Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

52

Skrevet af _slettet_bruger_560 1578 dage siden - Direkte link

Det er ikke kun i DF at det vækker undren.


Skrevet af Neonman 1578 dage siden - Direkte link

UD af vagten med LA


Skrevet af J Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Hader at sige det, men de har en god pointe...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Nina Storm 1578 dage siden - Direkte link

Svineri


Skrevet af Julius Nissen 1578 dage siden - Direkte link

Ja, nu har den hængt i luften i 5 timer... hvor er alle LA-støtterne henne?


Skrevet af slettet bruger 9181 1578 dage siden - Direkte link

De har lige fået løn , og sidder og flæber over den smule der er tilbage efter at de har betalt til nepotisterne der udbetaler din overførselsindkomst. Skal du ikke ned på bodegaen, nu du har snyltet dig til endnu en måned?


Skrevet af Julius Nissen 1578 dage siden - Direkte link

Ups, der var en typisk LA-støtter! (Man kan se det på den måde de udtaler sig)


Skrevet af slettet bruger 9181 1578 dage siden - Direkte link

Ups, der var en typisk EL støtter!( Man kan se det på den måde de mener andre skal betale for deres driverliv)


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1578 dage siden - Direkte link

Tja jeg støtter generelt LA, men ikke i alt..

 

Jeg har ikke set detailjerne i dette oplæg, men hvis det ala. den australske model, hvor folk der indvandre ikke kan kvalificere sig til sociale ydelser i de første år, og der er krav om at disse folk gavner samfunde og ikke belaster den, så kan jeg ikke se noget problem.

 

Men er det en åben gavebod som 99% af den Danske invandrings politik så er jeg modstander.

 

Det er det der kvalificere liberale tænkende mennesker man tager stilling til hvad man støtter.

 

Men de er stadigvæk det bedste bud, totalt set.


Skrevet af Benkestok 1578 dage siden - Direkte link

Uhm, hvad er problemet? Det er jo finanseret. 


Skrevet af slettet bruger 4443 1578 dage siden - Direkte link

Det er virkelig latterligt - især fra LA - at kalde den her slags finansieret. Den eneste måde det nogensinde ville kunne kaldes for finansieret var, hvis de mennesker man lukker ind bidrager positivt til landets økonomi. Gør de ikke det, så er det jo alle os andre der finansierer det. 

 

Der er virkelig brug for et enten ægte liberalt parti eller et national-liberalt parti.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1578 dage siden - Direkte link

Det er ikke finansieret.

 

Udgifterne til de ekstra og mindst integrerbare indvandrerer overstiger langt de sølle 210 mio. kr. pr. år.

 

Hver evig eneste borger i Danmark giver i løbet af sit liv et gennemsnitligt underskud på mere end trekvart million kr.

 

Det er i sig selv et kæmpeproblem, for udgifterne skal finansieres ved lån, som skal tilbagebetales af kommende generationer. Netop derfor har skattetrykket i Danmark bare vokset og vokset, fordi socialstaten i bund og grund altid har været underfinansieret, og politikerne altid kan finde nye ædle formål og milde gaver, som uddeles ukritisk og lidet effektivt til vælgerne.

 

Hvor stort et underskud tror du egentlig den gennemsnitlige familiesammenførte person fra den anatolske højslette eller Somalia uden uddannelse, sprogfærdigheder eller boglige kundskaber kommer til at generere i gennem et livsforløb i Danmark? 5, 10 eller 20 mio. kr.? Vi kan bare gætte, for vores politikere ønsker ikke en gang at offentliggøre statistikker og beregninger, som gør os i stand til at træffe et velunderbygget og kvalificeret rationelt valg.

 

Det er tudetosset at gøre reglerne mere lempelige!


Skrevet af Jonas H 1578 dage siden - Direkte link

Uhm, hvad er problemet? Det er jo finanseret.

Ja, af mig.


Skrevet af madamim 1578 dage siden - Direkte link

/Moral er godt - dobbeltmoral er dobbelt så godt...!

DF'or ever.... :-)


Skrevet af slettet bruger 8942 1578 dage siden - Direkte link

Skandale af LA!


Skrevet af Isabella Balkert 1578 dage siden - Direkte link

Her viser LA deres Radikale rødder og den totale mangel på sund fornuft der hersker både hos LA og DRV. Der er altid rigeligt med penge til indvandring mens de gamle der har bygget velfærdssamfundet op, de kan få et spark bagi og tonsvis af afgifter. Føj hvor er det grimt.


Skrevet af Anders Hessellund Jensen 1578 dage siden - Direkte link

LA mener åbenbart, at når man nu ikke kan få lukkede kasser og åbne grænser, så vil man hellere have åbne kasser og åbne grænser.

 

Det giver så en ekstra indvandring på 1000 om året, og der er vel og mærke tale om indvandrere der i høj grad ikke vil have de faglige kvalifikationer der skal til for at kunne få arbejde i Danmark. For hvis de havde det, så ville de kunne komme ind på trods af point-systemet.

 

De 210 millioner, som forslaget beregnes at koste årligt, dækker kun ekstra administrationsomkostninger, fjernelse af gebyrer og introduktionsforløb til de familiesammenførte. Det dækker eksempelvis ikke udgifter som i øvrigt påføres den offentlige sektor (eksempelvis udgifter til sunhedssystemet, overførselsindkomster osv.). At forslaget kun koster 210 millioner kroner årligt er en stor fed løgn.


Skrevet af Christian Jessen 1578 dage siden - Direkte link
»Man vil have en stram økonomisk politik overfor danskerne og så alle mulige særregler overfor udlændinge, fordi man synes, at det er synd for dem,« siger Martin Henriksen.
Sjovt - det er da okay at have sær-regler for udlændinge men bløde regler for arisk hvide danskere? Uha da. Det er jo DF i en nøddeskal. Hvis du accepterer udlændinge eller andre kulturer, så er det "særregler" - men hvis du IKKE accepterer en fed dansker som sidder på sofaen halvdelen af hans liv og klager over der ikke er noget arbejde, ja så er du U-dansk og vil have dårligere ældre-pleje! Ja sund fornuft er da ikke noget der hersker i DF. Suk - "logikken" i deres udtalelser taler jo for sig selv. Til alle jer DF undersåtter: Har i aldrig overvejet hvor mange kloge hoveder der holdes væk fra DK, pga. immigration er et helvede? Hvor mange udenlands-danskere som ikke vender hjem pga. de ikke kan få deres familie med uden at flytte til Sverige 3-4 år og skifte nationalitet?

Skrevet af Nina Storm 1578 dage siden - Direkte link

Hvad har fået dig til at hade dit eget land og din egen kultur sådan?


Skrevet af Aceofhearts 1578 dage siden - Direkte link

typisk df svar. hvis man ikke har nogen argumenter sp kan man altid anklage modpartern for selvhad. Man så det under flagsagen og man ser det nu her


Skrevet af Nina Storm 1578 dage siden - Direkte link

Det handler også om solidaritet. Skal vi dele vor godhed ud over hele verden. Hvad er mest værd 1000 negerbørn i somalia der dør af diaré eller et enkelt multihandicappet barn i Danmark ? Er alle lige gode? Skal vi tage dem alle til Danmark?

 

Du vil sikker sige "Det er uetisk, det er ikke et valg. Vi skal vælge alle". Eller?


Skrevet af Christian Jessen 1578 dage siden - Direkte link

Men en dansker, der på trods af at have boet en årrække uden for Danmark, stadigvæk er dansk - han er intet værd? Og hans eventuelle nye famillie er intet værd?

 

Takket være Dansk Folkeparti og deres "point-system" (der sammen med deres "danskheds-prøver" burde skrottes) er det jo nærmest umuligt for familier at flytte tilbage. Det er også så besværligt, selv for de "kloge hoveder" vi gerne vil have (Der nok vil bidrage med en DEL mere skat end den typiske DF'er!) at komme ind, at de opgiver inden de er begyndt. Og hvorfor skulle de overhovedet prøve, når de bliver stemplet som udlændinge og nasse-røve, inden de overhovedet er kommet til landet?

 

Jeg ved godt vi har problemer med immigration i Danmark. Men hvorfor er regler pludselig godt, når man kun straffer en minoritet? Hvorfor skal udlandsdansker og dem der gerne kan og vil bidrage til samfundet straffes?


Skrevet af Nina Storm 1578 dage siden - Direkte link

Men en dansker, der på trods af at have boet en årrække uden for Danmark, stadigvæk er dansk - han er intet værd? Og hans eventuelle nye famillie er intet værd?

Jo da.

 

Jeg ved godt vi har problemer med immigration i Danmark. Men hvorfor er regler pludselig godt, når man kun straffer en minoritet? Hvorfor skal udlandsdansker og dem der gerne kan og vil bidrage til samfundet straffes?

 

Det er jo eksakt det modsttte der sker. Vi skal være med til at stoppe at teenagerer blivert tvunget. De støtter at de bliver tvangsgift med fætre fra mellemøsten. De medvirker ikke til samfundet. Tværtimod har jeg flere gange set piger som var relativt fornuftige komme hjem med en mandig bistabdsmodtager.  Piger som før ikke havde slør havde nu slør og var sat tilbage. Manden talte ikke et ord dansk. Kunne ikke læse eller skrive.

 

Velkommen

 

Åbne kasser åbne grænser !

 

 Skrevet af slettet bruger 8937 1578 dage siden - Direkte link

Skal vi så lige få placeret aben her, hvem er det så vi kan takke for at det er så besværligt?

Havde de radikale og socialdemokraterne i 90'erne blot været lidt mere kritiske i deres valg, så havde vi idag ikke haft de omtalte problemer.

Så svaret må være at det er dem du kan takke for at immigration er et helvede idag, det er dem som er skyld i at de kloge hoveder bliver væk fra DK. (sammen med det høje skattetryk)

Så alle DF undersåtternes reaktion er sådan set blot et resultat af årtiers fejltagelser.

 


Skrevet af slettet bruger 9181 1578 dage siden - Direkte link

Christian Jessen,

Jeg synes du skal droppe dine lommeteorier, og gå ind på www.foreignersindenmark.dk, og bruge et par timer. Så finder du ud af, hvorfor mange veluddannede udlændinge ikke vil hertil. Du vil blive overrasket, og klogere.

Der er helt andre regler for veluddannede fra fx USA end der er for fx en somalisk analfabet, bl.a om statsborgerskab.

Det er ufatteligt svært med reglerne idag, for fx en amerikaner at få statsborgerskab, mens enhver Somalier eller palæstinenser kan få dobbelt uden problemer. Det er EEN af mange grunde til, hvorfor veluddannede fra vestlige lande ikke vil hertil. Skatten er en anden, dansk hjernevask mentalitet en tredie.

Jeg er en enig med dig i, at danskere der gifter sig med udlændinge diskrimineres, ligesom ufattelige mange veluddannede udenlandsdanskere ingen stemmeret har, selvom de er ude og repræsentere deres land osv osv.

Men dit vrøvl med at give DF skylden, er simpelthen rød indoktrinering når det er værst. Vågn op, diskussionen skal tages, uanset hvor ilde hørt sandheden er.

 


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Jeg er, som LA-medlem, dybt chokeret over den måde, LA sviner rundt med vores skattekroner på.

Og jeg kunne særdeles godt tænke mig, at LA-folkene faktisk gad tage dette alvorligt og fortælle os, der betaler deres løn, hvorfor det pludselig er blevet vigtigere at tage penge fra det arbejdende folk og give dem til uintegrerbare indvandrere end at sænke skatten.

 

Føj!


Skrevet af Nina Storm 1578 dage siden - Direkte link

Røvhuller en masse !


Skrevet af Kim Ursin 1578 dage siden - Direkte link

Jeg forventer i hvert fald at partiledelsen har en god forklaring på denne aftale. Den virker på mig og se et skridt i den helt forkerte retning.


Skrevet af Neonman 1578 dage siden - Direkte link

De skal da også leve, men hvad med vores syge og handicappet ?

 


Skrevet af Ole Riis Hansen 1578 dage siden - Direkte link

Nu er det jo ikke alle udlændinge der kommer fra Højsletterne.

Jeg kender, i modsætning til mange andre her, utrolig mange familier hvor begge parter er højtuddannede og absolut ikke ligger nogle til last.

Lad mig nævne en dansk jurist, Tyrkisk bankmand.

Dansker bosat i Spore i mange år gift med Singaporiansk kvinde, penge som skidt, de får ikke en krone af staten, men har en masse bøvl hver andet år og iøvrigt også en masse omkostninger.

En dansk bankmand russisk gift, hun er lige blevet fædig med en uddannelse, får ikke en krone

Der er forskel på folk dem der skal hjem og nasse på samfundet kan vi undvære de øvrige skal have ret til at gifte sig med den mand/kvinde de elsker ( et sjældent ord herinde).

Men det kan jo ikke være rigtig at man ikke kan få sin kone med ind i Danmark hvis man selv forsørger hende og iøvrigt betaler sin skat hver måned.

 

;


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1578 dage siden - Direkte link

Bare vi havde et Liberalt parti i Danmark man kunne stemme på. I udlændingespørgsmålet ville et sådant parti helt naturligt gå ind for at privatisere U-landsbistanden og flygtningehjælpen så det var op til enhver dansker at bestemme om man ville bruge sine egne penge på forbrug eller på at forære til diverse godgørende formål.

Et ægte Liberalt parti ville også gå ind for at familiesammenføring var en privat sag, og at familiesammenførte aldrig kunne opnå nogen form for sociale ydelser.

 

Nå - Men sådan et parti har vi jo så desværre ikke i DK...


Skrevet af slettet bruger 9181 1578 dage siden - Direkte link

Starte et.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1578 dage siden - Direkte link

Jeg havde selv overvejet dette, det koster kassen i arbjedstid, og kontanter for at køre kampanger..

 

Derfor er vores demokrati en pervertion af demokratiet, det er ikke dem der er bedst til jobbet, ej heller dem der vil landet det bedste der kommer frem..  Nej det er lobbyister

1.   Socialdemokrater lobbyere for fagbevægelsen, som plejede (og stadigvæk gør) tvangsindriver penge til list A, på trods af mange af deres folk ikke stemmer på A.  sidst forsøgte man at tvinge arbejdsløse til politiske rallier..

2. Venstre/konservative er støttet af store virksomheder - eller det virker det til, da disse partier flere gange blokerede kravet om åbnestandarder i det offenlige, fordi MS ikke havde en standard...   Mens der var en opensource standard..

 

og sådan går det fremad.

 

dog kan jeg ikke helt få øje på EL backere, men jeg tror det er blåøjet naivetet, der for folk til at tro på kommunismen, på trods af det har historisk set vist sig at være en katastrofe.

 

Jeg har regnet lidt på det, man skal havde 2-3 fuldtids positioner i gang for at kunne skubbe markedsføringen og divs krav igennem, plus de kampanger der skal køres i radio, og fjernsyn, således at et budget for at starte et parti er i omegene af de 10-20 millioner kroner, og hvis man i forvejen (som LA, og NA) ikke har kendis basen er det svært at skaffe disse penge...

 

Man kan self prøve som en uafhængig, men igen budgettet er i million klassen.


Skrevet af Neonman 1578 dage siden - Direkte link

Det vil aldrig være lovligt, enhver opnår ret social ydelse efter maks 5 år, hvilke EU har bestemt og gælder også i Danmark, ellers hvis der ikke er penge nok hæver man skatten i topskatten, de har råd til at betale de værige.


Skrevet af slettet bruger 8942 1578 dage siden - Direkte link

Liberal AlliancePenge til Fatima før Carina.


Skrevet af Neonman 1578 dage siden - Direkte link

Alle bør tvinges ind i en fagforening med arbejdsløshedskasse, og dem der ikke vil bør fratages retten til job hvilket er demokratisk.

 

Der skal ikke være nogen der siger det vil jeg ikke betale til, så er det ud af vagten fra arbejdspladsen, og så kan man fjerne kontanthjælp til mange mennesker.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

11
14
3
8
5
6
19
14
12
16
4
11
4
14
12
18
15
4
14
13

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -