Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

Skrevet af Merlyn Fiftyfive 1577 dage siden - Direkte link

Citat fra artiklen: "Vi har mange unikke kompetencer i Danmark. Vores uddannelse, pædagogik og didaktiske metoder, er faktisk med til at gøre os unikke. Vi har en meget lang og sollid design tradition, som ikke sådan er at kopiere – endnu da – allerede nu har kineserne fået øjnene op for vores specielle og udviklende pædagogik, så mon ikke vi med tiden også får benhård konkurrence på vores kernekompetencer."

 

Set fra den anden side: "Vi har mange unikke kompetencer her i Kina. Vores uddannelse, pædagogik og didaktiske metoder, er faktisk med til at gøre os unikke. Vi har en meget lang og solid design tradition, som ikke sådan er at kopiere – endnu da – foreløbig har Danmark/EU ikke fået øjnene op for vores specielle og udviklende pædagogik, så vi forventer ingen (hård endsige benhård) konkurrence på vores kernekompetencer.


Skrevet af Betina Strøm 1577 dage siden - Direkte link

Kære Merlyn, super skarpt skrevet - og jeg er faktisk helt enig - og man kan godt være enig i begge perspektiver - jeg kender en professer i pædagogik, som undrede sig over det faktum, at Singapore ønskede, at få indsigt i vores læringsmetoder, da de kunne se vi kunne noget de ikke kunne, og i samme åndedrag, undrede det ham, hvorfor vi ikke ønskede at kunne det de kunne? - Så vi skal virkelig til at mande op, hvis ikke vi skal komme totalt ud af dansen. Dem der lykkes med et både-og vinder..!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
10
11
11
20
12
13
15
11
9
11
17
15
13
13
13
12
9
13

- Annonce -


Om Betina Strøm
Jeg er mor, jeg har en karriere  Jeg er jyde jeg elsker KBH Jeg elsker Danmark jeg elsker verden Jeg er kritiker jeg lytter til...

Se Betina Strøm s profil
eller
Følg Betina Strøm- Annonce -