Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

Skrevet af Ulrik B. Petersen 245 dage siden - Direkte link

At EU trænger voldsomt til at blive reformeret, er indiskutabelt. Men det er jo ikke gjort med at mene det; der skal handling til. Første nødvendige skridt er at få smidt stort set alle de nuværende statsledere og deres elendige regeringer på porten.

Desværre er Europas folk for langsomme i optrækket til at gøre noget, der bare svagt ligner rettidig omhu. De nødvendige ændringer, som fx. opgivelsen af den politiske korrekthed, vil blive fremtvunget over tid, men i mellemtiden kommer vi til at finde os i meget dårligdom.

Man behøver ikke at begynde med folkevandingens frontalangreb på de vestlige rets- og velfærdssamfund, men kan tage fat på noget, der er noget mindre følelsesbetonet, nemlig vanskabningen, euroen. Det er tydeligt for enhver med bare lidt omløb i hovedet, at en fælles mønt ALDRIG kommer til at fungere uden disciplinering under en fælles finanspolitik. Det er endvidere soleklart at en fælles finanspolitik ikke kan realiseres uden af en fælles EU-regering.

En fælles EU-regering ville forudsætte at almindelige EU-borgere skulle mønstre tillid til at overlade ledelsen af de europæiske lande til en gruppe af personer, der nød så stor anseelse at borgerne turde opgive den nationale suverænitet på meget vigtige områder.

Hvis der findes en sådan gruppe af agtværdige politikere, der fortjente tilliden, kan jeg ikke få øje på den. Men måske er der en person på dette site, der kan gennemhulle min argumentation eller i det mindste pege på en elite, der var virkeligt elitær, frem for blot at foregive at være det?  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

11
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -