Kontakt 180Grader.dk
8

Skrevet af KimH 1364 dage siden - Direkte link

Godt med debatten, men næppe så gennemtænkt et forslag. Skal vi så have statsansatte eksperter til at vurdere, om de andre "eksperter" er dygtige nok til at udtale sig som eksperter ? Det er næppe et ønskeligt scenarium at overlade det til Henrik Sass & co at vurdere, hvilke eksperter, der må komme til orde i medierne.

 

Da Sass var selvskrevet som finansminister i den kommnede røde regering, gik en række eksperter i rette med S-SF's voodoo-økonomi og tankespin, hvorefter Sass kaldte Børsen for "fuck-journalistik", og kort efter var det BT, der drev "slamjournalistik". Og iøvrigt ville Sass & Co fjerne mediestøtten til medier, der ikke havde forstået S-SF's store planer. 

 

Jeg er godt nok træt af de mange hjernedøde, der i ly af en eksperttitel udtaler sig om hvad som helst, men jeg tror, at de fleste er i stand til at vurdere, hvad de ser. Og alternativet med statsautoriserede eksperter er ikke attraktivt. Jeg tvivler på, at Lomborg, CEPOS, og andre ikke-socialister ville få megen taleplads, hvis Messerschmidts sommerballon kom op at flyve.


Skrevet af Rasmus Foght 1364 dage siden - Direkte link

Sørgeligt.


Skrevet af Mads M 1364 dage siden - Direkte link

Klassisk DF.

- Annonce -


Skrevet af Polyb 1364 dage siden - Direkte link

De er jo ikke svært at beslutte hvem der må udtale sig eller ej - de borgerlige lavede jo allerede opdelingen sidst de havde magten:

 

eksperter vs. smagsdommere (også kendt som folk der var enige med VKO vs. folk der ikke var det)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
15
17
6
11
4
4
6
5
3
41
22
15
27
33
3
12
4
31
30

- Annonce -


Om Anders1993
Pragmatisk, værdikonservativ liberalist

Se Anders1993s profil
eller
Følg Anders1993
- Annonce -