Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

+10 Skrevet af Holger Madsen 67 dage siden - Direkte link

Næst udsendelse bliver; Dichte tager til Somalia og ser på moden indenfor det top nice og cool pigeomskæring. Det er nemlig så røvkedeligt, at piger skal slæbe rundt på de gammeldags genitialier. Det er meget bedre at blive syet sammen, så ikke mus og rotter kan løbe op i kroppen.


+2 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Ja, netop. Omskæring bliver den nye "sort". Besynderligt at feminister, der kæmper for sexuel ligestilling samtidig kæmper for masseimport af muslimer, der pr. definition behandler kvinder som kvæg. Undersøgelser viser at kvinders intelligens ligger 4-7 procentpoint under mænds. Øhh - nu vil jeg ikke udfordre videnskaben, men for mig at se så tyder kvindernes (feministernes) ageren på en IQ på måske 60 til 70. Ja, det er så det samme som intelligensen på en subsaharianer, det er det, vi her til lands kalder for mentalt retarderet - i gamle dage kaldet åndssvag.

+7 Skrevet af Hr Genial 67 dage siden - Direkte link

     Jeg tror slet ikke jeg kunne overleve uden DdR´s daglige dosis public service.  : -)

- Annonce -

- Annonce -


+6 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Om et par år "konverterer" Dicte så til Islam. Misbrugt af sine opmærksomhedssøgende forældre. Hvordan skal hun vide bedre. For hende er alt en spændende leg lige nu. Forfærdelige forældre, der findes ingen undskyldninger! Om 10 år er hun sexslave i boko haram - dernæst omvandrende, overfed teltholder med 10 misrøgtede jihadistunger. Skam jer, forældre!

+2 Skrevet af Hans Nielsen2 67 dage siden - Direkte link

Jeg er enig. Hun er jo blot en stakkels lille uskyldig pige, der udnyttes groft, af sine medieliderlige vammelboer forældre.

 

Ethvert barn har den religion, det er blevet indoktrineret med.


Skrevet af Peter Ullerup Rasch 35 dage siden - Direkte link

Ethvert barn har den religion, det er blevet indoktrineret med

 

Præcis..... :(


+7 Skrevet af Inge Nielsen 67 dage siden - Direkte link

Og her gik jeg og troede, at DdR ikke kunne synke dybere med deres manipulerende og opdragende udsendelser. Men den her tager vist prisen.

 

Nu må vi så bare håbe, at den bette Dicte bliver mandsopdækket i Iran og ikke bliver udsat for massevoldtægt eller lign.

 

Man kan sandelig mærke, at der er blevet ansat en til at tage sig af mangfoldigheden. Der trænger i den grad til at blive ryddet op i DdR og uddelt fyresedler med rund hånd.


+6 Skrevet af Hans Nielsen2 67 dage siden - Direkte link

Det mest bekymrende er, at DdRs dyre direktører og chefer ikke engang kan indsé, det er helt i hampen.

 

De går i dagspressen og forsvarer deres beslutninger om at drive propaganda, for den dybt undertrykkende mellemøstlige voldsideologi islam.

 

https://www.b.dk/kultur/dr-redaktoer-om-dicte-i-iran-programmet-er-paa-ingen-maade-en-hyldest-til

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/dr-afviser-kritik-af-gratis-eid-fejring

http://www.bt.dk/danmark/beskyldes-for-at-lefle-for-muslimer-nu-svarer-dr-igen

 

Nårh nej forresten. DdR har jo lige ansat en multimilion mangfoldigheds bimbo. Det er vel denne slags licensbetalte propaganda aktiviteter, hun efterspørger?


+2 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Tak for gode Links. DdR er et foretagende, der ikke burde eksistere. Vanviddet er jo slet ikke nyt. Engang for årtier siden kom det frem, at teknikere skulle have 4000 kr. hvis de ikke fik en måneds varsel på at skifte en vagt eller tage overarbejde. Dengang svarede det til 14 dages løn i industrien. Det er kun blevet værre og værre!

+1 Skrevet af Hr Genial 67 dage siden - Direkte link

     Dengang kom det også frem - jeg kan desværre ikke verificere dette - at hvis en lysmand arbejdede ved et TV-transmission fra en søndagsgudstjeneste, sagde overenskomsten at han havde 10 dages frihed til gode. 


+2 Skrevet af Kontant 67 dage siden - Direkte link

Hykleriet i LA der selv støtter det islamiske erobningstogt i Danmark er fantastisk. Antallet af islamister i Danmark vokser konstant på grund af islamisternes høje fødselsrater og islamiseringen af Danmark kører stadigt hurtigere med støtte (og økonomisk statsstøtte) fra LA og alle de andre politiske partier i folketinget. Islamisterne skovler hvert år masser af milliarder ind i Danmark, og det vil LA ikke sætte en stopper for.

 

Man skal ikke smide med sten når man selv bor i et glashus.


+2 Skrevet af Hans Nielsen2 67 dage siden - Direkte link

Det er så ikke mit indtryk, at Henrik Dahl er den dummeste person i LA.

Der står mange i køen foran ham. Dem alle sammen?


+1 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Ha ha, den var god. LA glimrer jo ikke ligefrem ved intelligentsiaen blandt deres folketingsmedlemmer. JBO, Thyra Frank?

+4 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Godt indlæg, "kontant"! intet normalt tænkende menneske er vel i tvivl om islamiseringen af Danmark. Hvad sker med politikerne? Er deres egoisme og griskhed virkelig så stor, at at de vil smadre det Danmark, vi alle har kæmpet sammen for, lige siden 2. Verdenskrig? De kalder jo ligefrem på borgerkrig.

+5 Skrevet af Inge Nielsen 67 dage siden - Direkte link

Husk nu lige på, at LA = Det Radikale Venstre i ny forklædning. Så forstås det sikkert bedre.


+5 Skrevet af Harry Taae Lindberg 67 dage siden - Direkte link

Som 11 år er pigen jo hvad man kalder en cougar dernede, snart over sidste salgs dato som begynder ved 9 år. 

Det er ikke et valg, vælger de sådanne nogle klude kan de også vælger at piß hjem til de lande som syntes det er fantastisk.

Det er ikke mit Danmark, og kluden bliver jo brugt så mænd "brune" mod deres vilje ikke bliver liderlig og skal tømme sig i pigen "pigens egen skyld ifølge koranen".

Og her starter problemet for mig. Så render de rundt og er rene mens muslimske mænd holder sig fra dem for det er jo Allahs piger... og de går så videre til mine piger som ikke bruger tørklæde. 


+3 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Ja, nemlig. Vores politikere masseimporterer potientielle voldtægsmænd i humanismens navn. Hvis et trafikpunkt oplever stor ulykkesfrekvens, sætter man naturligvis ind. Trafiklys, omkørsel, fodgængerovergange, og hvad ved jeg. Men Muslimerne, som helt åbentlyst hader os danskere - og kæmper for at udslette os vantro og indføre Sharia-Kalifatet i Danmark, de bliver taget imod med kyshånd.

+5 Skrevet af Jan Rasmussen 67 dage siden - Direkte link

Lad endeligt DR fortsætte med at kvaje sig ,fordi det er det der vil lukke dem,plus at folk ser noget andet takket være udbredelsen af internettet.

 

Lad være med at se DR

Lad være med at høre DR

Lad være med at betale til DR

Deltag ikke i diskussioner om DR blandt venner,kollegaer og bekendte...kun hvis det som her er tilfældet kan bruges til at hænge kanalen ud for at være politiserende

 

Lad ikke DR sætte dagsordenen for hvad der skal tales om og hvordan,fordi når de først har tabt magten så vil de også tabe pengene


+3 Skrevet af Jacob Fiil 67 dage siden - Direkte link

Man skulle jo tro, at DR simpelthen beder om at blive lukket én gang for alle.


+5 Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Ja, lad os da håbe på, at DR lukkes - jo før jo bedre. DR har ikke fattet en bjælde af kritikken. Pengene er altid fosset ind. Ekstravagance er en livsstil i DR. Luk butikken NU - helt ærligt, hvem vil dog savne dem. Ingen! Nu er jeg en af de fjolser, der betaler licens - men det her DR-vanvid skal stoppes.

+2 Skrevet af Kontant 66 dage siden - Direkte link

DR bliver ikke lukket fordi DR støtter islamiseringen af Danmark, og det gør de politiske partier i folketinget jo også med milliarder af skattekroner.


+5 Skrevet af Harry Taae Lindberg 67 dage siden - Direkte link

Jamen for satan da også, foruden kvinde undertrykkende tørklæder skal dicte også teste tøjmode, hårmode og teste makeup og tattoos. Hun er 11 år!

Ville det ikke være bedre hvis hun testet dukker, udendørs leg og hvordan man smørre skole madpakken.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -