Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

+8 Skrevet af Gitte Nielsen 70 dage siden - Direkte link

DR er faktaresistente, de formidler bevidst vildedende oplysninger som svarer til det som politikerne gerne vil have frem.

 

Hvem husker ikke flygtningestrømmen, som efter DR's oplysninger var flydt med ingeniører, læger og atomfysikere - det var alene for at fortælle befolkningen i Danmark at vi havde brug for alle disse veluddannede mennesker.

 

Nu skal Danmark så fremstå som et velfungerende rigt land - men virkeligheden er ganske anderledes:

 

vores velfærd er angrebet af "veluddannede" flygtninge, som mener at de har krav på alt muligt.

 

Vores arbejdspladser er enten flyttet ud af landet eller også er jobbene gået til østarbejdere, som så bagefter gør krav på understøttelse, børnefamilieydelse.

 

Rumænske tiggerbander gør tilværelsen ulidelig for alle i storbyerne, og de vil ikke rejse hjem.

 

Muslimske bander skyder uskyldige mennesker på åben gade.

 

Vores fængsler er overfyldte med udlændinge, som heller ikke kan hjemsendes.

 

Ca 18.000 mennesker opholder sig illegalt i Danmark.

 

Flygtninge har førsteret på boliger, så vores unge studerende ikke kan få en studiebolig.

 

187 familier i ét ghettoområde koster hvert år samfundet 82,6 mill kroner, gad vide hvad vi bruger på de resterende 24 ghettoer ?

 

Danskerne betaler en høj skat, mens de ydelser som vi burde kunne få for vores skattepenge, er nærmest ikke-eksisterende.

 

Måske skulle DR lave en udsendelse om dette ? Men det er for "grimt" at fortælle en historie fra det virkelige Danmark.


+6 Skrevet af Christian K Hansen 70 dage siden - Direkte link

Jeg så udsendelsen og var yderst forbavset, men konkluderede, at det var endnu en af de tendendiøse udsendelser, som vi efterhånden ofte oplever fra DRs side. Jeg kender forholdene i Schweiz rimeligt godt, jeg er gift med en dame fra alpelandet, og vi besøger ofte familie dernede. Desuden har jeg selv i sin tid boet dernede. - Nævnes skal følgende:

Landet er ingen osteklokke, man lukker også udlændinge ind, men kun folk med pas eller ID. I modsætning til Danmark forlanger man noget af de folk, som ønsker at bo i landet. De skal ernære sig selv og acceptere landets love og regler - ellers er det ud.

Når bønderne økonomisk hjælpes med højere priser (som vist med smørret) skyldes det bl.a., at ellers ville bjergbønderne forlade de ufrugtbare bjergegne, hvilket ville betyde jordlaviner o.s.v.

At landet lever af at bankerne bruges som skattely modsiges af, at man har en klar aftale med udveksling af bankinformation , så alle konti som tilhører udlændinge rapporteres til kontoejerens skattemyndigheder.

At det er dyrt at leve i Schweiz opvejes dog af højee lønninger og lavere skatter end i Danmark.

Til slut: Cortzen opfører sig efter den sædvanlige devise hos danske TV journalister. Allerede i 1970'erne var erhvervsfolk i Danmark enige om, at TVfolkene manipulerede deres interviews. Jeg har selv oplevet det, da mit ja til visse ting blev ændret til at nej o.s.v. grundet dygtig klipning af optagelsen, som således fik en ganske anden mening. DRs udsendelser er ganske enkelt tendensiøse og ofte direkte løgnagtige.


+7 Skrevet af Hr Genial 70 dage siden - Direkte link

    Faktum er - og det kan ikke engang DR modbevise eller lyve sig fra -, faktum er at Ane Cortzen blot er een af mange morsomme små sprællemænd som DR ynder at kalde for enten eksperter eller journalister.

    DR´s reaktion med bortforklaring vil fortsætte, så længe politikerne håndfodrer dem med tvungne skatteborgerpenge.

- Annonce -

- Annonce -


+8 Skrevet af Cody Nielsen 70 dage siden - Direkte link
Det kan da umuligt passe. DR er jo, i modsætning til skimlede kældermedier som DKA, underlagt presseetisk nævn som skal forhindre "fake news"...

+3 Skrevet af Jan Rasmussen 70 dage siden - Direkte link

DR afviste imidlertid klagen under henvisning til, at udsendelsen udtrykte journalisten Ane Cortzens personlige holdninger.

Den undskyldning holder ikke hvis man tænker over DRs opgave.

 

Mon DR forresten kører programmet gennem deres detektor?


+3 Skrevet af Erik Bruus 70 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke overrasket, sådan er DR. Noget skade laver DR nok, men måske ikke så meget. Dem, hvor glødetråden på øverste etage stadig er intakt, og derfor har lys i pæren, ved godt DR lyver, og søger derfor fakta et andet sted. Jeg ser stort set aldrig DR, og får ikke disse fake news. Resten, hvor der måske aldrig har været en glødetråd, ved ikke hvor Schweitz ligger.

Licens, er noget DR tager op af mine lommer.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -