Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

Skrevet af Michael Bernard 1580 dage siden - Direkte link

En fejl-"analyse" af dimensioner... SF har begået den fejl at eftergive sin selv til dens begær om minister poster. SF grundideologiske standpunkter, drager massere af mennesker i det her land (hvorfor skal jeg ikke gøre mig klog på).

De fleste har i meningsmålingerne udtrykt deres utilfredshed ved at tilkendegive deres støtte til enhedslisten, hvilket er den eneste flanke tilbage for mennesker på venstrefløjen. Hvis de mennesker læste og kendte til EL's partiprogram, og vidste hvad de stod for, og hvilken effekt det vil have på deres livsstil, ville de aldrig drømme om at stemme på dem, og det gør de formodenligt hellere ikke. Nå SF angre deres fejl, og går i valgkamp mode, vil "EL støtterne" stå mere med valget imellem SF og S, end imellem SF og EL, nogen vil selvfølgelig gå den vej, men igen mere for at vise deres udtilfredshed, end fordi de er reelle støtter af EL. SF vil komme tilbage, og lære af deres fejl, og at magten har en pris, når man går på kompromi med sine principper, specielt når man i valgkampen har fokuseret ekstra meget på netop disse. Ugens bobler kunne være om der kunne være et brud på vej, med et alternativt parti til SF, med næsten samme partiprogram, men det ville være dumt (Ikke V og K?) 


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1580 dage siden - Direkte link

Men tyder situationen i virkeligheden ikke på, at SF har udlevet sin politiske rolle og dermed er blevet overflødigt i dansk politik?

Det kan der ikke være megen tvivl om, sluk for respiratoren, og hiv stikket ud.

 

 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -