Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

Skrevet af Ulrik B. Petersen 1608 dage siden - Direkte link

Lønniveauet er klart for højt, og det er svært at ændre sådan lige med ét. Det siges rent ud: "- Det er svært at tage de goder, som personalet har tilkæmpet sig fra dem. Folk føler at de har ret til de arbejdsforhold." 

Selvfølgelig stritter folk imod forringelser af allerede vundne goder. Men måske skulle ledelsen prøve noget nyt, nemlig med, hvad der er ret udbredt på ledelsesniveau i erhvervslivet, hvor man får at vide: "Tror du ikke at din efterfølger vil sige ja til de vilkår, vi tilbyder?"


Skrevet af Michael Nybye 1608 dage siden - Direkte link

"Tror du ikke at din efterfølger vil sige ja til de vilkår, vi tilbyder?"

 

Ja , og svaret følger : "Det tror jeg han vil"   Faaarveeel


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1608 dage siden - Direkte link

Der er bare to uendeligt svage led, der skal sætte en sådan beslutning i værk: DSB's egen ledelse og landets politikere. Derfor sker det ikke. At ændre grundlæggede på det offentliges (og halvoffentliges) lave produktivitet kræver en stålfasthed, som langt overstiger de involverede beslutningstageres. Jo større offentlig sektor, jo større problem, for politikere tager kun beslutninger, som gør det muligt at blive genvalgt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Michael Nybye
"A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largess of...

Se Michael Nybyes profil
eller
Følg Michael Nybye- Annonce -