Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

+7 Skrevet af Christian K Hansen 12 dage siden - Direkte link

Det bliver nok umuligt at vinde en sådan sag. Det der er sket er simpelthen den korruption, som de danske politikere selv har stemplet som lovlig. Et helt tydeligt eksempel på hvor tilsølet moralen i realiteten er hos vore politikere.


+3 Skrevet af Torben Nielsen 12 dage siden - Direkte link
Netop, eksemplerne er legio. Og samtidig skal vi gudhjælpemig høre på, at Dk er verdens mindst korrupte land. Javel, ja. Det er ligesom historien om, at vi har det bedste sundhedsvæsen, den bedste skole, er de lykkeligste mennesker i verden. Og at integrationen fungerer. Mæh bæh.

+1 Skrevet af Rasmus Jensen 11 dage siden - Direkte link

At være det mindst korrupte land i verden, betyder jo ikke, at der ikke er korruption.

 

Jeg vil mene, at du i store træk kan leve livet i Danmark uden en eneste gang at blive bedt om at betale til en politikers eller bureaukrats egen konto (eller kontanter i hånd).

 

Der dælme mange lande, hvor du ikke kan få en byggetilladelse, uden at der skal smøres først, eller hvor du bare stikker politimanden en pengeseddel, og så får du lov at køre videre (hvadenten du har gjort noget ulovligt eller ej).

 

Dengang Mette Bock fik sine 2 millioner, vidste DR jo ikke, at hun skulle være kulturminister. De har muligvis haft en viden om, at hun havde politisk magt, men kulturministerposten kunne ligesåvel være blevet besat af en konservativ eller en venstremand (Bertel Haarder var mere oplagt), og så var de 2 mio. spildt.

At hun så nu sidder i en slags gældsforhold til DR skal ikke komme hende til gavn, og LLR burde nok trække hende ud af forhandlingerne (og væk fra posten). Men om der er tale om slet spil, er spekulation.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Christian K Hansen 11 dage siden - Direkte link

@Rasmus Jensen.

Når man selv siger op får man da ikke udbetalt et gyldent håndtryk !  - Ellers ville det jo være fantastisk nemt ved stadige opsigelser at kunne skabe sig en formue på skatteydernes regning.


+1 Skrevet af Rasmus Jensen 8 dage siden - Direkte link

Tja, jeg har indtryk af, at gyldne håndtryk kan konstrueres på en række forskellige måder, både i det private og i det offentlige (herunder, åbenbart, DR).

 

Men det er jo en anden diskussion. Pointen må være, om DR "smurte" Mette Bock ift. at hun nok skulle være kulturminister og derfor ville se på DR med generøse øjne. Det er ikke sansynliggjort.

 

Det eneste, der er sansynliggjort (reelt bevist), er at DR har en særdeles lemfældig omgang med licenskronerne, især når det kommer til ikke-produktive stillinger, som findes i konsulent- og ledelseslaget (hvad er Mette Bock's kompetencer? Overhovedet?).

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -