Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

26

+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 246 dage siden - Direkte link

Udmærket analyse om DF's problemer. Men hvis jeg var DF-vælger ville jeg formentlig hæfte mig ved at DF ikke har udmøntet vælgerfremgangen ved seneste valg til indflydelse af betydning. At trainere regeringens politik, er effektivt nok, men det var vel ikke det, vælgerne ønskede. At DF's skamløse flirten med ærkefjenden, Socialdemokratiet, i den grad er kontraproduktivt, kan partiet heller ikke løbe fra.

Desuden kan man ikke gå ud fra at alle SF's vælgere går ind for betonsocialisme, som Thulle nu synes på vej mod for fulde sejl. Mange må have stemt på partiet, fordi det var det eneste, der højlydt protesterede mod den hjernedøde immigrations-og flygtningepolitik, der i mange år har været og fortsat er mainstream politik. DF's protest er der ikke megen stemning for på venstrefløjen, og socialdemokraternes nyligt indtagne, konjunkturbestemte strammerkurs, er i den grad utroværdig.

DF's fremgang burde have givet stor indflydelse, men da DF-politikerne er for feje til at tage regeringsansvar, og for feje til at vælte regeringen, er strategien om større indflydelse udenfor regering end indenfor, nu for alvor slået fejl.

På bundlinien står at DF, med Nye Borgerlige parat på udskiftningsbænken, ikke tør provokere  et valg lige straks, hvilket Lars Løkke Rasmussen garanteret vil udnytte. Efter normal logik vil den seneste meningsmåling betyde at DF er endnu længere fra indflydelse end man anede under festrusen oven på valgsejren, der formentlig bliver den sidste partiet kommer til at opleve.

Som jeg ser det, går det fra nu af kun én vej ...


Skrevet af Malmzon 246 dage siden - Direkte link

Man må også bare tage hatten af for ledelsen i S.

De har læst DF rigtigt, og undgået selv at lave fejl.


Skrevet af Mvj 246 dage siden - Direkte link

S gør som løkke gjorde i opposition, - kom venstre ikke op i nærheden af 35% mens han sagde mindst? Derudover tror jeg også S vil efterabe løkkes straksopbremsning, når de kommer til magten.

Thulesen Dahl har slet ikke noget at fylde buksebagen ud med udover vattede replikker, et vattet forhold til eu og til indvandring, og et højst vatpi... Forhold til en regeringsdeltagelse som df i stedet skulle have insisteret igennem. Skal hr Thulesen egentlig slet ikke stå til ansvar for sin udmelding om at have meget mere indflydelse udenfor en regering? Hvad kan Løkke have tilbudt dem som gav mindre indflydelse end de har nu?

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Jalopeno 246 dage siden - Direkte link

S profitterer af ny udlændingepolitik og Løkkes manglende troværdighed og en reel splittelse i V mellem Støjbergfløjen og kulturradikale føderale typer som Jan E Jørgensen. 

 

Endvidere er Venstre metaltræt og mere fuld af spin end de fleste. 

 

En stemme på Venstre de sidste femten år har reelt været en spildt stemme ser man bort fra de radikale har været fjernet fra magten, undtagen under Thorning. 


Skrevet af Morten Simonsen 246 dage siden - Direkte link

DF gør da også hvad de kan for at slippe af med et par vælgere:

 

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9372800/df-gaa-i-kirke-saa-er-du-paa-rette-vej/


+1 Skrevet af jasbg 246 dage siden - Direkte link

DF - er gået helt bagud af dansen.  

 

Så havde det da været ikke så lidt smartere at 'Gå i Regering med Venstre'  (og holde LA og Konservative fra fadet).

 

På den måde var en 10- 12 medlemmer nu sikret ministerpensionen resten af livet

 

Det de er ude i med Socialdemokratiet - fører ikke nogen steder hen, andet end at de hjælper de 2 små regeringspartier delvis tilbage på banen igen !


+1 Skrevet af Marianne Andersen ( f.d Minerva) 245 dage siden - Direkte link

Dansk Folkeparti er ved at blive et af de etablerede partier, hvor mærkesagerne ikke længere tages så tungt og derfor er det godt at nye partier står parat i kulissen og vil overtage og videreføre den konsekvente strammerkurs i indvandererspørgsmålet, som DF ser ud til at have mistet med formandsskiftet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -

- Annonce -