Bjørn 1635 dage siden - Direkte link
Joda. Urene tanker skal bortskaffes. Intet må forpurre den ideologiske renhed.

Skrevet af Ingrid 1635 dage siden - Direkte link
@Jan.  Det kan da godt være, jeg tager fejl, men jeg mente netop at et forum som Facebook var oprettet, for at alle kunne gå ind og skrive/diskutere og udtrykke sig - selvfølgelig indenfor lovgivningens og Facebooks egne direktivers rammer.

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
Hej Ingrid,

Jeg siger ikke at du tager fejl. Jeg siger blot at jeg selv ikke synes at det er at knægte demokratiet. Men det er en utrolig dum måde at håndtere kritik på. Det er en ganske trist tendens blandt mennesker, der angiveligt skal tjene folket.

Hvis Mette Frederiksen skal være enfoldighedsminister, skal hun jo også være det for mig, uanset om vi er politisk uenige eller ej.

Skrevet af Steffen Kirkegaard 1635 dage siden - Direkte link
2 ting.

1. Facebook smider ikke folk af fordi Socialisterne ønsker det.
2. Poster du for mnge links og får formange klik på markeret så sker der noget, ups du er ude.

Det er godt at se at I er aktive på Socialisternes side, de skal bekæmpes på egen banehalv del. For der siges så meget vrøvl hos dem at det er til at falde bag over af. Ja netop den med Kapitalismen, er du liberal er du også grådig og vil ikke andre mennesker, det er er så det mest fordrejede i deres retorik jeg oplever og det har stået på i 60 år eller længere.

Socialisterne er de gode der vil fællesskabet, liberalisterne er egoisterne der kun vil egen vinding.
Det er bla her vi skal slå dem. Fordi vi nok vil den enkeltes egne tarv og dermed er de rigtig Robinhoods. Pengene skal ud til borgerne, ikke administreres af Helle og Villy.
Så oplever jeg at de bliver barnlige når vi siger netop dette, så bliver de sure.
Prøv også at tale med dem om innovation og at danmark ligger som nummer sjok for 3redje år i træk på OECDS liste så skal i se mennesker der ikke ved hvad innovation er og tror der er generel udvikling, som at sænke nationalrenten.
Prøv også at spørge dem om de mener at vi kan leve af at have en stor stat og at den kan skabe innovation og fremgang alene for danmark uden det privatearbejdsmarked.
Spørg dem om det er det private arbejdsmarked der skaber eksporten i danmark eller om det er det offentlige.

Her fejler de totalt, de ved ofte ikke noget om det og er også ligeglade. Hjem til kolonihavehuset og hygge sig med en pilsner.

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
Det er vist ikke helt korrekt at Facebook ikke smider folk af, når socialisterne beder om det. Det er jo sket for Thomas Elkjaer Bentsen, hvilket jeg observerede ved selvsyn.

Det er korrekt at andre kan stemme indlæg ned og dømme dem ude, men det forekommer mig lidt sært at det skulle være tilfældet for alle mine indlæg og kommentarer. Der er flere hundrede af dem og ingen af dem er gentagelser, udóver de ganske få spørgsmål, som jeg ikke mente var besvaret til fulde.

Endvidere er jeg blevet smidt ud af fansiden og har fået fjernet mine skriverettigheder, så jeg ikke kan tage til genmæle, når Mette Frederiksen skriver at hun intet har med sagen at gøre og at jeg nok bare har skrevet onde ting om børn og deslige.

Jeg nægter sgu at tro på at administratorerne af Mettes side ikke har haft en finger med i spillet.

Skrevet af skjold 1635 dage siden - Direkte link
Jeg vil så lige tilføje, at jeg de sidste 2-3 uger har debatteret hæftigt på Helle Thornings side på Facebook, uden at få fjernet nogen af mine indlæg.

Skrevet af Skovgaard 1635 dage siden - Direkte link
Jeg tror måske bare at Jan er særdeles udholdende og fuld af fakta. Som Hallandsen siger i Olsen Banden: "Han ved for meget. Han må forsvinde!".

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
@skjold.
Præcis sådan tænkte jeg da jeg hørte om sletningen af Thomas Elkjaer Bentsen's kommentarer og hans profil på FB. Jeg har også været igen i et halvt års tid og har skrevet mange kommentarer derinde, som Skovgaard også påpeger (tak for den anerkendende tone Skovgaard).

Skrevet af ckh 1635 dage siden - Direkte link
I modsætning til en mundtlig debat har de røde svært ved at klare det skrevne ord. Både Helle og Mette kan nemlig kun én eneste ting - de kan debatere og omgå vanskelige spørgsmål. Dette har de lært på et særligt sprog og debat kursus, og det er da også den uddannelse man skal have for at begå sig på borgen. - Når det kommer til det skriftlige er det svært for dem, da både flosklerne og løgnene så bliver meget mere åbenlyse.

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link
Præcis. Mange af mine kritiske spørgsmål til Mette Frederiksen har jeg netop afsluttet med noget a la: "den eneste måde du kan afvise min kritik, er ved at definere den væk".

Og det er præcis hvad hun har gjort hver eneste gang. Jeg kritiserede hende for at være forkæmper for ulighed, hvilket hun selvfølgelig benægtede. Så forklarede jeg hende om det, ubestrideligt ulige, skattesystem hun er proponent for, hvor produktive mennesker skal betale meget mere for den samme service end andre. Så magtede hun ikke mere i den sag.

Skrevet af svendbie 1635 dage siden - Direkte link
Du kan lige så godt først som sidst indse, at hvis venstrefløjens parter ikke finder sandheden interssant nok, så ændre de den. I socialistiske lande har censur altid haft høj prioritet. Uønskede data og ting, der går imod, bliver historisk set bortcensureret. Det vil ikke ændre sig så længe, sandheden er, at liberalisme skaber velstand, og socialisme det modsatte og så må den gemme sig bag censur, for at få den til at fremstå spiselig for meningmand

Skrevet af Steffen Kirkegaard 1635 dage siden - Direkte link
Læs evt. denne fra Social Media Today

http://www.socialmediatoday.com/SMC/207857

Skrevet af Steffen Kirkegaard 1635 dage siden - Direkte link
Det mest skræmmende er at de er ignorante og arrogante samt negligerende.
Disse tre ting gør at de ikke forholder sig til andre end deres egne sysnspunkter og dermed ikke kan svare på en lang række spørgsmål stillet af anden observans.

De vælger at lave censur over for spørgere og det er så her den rene socialisme kommer til at skinne igennem.

Ubehageligt.

Skrevet af Peter Bjørn 1635 dage siden - Direkte link
Husk, at disse mennesker vil have magten.

Skrevet af Ole 123 1635 dage siden - Direkte link
Spændende indlæg det bliver sjovt med Mette F, Bødskov og Ole Sohn i fører bunkeren så ryger yttringsfriheden og den kritiske presse - de havde velfungernede systemer til den slags i DDR og Sovjet - det socialistiske paradis er klar - bered jer brødre
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

11
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Om Jan Daniel Andersen
Livsnyder og frimarkeds anarkist (eller noget der kommer meget tæt på), som sætter en stor ære i at være et godt og anstændigt menneske. Jeg...

Se Jan Daniel Andersens profil
eller
Følg Jan Daniel Andersen
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -