Værd at læse

00

EDL: English Defence League, hvem er de?

Hvem er EDL og personerne bag? Er de småracistiske hooligantyper eller almindelige borgere, der er desperate over at se deres byer blive omdannet til muslimske ghettoer? At forbrydelser begået af muslimer ikke efterforskes af politiet, fordi de ikke vil anklages for racisme? At deres land er ved at gå til i en misforstået politisk korrekthed og multikultiideologi?

Jeg har altid syntes, at navnet English Defence League klingede lidt af hooliganisme og slagsmål, måske fordi venstreorienterede journalister aldrig har holdt sig tilbage fra at fremstille dem som racister, nazi-sympatisører eller på anden måde negativt - heller ikke da de for et par måneder siden besøgte den danske afdeling, Danish Defence League i Århus.

Men hvem er de?

Lederen af English Defence League, Tommy Robinson, er blevet interviewet af internetmagasinet Sappho, og det interview tegner et helt andet billede af lederen og af EDL, end man normalt får fra danske medier. Interviews er selvfølgelig taknemmelige. Den interviewede kan sige, hvad han ved, at intervieweren gerne vil høre, men i hvert fald viser interviewet, at der er mindst to sider af sandheden om EDL.

Læs og dan dig din egen mening.

Læs artikel

35 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere