Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

66

Skrevet af ianarki 1607 dage siden - Direkte link

Privatiser bliver brugt for meget. Folk har kun en nogenlunde idé om hvad det betyder, mig selv inkluderet.

 

På mange områder er DR et privat selskab idag, der dog er underlagt en række krav fra staten af. I forbindelse med disse krav modtager DR så en pæn sum penge.

 

Så det der i realiteten er behov for, eller for at være mere konkret er at afskaffe public service loven, og licens støtten/opkrævningen. I så fald ville DR stå til regnskab direkte hos seer'ene hvor resultatet så bliver ægte public service


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1607 dage siden - Direkte link

Privatisere betyder meget simplet, stop for skatter og tvangs indkrævning, og tillad forbrugere at ligge sine penge andre steder - altså det tætteste man kan komme på ægte demokrati.

 

Public service er ganske god ide, men licens opkrævningen er ikke.

 

Det ville være billigere for Danmark at ændre loven lidt, og kræve for at få sende tilladelse i Danmark, skal stationer havde en mændge public service indhold.    Men da DR har fået defineret X-factor som public service, betyder det jo reelt ikke at kanalerne skal lave noget om - lol.


Skrevet af ianarki 1607 dage siden - Direkte link

Jeg mener dog ikke public service er en god idé. Politikere har ikke forstand på at lave TV, så de burde ikke fastsætte kravene. TV stationerne må selv finde ud af hvad folk vil have og de er også de bedste til det

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1607 dage siden - Direkte link

Når man ser kommentarerne til artikler om DR og Licens så er der altid KLART flertal af folk der synes at mastodonten som licensbetalt størrelse skal nedlægges.

Alligevel finder man forbavsende få politikere som mener det samme...

 

Her på 180 grader har jeg noteret mig Laura Lindahl fra LA som en af de få der deler de manges synspunkt, men det er ikke officiel politik i LA.

 

Nogen der er stødt på andre politikere der har afvikling af DR som mærkesag?


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Det tør politikere ikke sige højt. De lever jo af opmærksomhed, og DR kan kvase enhver politiker med dårlige vinkler eller at det bliver ignoreret. 

DRs magt er enorm. Derfor skal DR lukkes. 


Skrevet af Udlandsdansker 1607 dage siden - Direkte link

DR skal ikke privatiseres, men sælges styk for styk. Det er den eneste ansvarlige måde at afhænde et statsmonopol. På denne måde vil private aktører havde bedre entry-muligheder, hvilket ikke vil ske ved en rent juridisk reklassificering af ejerskabet.

 

Desuden vil der formentlig ikke være nogle reelle købere til et DR uden evne til tvangsindrivelse af licens, hvorfor en samlet privatisering vil føre til massivt provenutab for staten.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Lars Kragh Andersen
Født i 1980.

Matematisk student i 1999.

Uddannet sergent i hæren og udsendt til Kosovo i 2002.

Skibsofficerstuderende i A.P. Møller-Mærsk fra...

Se Lars Kragh Andersens profil
eller
Følg Lars Kragh Andersen- Annonce -