Kontakt 180Grader.dk
53

Skrevet af Vimfuego 1368 dage siden - Direkte link

Eller også er det fordi de får langt større beløb i offentlig ydelse for ikke at lave noget i Danmark i forhold til Sverige.


Skrevet af ulla 1368 dage siden - Direkte link

Oplever flere og flere somaliske mænd, der slasker ned af gaderne på alle tider af døgnet. De yder ikke det mindste til landets opretholdelse.  Det er simpelthen ikke til at holde ud at se på. Og de koster kassen. Nu må danske politikere lukke hullet. Det her har ingen nation råd til.


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Den dag nogen peger på sig selv, og siger "jeg presses frem mod en slags desperat nødværge" - den dag tror jeg på det, og bliver måske betænkelig. Men ikke fordi nogen peger ud i luften på skygge-folket "det danske folk", eller "folkedybet".

 

Det er ren fantasi. Og desværre bare en ventil, ved hjælp af hvilken vi lukker overtrykket ud af vore indre kedler. Med det resultat, at vi taber momentum. Det letter os at tænke på "opgørets dag", hvor "det danske folk" (repræsenteret ved nogle andre end os selv, naturligvis) tager sig til rette.

 

Men: Vi er ikke truet af en glorværdig død på ærens mark. Vi er truet af en stille indslumren som kultur i den globale civilisation. Og jo mere, vi afleder os selv med fantasier, desto større er risikoen for en sådan åndsfraværende bortgang.

 

Der er ikke nogen "den danske befolkning" uden for os selv. Vi ER den danske befolkning.

 

- - - 

- Annonce -


Skrevet af margate 1368 dage siden - Direkte link
De benytter bare regler som Danske idioter i regeringen har lavet. De tager til et land hvor de ikke behøver at arbejde, fordi de er for dumme til at få et job. Hvorfor importere man personer til Danmark uden at stille krav til hvilken job de kan udføre? Og lerhulebyggeri kvalificere ikke, selvom det sikkert virker imponerende på dem der godkender deres indrejse. Naaaj der er hul i loftet for at skaffe lys, det er da bare CO2 neutralt, dig kan vi godt bruge i vores biosektor.

Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Det er 500 mennesker det drejer sig om. Er der virkelig ikke andet at tage hånd om. Hvis det blev umuligt at blive dansk statsborger hvis man var fattig, ville danmark så endelig være det bedste samfund?


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Det er som hovedregel netop ikke de fattige, der kommer så vidt som til Danmark i den anden ende af verden. Kriteriet for at komme hertil er, at man har råd.

 

Ellers kan du jo nok forstå, at der ikke var disse kæmpe-lejre med millioner af flygtninge rundt om i verden. Det er naturligvis dér, mange af de virkelige flygtninge opholder sig. De kan ikke bare pakke en kuffert og tage ud i lufthavnen.

 

Det handler ikke om penge, men om kultur.

 

- - -


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Men hvad er problemet kort sagt? Hvorfor er det eksempelvis somaliere ikke må være i Danmark. Ikke at vi skal stå og byde folk velkommen, men hvis de vil være her, hvorfor ikke?


Skrevet af margate 1368 dage siden - Direkte link
500? om 3 år er de 2000, iøvrigt er der masser af fattige her, hvis du spørger alle på offentlig forsørgelse. De kvalificere ikke til danske job fordi de til lighed med mange danskere aldrig har fået en uddannelse. Fattige er som udgangspunkt ikke et problem, hvis de forsørger sig selv ved at arbejde. De er et problem hvis de er på livslang forsørgelse.

Skrevet af Fremskridt 1368 dage siden - Direkte link

Danmark - en gave fra Allah


Skrevet af hammerlein 1368 dage siden - Direkte link

Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.

Poul Schlüter, statsminister, Berlingske Tidende 4/8 1985

 

Ak ja det var så i 1985. Som tiden dog går.  Ja millionen er endnu ikke nået, men langt væk er den heller ikke. Det vi kan lære af historien er, at politikerne er fuld af løgn, og vil altid være det.


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Ja. Og Arne Melchior kunne fortælle, at "langt de fleste indvandrere til Danmark er englændere". For de mange tusinde pakistanere, der indvandrede via England blev nemlig registreret som "britiske". Om det siden er blevet korrigeret, ved jeg ikke.

 

Men var der nogen, der bemærkede, at vores skoler pludselig fik en markant andel af englændere? Jeg så ikke nogen. Men det gjorde Melchior og Schlüter.

 

Eller gjorde de?

 

- - -


Skrevet af hammerlein 1368 dage siden - Direkte link

Skrevet af ckh 1368 dage siden - Direkte link

Det var også Poul Schlüter der udtalte "Unionen er stendød" samt senere "..der er intet fejet ind under gulvtæppet" - Han var åbenbart ikke rigtig klar over hvorledes tingene udviklede sig. 


Skrevet af kaarelind 1368 dage siden - Direkte link

Problemet er ikke menneskene direkte, men de udgifter asylansøgerne påfører samfundet.

 

Et simpelt eksempel er som følger:

 

Der kommer ca 6000 asylansøgere pr år med de nuværende lempelser.

 

Undersøgelser viser at kun 1 ud af 100 kan arbejde. Det vil sige at 60 af de 6000 er i stand til at arbejde.

 

Lad os sige at den gennemsnitlige asylansøger er 40 år og bliver 70 år. Det vil sige at 6000-60=5940 skal have ydelser, et sted og bo, hospitalsbehandlinger og lignende. Lad os sige at dette beløber sig til 250000 2012-kroner pr år. Perioden er 30 år. Dermed kommer den danske befolkningen til at få en ekstra regning på 250000*30*5940=44,55 mia pr år denne asyl-politik fortsætter. De 44,55 mia pr år skal betales over 30 år. Har vi virkelig råd/lyst til at føre en sådan politik ?

 

Det sandsynlige er at der i fremtiden skal spares på de sociale udgifter. Hvis samtidig fører en lempelig asyl-politik, skal der spares endnu mere på de andre sociale udgifter.

 

Dette er en af grunden til at jeg mener at de Radikale reelt ikke er økonomisk ansvarligt parti.


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Hvad mener du så LA er? Ansvarlige?

 

Kunne LA ikke vide, hvad konsekvensen af lempelserne, de stemte for var? Nej?

 

De var ellers blevet rådgivet af rigtigt mange, der GODT vidste, hvad konsekvensen af partiets politik på området er.

 

Du har ret, kaarelind: Det er ikke vigtigt, om et parti er rødt eller blåt. Det er vigtigt, om det vil føre en restriktiv udlændingepolitik, eller ej. For just det vil bestemme de præmisser, vi i fremtiden overhovedet skal føre politik på.

 

Ved LA ikke, hvad "åbne grænser - lukkede kasser" fører til? Nej?

 

Kan de ikke se, hvad det fører til i Grækenland? Og det patriotiske Grækenland er endda laaangt mere resistent, end den store, forvirrede undskyldning for sig selv, Danmark er.

 

Skulle vi stå med nedadviglet mund og korslagte arme og holde vore kasser "lukkede", mens 1000vis af "aktivister" brænder vores gader af, og hele verden fordømmer det "xenofobiske" Danmark?

 

Fri mig venligst fra den slags vås fra en voksen politiker!

 

- - -


Skrevet af kaarelind 1368 dage siden - Direkte link

LA er på udlændingeområdet urealistiske.

 

I mine øjne burde de have stemt nej til lempelser til kasserne var lukket.

 

Så på asylområdet dumper LA i mine øjne.

 

Alt den snak om at danskerne er racistiske eller xenofobiske er i mine øjne ikke rigtig, oget forsøg på at presse danskerne til at følge en mere lempelig udlændingepolitik end danskerne eller ville gå med til. Med andre ord kan man kalde den snak et forsøg på at slå plat på danskernes anstændighed.

 

Lad endelig være med at hoppe på den slags sludder.


Skrevet af kaarelind 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er stadig tankefrihed hertil lands, selvom det ersvært at tro nogle gange. Hvis nogle ikke vil respektere ens frihed har man naturligvis ret til at stå fat på ens frihed.

 

Personligt tror jeg der er gode og dårlige mennesker af enhver race.


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Hovedsagen er kulturen. Der er ikke noget, der tyder på, at mennesker ikke kan leve sammen af den grund, at de er forskellige. Hovedsagen er, at der er forligelighed på afgørende punkter.

 

Og der er ikke forligelighed mellem vor kultur, og de islamiske kulturer på netop afgørende punkter. Det kan ikke gå anderledes, end at de vil forsøge at misbruge os. De har faktisk intet valg. Og det, der gør dem ekstra farlige er, at de ikke har respekt for deres egne motiver.

 

Forestil jer selv, hvad en flok muslimske mænd, der kræver at komme ind på et diskotek, for at "få fat i nogle duller", i grunden tænker. Ingen af dem ville drømme om at tillade deres søstre og døtre at have selv den mindste kontakt med en dansker!

 

Det er klart, at de er supervoldelige. Vi taler om mennesker, uden respekt for egne motiver.

 

Og når de mangler retfærdiggørelse - så må de jo opfinde den selv: Det er Islam, der berettiger dem til at handle mod os "kuffar", som de gør! De er bedre mennesker, end vi i "Gud"s øjne. - Og den myte er meget, meget svær at gøre op med, med den nuværende "sociale" fortolkning af problemerne, hvor det burde være en kulturel og psykologisk.

 

Vi adresserer slet, slet ikke problemet på det niveau, hvor det befinder sig.

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

NB! I firserne lykkedes det faktisk at få nogle unge danskere til at kalde sig selv "racister" i trodsig protest mod, at de blev fortrængt i satellitbyerne.

 

"Anti-racisterne" havde gyldne dage, for nu havde de jo de "racister", der legitimerede dem - de havde nogle i grimmsk forstand Onde, det ikke var synd for, når man smed sten i hovedet på dem. "KKK"ere, "Grønjakker", og den slags, kaldte disse stakler sig.

 

De findes ikke mere. Og som "racister" fandtes de aldrig. Der er ikke racisme i Danmark. For en racist er en person, der opfatter visse menneskeracer som "underlødige" i forhold til andre. Og det synspunkt er så sjældent i Danmark, at det ikke er værd at problematisere.

 

Med mindre man gør det i identitetsgivende, forfængeligt øjemed.

 

- - -


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvis der virkelig er overbefolket, og kulturen er inkompatibel med dem så ville de jo ikke være her


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Jo, hvis vi kompenserer dem. Og det gør vi.

 

De har profit ud af sameksistensen - en profit, der meget præcist er lig det tab, vi lider både økonomisk og menneskeligt.

 

Kompenserede vi dem ikke - og tillod vi dem ikke at misbruge os - SÅ ville de mærke, at Danmark ikke er et Eldorado, men derimod et fugtigt-koldt land, der mest består af grus, sand, og muld, og hvor man kun kan høste een gang om året.

 

Og så har vi altså for tiden denne fordelingspolitik.

 

Som i grunden ikke gør os rige.

 

Den gør os lige.

 

Men hvis man kommer udefra, kan denne tingenes ordning godt føles som en berigelse. Problemet er bare, at den er baseret på et afkald, vi hertillands engang har formuleret sådan her:

 

Ikke pr. høved, men pr. hoved. Altså, det paradoksale er, at afkald gør samfundet rigt. Det er hemmeligheden, som stadig er skjult for de fleste af verdens indbyggere.

 

Og vi kan ikke hjælpe dem til den indsigt. Vi kan bare betale for dem via vores system, så længe det holder. For når dette system af digitale tal, ikke længere kan opretholde os og vore enormt mange gæster, der ikke forstår grundtanken i vores velfærd - så får vi allesammen at se, hvad Danmark i grunden består af, udover sin dybt systemafhængige befolkning:

 

Sten, sand, grus, og muld. Hvor der kun kan høstes een gang om året, og hvor der kræves meget slid, hvis man ikke har fossile brændstoffer til sin rådighed ...

 

- - -


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Hvad helvede snakker du om.


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Jeg snakker om: At Danmark ikke primært lever af sin undergrund, sin fede muld, eller sit milde klima. Vi lever af en højtudviklet kultur. Vi lever af en kulturel erkendelse, som er et produkt af en udvikling på disse breddegrader.

 

Hvis bærerne af denne kultur ikke er længere - så er kulturens frugter i form af velstand der heller ikke længere.

 

Så er Danmark faktisk et ganske karrigt land, hvis man skal bebo det fem millioner eller flere.

 

- - -


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Du rabler løs


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link

Ah, det kan enhver sgu komme og sige!

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Når det gælder Afrika, vil jeg sige, at det er helt afgørende, hvilken kultur i Afrika, man kommer fra. Er man muslim - ja, så er jeg desværre bange for, at man er muslim, næsten uanset, hvor i verden, man har sin oprindelse, måske med behagelige undtagelser fra Bosnien. Men næppe ret mange undtagelser fra Afrika, omend vi har set en håndfuld.

 

Afrika er meget forskelligartet. Det er påfaldende, at Afrikas mindst kriminelle land, Ghana, ligger klos op af det mest kriminelle, Nigeria.

 

Nå ja - men det er altså især somaliere, vi har glæde af. Så ikke så få af vores erfaringer med afrikanere stammer jo fra dem. Desværrre.

 

Og så fra det, politiet i gamle dage uofficielt kaldte "tanzomer": Folk fra andre østafrikanske lande, der gav sig ud for somaliere, for at opnå asyl. Dem ser man også mange af. Man kan kende dem på deres anderledes hovedform. De har ikke det nilotiske baghovede.

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg ved godt, at der eksisterer en form for racisme, der ikke tager stilling til, om nogen race er mere eller mindre "lødig", men som baserer sig på, at mennesker under forskellige vilkår udvikler nyttige egenskaber, der styrker deres livsduelighed, dér hvor de er. Og derfor hver især er "bevaringsværdige" Den mørke pigment er et simpelt eksempel.

 

Problemet er, at selv den definition er svært anvendelig. Man kan jo ikke på forhånd sige noget om en person ud fra racen. Og hvis en sort person vil leve under en bleg sol - så bliver det vel vedkommendes eget anliggende. Det ender i statistikker, som vi alligevel ikke vil bruge over for individdet. Fordi vi reelt ikke ved noget om vedkommende.

 

Det er ikke en farbar vej at søge at få verdenssamfundets accept af, at man på forhånd opdeler folk efter race. Det er ikke et argument, der kommer til at nyde fremme.

 

Det giver langt mere mening at tale om kulturerne, selve menneskehedens dynamiske aspekt. Vi er ikke sååå langt fra at forstå kulturernes betydning, som vi har været.

 

I hvertfald ikke så langt fra, som den gang, vi troede, at "vi vil jo inderst inde allesammen det samme". - De folk, der udtalte sig sådan, mente naturligvis, at DE ANDRE vil som VI. De glemte som bekendt at spørge, om VI mon også vil, som DE ANDRE ;)

 

Altså: Leve et liv i frygt for Gud, hvor vi forfængeligt hævner angreb på vores ære, om det så er vores børn, vi oplever krænker os med deres valg. Hm. Er det nu også det, vi vil ... vi der "allesammen vil det samme" ?

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det vil jeg også mene, man kan erkende med det blotte øje: Vi er ikke ens. Og jeg bliver lettere solskoldet, end en ækvatorial-afrikaner. Men det er et vanskeligt kriterium at dele efter, for racen siger ikke altid noget om kulturen.

 

Det er kompliceret nok, at kulturen ikke engang altid siger noget om individdet. Der findes enere i alle kulturer, som kulturelt set ikke er børn af deres tid - eller sted, men "frie ånder" så at sige. Dem vil vi jo nødigt ramme.

 

Men samtidig kan vi ikke komme uden om at skulle forstå den dominerende rolle, kultur spiller. Især, hvis man skal udgøre et folk sammen. Dér bliver vi nødt til at tænke kollektivt. For kan vi overhovedet det med de store, muslimske indvandrerkulturer?

 

- - - 


Skrevet af hubert 1368 dage siden - Direkte link

Håber de røde og de radikale landsforrædere vil blive straffet ved næste valg.


Skrevet af madamim 1368 dage siden - Direkte link

Ja; lad dem få ris til deres EGEN røv, bigtime!! :-)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

17
19
4
3
41
2
2
44
22
14
27
10
33
13
6
7
27
47
21
36

- Annonce -


Om HansJoachim
hansjoachimmogensen@gmail.com

Se HansJoachims profil
eller
Følg HansJoachim
- Annonce -