Værd at læse

00

Det er godt nok uambitiøst, venner!

I Danmark har vores ledende politikere har mistet enhver ambition for vores land og vores fremtid. Ja faktisk vil jeg sige at vi er blevet så magelige, at vi lever i benægtelse af de muligheder der ligger forude. Selv vores statsminister kan ikke komme på noget bedre end “Det Danmark du kender”, og hvis ikke det er uambitiøst, så ved jeg da ikke hvad er.

Vi møder resten af verden med en arrogance, der sjældent ses andre steder, når samtalen falder på vores velfærdsstat, og vi nægter pure at lytte til alternative måder at gøre tingene på! Bevares, vi er jo verdens lykkeligste folk. Eller, det var vi. Nu er det Schweiz, og mens venstrefløjen råbte “omfordeling af de mange skatteopkrævede midler skaber et lykkeligt folk” da vi havde titlen, er de blevet meget stille nu. Altså lige bortset fra nogle billboards og busreklamer rundt omkring, hvor budskaberne taler til absolut laveste fællesnævner. Selv kampagnerne er uambitiøse!

 

Nå, men jeg taler jo altid imod for meget snak om ‘de andre partier’, så det vil stoppe med her. Jeg vil til gengæld skynde mig at citere Per Mikael Jensen, som i lørdags holdt tale til LA’s landsmøde:

 

“Da jeg rejste rundt i verden oplevede jeg at folk havde en ambition om at i morgen skal være bedre end i dag.”

 

Så imens vi i Danmark har langt flere på offentlig forsørgelse end vores naboer, den 6. laveste vækst i OECD og verdens højeste skatte- og afgiftstryk, så lader vi de andre om at klæbe sig til magten med løfter om at alle nok skal få deres bid af de andres kage, og vi fortsætter med at komme med reelle, gennemarbejdede og gemmenregnede forslag til danskerne. Og vi gør det med respekt for dig og dine valg. Det er nemlig det vi liberale gør.

Med ønsket om at i morgen bliver bedre end i dag, ønsker jeg dig en dejlig torsdag aften.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere