Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+5 Skrevet af Uffe Merrild 13 dage siden - Direkte link

Oh, med indkomstskatten er din indtægt blevet socialiseret. Det er at "tage" fra socialklienterne hvis deres indkomstoverførsel reduceres som resultat af at man lader skatteyderne beholde lidt mere af deres egen indtægt.


+3 Skrevet af Torben Nielsen 13 dage siden - Direkte link
Lars Løkke demonstrerer jo med al ønskelig tydelighed, at han ufortrødent vil fortsætte straks-islamiseringen af Danmark. Det må være det, der tiltaler Enhedslisten så voldsomt. Næppe den borgerlige fløjs økonomiske politik.

+2 Skrevet af Kontant 12 dage siden - Direkte link

Der findes ingen borgerlig fløj i folketinget. Der findes to røde fløje. Den ene er bare lidt mindre rød end den anden, men det bliver den ikke borgerlig af. Anders Samuelsen har selv kaldt LA for et socialliberalt parti. Han kunne lige så godt have kaldt det et liberalsocialistisk parti.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Maria Kvolbæk 13 dage siden - Direkte link

Hvor ofte har EL ik truet med at vælte en regering og hvor tit er det sket-nul,men masser af røde næser er det blevet til.


+3 Skrevet af Kontant 12 dage siden - Direkte link

Enhedslisten ønsker ikke et grønnere Danmark.

Enhedslisten ønsker yderligere masseinvandring fra de islamiske lande, og det vil føre til større import af biler, brændstof, fødevarer og alt muligt andet, og det vil automatisk også føre til mere asfalt, beton, musten, glas, stål, og plastik, og dermed mere ødelæggelse af vores lands natur og mere forurening. Udover dette vil islamiseringen af Danmark vil gøre de etniske danske til en minoritet i løbet af få årtier.

 

Vi er på grund af de nuværende partier i folketinget (og vælgernes støtte til dem) på vej til, at destruere den danske kulturarv og vores danske identitet. De fleste danskere er kun patriotiske når der er landskamp i en eller anden sportsgren.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -