Einheil og den nye Sherif

På 180 grader skriver Hr Genial:

"Ja, - Lille Pelle Dragsted har en fast aftale med TV.

Hvis han ikke lige er til en voldelig komsammen med de andre AFA-er, tager han gerne imod et ekstrahonorar for en TV-udtalelse om hvadsomhelst."

Hvor til jeg svarer:

Det er også bare for sølle og sjofelt mod danskerne, som betaler deres løn, at de ansætter sådan en brunskjortebølle, med så ringe og forslået en moral, som i mine øjne slet ikke er værdig til folketinget.

Han koordinerer vel brunskjorternes angreb på Sennels og de eneste 50-100 mennesker i Danmark, som er modige nok til at stille op, på vores alles vegne, men mødes af institutionaliseret chikane, hetz og skældsord fra vores selvgode kommunistparti, som jo ellers er så glade for friheden og tolerancen og venligheden og folket, men bare ikke, når de selv skal levere på den konto.

Elsk din fjende sagde Jesus, men det er nok totalt fremmedord for sådanne kyniske intimiderende afpressere, og paroleråbende zombier i AFA og alle deres venner fra de kommunistiske/socialistiske aktivistmiljøer. Næeh de knægter da bare ytringsfriheden og forsamlingsfriheden. Gør alt for at kvæle noget, der kunne være blevet en positiv og vigtig folkelig bevægelse, for ikke at have AK-47 svingende jihadister rendende rundt i gaderne konstant .

Selvom Sennels' aktioner bygger på de eneste to små garanterede frihedsrettigheder vi efterhånden har tilbage, så kan enhedslisten i al sin ækelhed, selvfølgelig ikke unde de farlige "fremmedfjendske"/islamkritiske den ret.

Sennels' flok fortjener ingen tolerance, ingen næstekærlighed, ingen accept, (kunne fristes til at skrive: ingen trøst), nej, ikke engang bare lidt trækken på skuldrene, ligegyldighed og ignoreren kan AFA give Nicolai og hans lille flok af aldrende og ganske almindelige bekymrede borgere. Nej!, De skal selvfølgelig INGEN rettigheder have ifølge brunskjorterne, fordi i einheillizten er de alle enige om hvad der konstituerer at have "forkerte", "farlige" eller "afvigende" synspunkter.

Og nedenunder dette er det jo bare helt almindelig politisk vold eller trussel om vold, som er deres egentlige agenda og den pointe de pusher til deres omgivelser. Man skal slet ikke stille sig op på gaden og have et politisk synspunkt, som de ikke kan rumme. Fordi i deres øjne er demoer tydeligvis helt eksklusive venstrefløjsrettigheder.

Hvilket selvfølgelig er lidt sjovt taget i betragtning at kommunisterne i enhedslisten i virkeligheden slet ikke er kommunister, de er jo brunskjorter og det er jo fascister! "Ja, netop! og de ligger jo langt til højre for kommunisterne, helt ude på den yderste radikale højrefløj", vil du også sige. Nej! Fascisterne er den mest ekstreme form af kollektivismen og ligger per definition til venstre for enhedslisten, så den er god nok, einheillizten ER på venstrefløjen, det var jo det jeg sagde, det hele er meget enkelt. o)

De facto kommer enhedsfascisterne til at stå for fratagelsen af vores alles helt grundlæggende rettigheder, som jeg da også lige for tiden godt kan se, at vi vist sikkert slet ikke har alligevel, sådan som de regerer henover hovedet på os helt uden mandat. Da alt de fik mandat til under ethvert valg gennem deres slogans og paroler og løfter, overhovedet ikke har noget at gøre med den politik, de derefter straks, uden at tøve, går i gang med at forfølge. Eller hvem ved? Måske har vi simpelthen aldrig nogensinde haft nogle rettigheder overhovedet? Hvorfor skal de her enhetzlistigefolk da ellers lønnes og serviceres på Christiansborg? Når de tilsyneladende aktivt bekæmper vores "demokrati"? Når de aktivt bekæmper borgernes rettigheder? Ingen løn til dem vil jeg mene - Nej! De skal da ikke have løn for at terrorisere alle os andre.

Nej, hvor dumme kan elendighedslisten egentlig være? Med deres politiske synspunkter. Hvordan får de dem egentlig selv til at hænge sammen? Deres sympati for de udsatte minoriteter, burde vel netop få dem til at samarbejde med Sennels? Og få dem til at forsøge at mobilisere alle danskere imod islams reaktionære og forkvaklede dogmatik? For ikke at tale om al deres had mod jøder, kristne, ateister, frafaldne, hinanden, ja hvem hader de ikke? Hvem vil de ikke slå ihjel kære einheillizt? Så hvem hader de ikke? Altså lige udover terror og bestialsk og barbarisk lovgivning?

Nej, i stedet så er borgere med, i einheilliztenz øjne, "afvigende" synspunkter, da helhjertede nazister og racister. Det skal der da sættes en stor fed streg under, ved at snige sig hen til deres bil om natten, og male hagekors på den, fordi de finder det berettiget, nazisympatier eller ej .. helt på samme måde som man nede i Tyskland malede Davidstjerner hist og pist på forskellige butiksvinduer engang i 30erne, eller som man tvang de ikke så populære jøder til at bære til offentligt skue, så man vidste hvor man havde dem. Mamma mia, sådanne nazistiske og racistiske borgere, de skal da bare kues, og helst sendes vildt på flugt, så de aldrig kommer tilbage, så de er helt knust, eller er gjort så utrygge og til grin, så de aldrig overvejer demoer igen, efter deres traumatiske angstprovokerende oplevelser påført at venligboerne fra tæskeholdet på venstrefløjen.

De skal i hvert fald forfølges af et korps af frivillige tæskere, som kan løbe i hælene på dem i tog og bus og den slags, og se om de kan fange dem der. Eller måske kan tæskeholdet skrive en helt masse blå skæg og brilleragtige kodemeddeleser til hinanden, med foto til at identificere de formastelige på en dertil indrettet venligboeragtig facebookgruppe, så man i samarbejde med den herostratisk berømte "frie danske presse" (titlen kan være ændret for nyligt) kan spore Sennels-demonstranternes øjeblikkelige position på ruten? Så man måske kan ligge på lur under en papkasse med en sten i hånden. Eller måske kan man simpelthen fra starten blokere tilgangsruterne til Axeltorv med aggressivt udseende tæskere? Så de får det dårligt, og føler det er for truende, så de vender om og aldrig kommer til demo.

Eller hvem ved? Man kan måske gå meget fanatisk og systematisk til værks? Så man over tid kan generere så mange konfrontationer og scener, til ære for "den frie danske presse" og ledelsen i det "danske politi", som selvfølgelig ikke bringes til torvs af samme "den frie danske presse" (for så kunne der da først blive rigtig meget ballade, det kan du godt se, ikke?), og så demonstrationen hurtigt kræver, og derefter også medfører omfattende politibeskyttelse, (så har politiet jo også noget at lave, det kan du godt se, ikke?) som man så også kan slås frimodigt med.

Imens den frie presse hjælper befolkningen med at forstå, at der har altså været ballade, fordi det var jo sådan en højreradikal forsamling af racister og nazister, som godt nok blev angrebet, men det behøver du ikke læse, det er først helt nede i den sidste linje af den "lange" artikel i EB, så du kan bare læse overskriften, så ved du med det samme, at de var nazister, og det er derfor der bliver ballade, det kan du godt se, ikke? De havde jo bragt sig selv i skudlinien, ved at være sådanne ubehagelige mennesker, og så er det jo klart der vil komme ballade, hvis man sådan render rundt og heiler på gaden med hagekors tatoveret i panden, det ved einheillizten, for de ved næsten ALT om nazisme.

Einheillizten svømmer selvfølgelig altid selv helt uantastede som fisk i vandet i aktivistmiljøerne og ejer åbenbart gaderne, fordi politiet ser ikke rigtigt ud til at gøre det, og fordi einheil siger det, og fordi einheil siger det igen og igen, mange mange gange, og endda på den helt samme måde hver eneste gang! De efterlader jo også en masse skrald, rod og ødelæggelser, så det må da være deres gader? Men så desværre også fordi den nye sherif, vi netop snarrådigt har fået udnævnt, så han rigtigt kunne demonstrere alle de nye tricks fra det vilde vesten, han netop har lært på et kursus, desværre ikke ser ud til alligevel, at være så interesseret i, at være den hårdtslående sherif han påstod at være, og som han jo også SELV i løbet af jobsamtalen, SELV havde fået tilføjet til hans stillingstitel.

Fordi han mente jo at det var den specielle aura, han havde med i sin baggage, og som burde være vores altovervejende årsag til at vælge netop ham ud af de 3000 kandidater til sherifstillingen i Dummark, hvorefter vi så skrev under, for vi kunne da godt se, at han måtte vel være den bedst egnede, så farlig som han egentlig så ud, og når han nu sagde, vi skulle skrive under, og han var så hård en sherif, så tænkte vi altså ved os selv, at det nok var bedst at skrive under på kontrakten, med denne tilsyneladende formidable og meget hårdkogte mand.

Surt han alligevel viste sig at være under adskillige andre kontrakter i forvejen, som pålægger ham at lægge sig fladt ned i specielle situationer, som er opremset i en af disse andre kontrakter, men desværre i en, som vi jo ikke kan komme til at se da sheriffen har sagt, at han har rod i sine papirer. Men det skal vi ikke tænke på, fordi vi har jo stadig einheillizten til at passe på vores gader, og de kan jo sikkert få finansieret omfattende mængder af gøjl og gejl af statskassen, som vil pynte i bybilledet, bare fordi de er de eneste, som er profesionelle i at malke støtte til alt muligt lort.

Deres demoer er enten voldelige, skøre/naive eller harmløse også som demo, og fremmer ikke andet end støjforurening med hashomtåget raggamuffin, de ligner klovne og har egentlig ikke noget politisk budskab, men er egentlig bare hippehoppeborgens lallende pauseklovn, ansat til altid at smile og vrøvle, sådan så alle er enige.

Talsmændene for partiet er selvfølgelig sympatiske, empatiske unge og kvindelige og tilsyneladende velfunderede og intelligente i det de siger, men det afsløres jo meget nemt som værende blot en fernis, da de blot er klovne.

De fremtrædende politikere i dette parti er selvfølgeligt dygtige til at være det de er, men da de bare er blankpolerede tomme skaller, som skal sælge et budskab om, at her der sælges der et budskab, mens man reelt slet ikke har noget budskab, og godt ved, at man heller aldrig nogensinde får brug for et sådant, da man aldrig nogensinde får noget at sige om noget som helst, og så altså jo også lige bruges til på skrømt, at repræsentere et synspunkt som moralens globale miljørigtige, menneskeopofrende vogter og når man nu med strålende fascistiske øjne positionerer sig selv som moralsk hævet over resten, gennem stillingtagen til f.eks. ministerpensioner, som de jo sjovt nok heller aldrig skal have selv., (og når man ved hvordan dem og deres stemmers adfærd er i samfundet, så .. *roll eyes) så er det jo klart som blæk for både einheillizten og enhver anden der ville sætte sig ned og gruble dybt over det, at så er man med så forlorne principper som bærende fundament, jo soleklart også den bedst kvalificerede til at finde ud af, hvem der i nuværende øjeblik skal bankes lidt venligt på plads af venligsindede venligboere der kommer springende i store grupper ud fra deres skjul ved sidegaden som politiet ikke holder så meget øje med.

Den rolle som tæskehold har man fået ikke alene af sig selv, men det er en rolle som tilsyneladende nyder almindelig anerkendelse, da den også er fuldt accepteret i samtlige af de adskillige andre partier, som også findes i H.C.Andersens fødeby Danmark. De har egentlig heller aldrig set det som noget problem, at einheillizten skulle få lyst til lidt spas og gang i gaden.

Du må tænke på: Danmark er jo et gammelt kongerige i nærheden af H.C.Andersen og her træffes næsten altid de rigtigste beslutninger og der er også lov og orden. Og der er OVERHOVEDET slet ingen korruption!!! Den har de kloge danskere nemlig afskaffet! Vi bor altså i en retsstat, det siger LA også, og de ved meget om hvad som er ret og ikke ret .. meget andet. Men altså einheillizten har fået denne ærefulde post, som bedst kan sammenlignes med dem der gik i brune skjorter nede i Tyskland i gamle dage, så når nogen skal bankes godt på plads, så håndhæver man selvfølgelig det i bedste 30'er stil, forstyrrende god ro og orden, provokerende arrangerende "anti-demonstrationer" og indbydende til kamp med politi, og dem der egentligt bare ville holde en lille fredelig demo for et synspunkt, de syntes var vigtigt.

Fascistiske brunskjorter er jo hvad de er disse einheilmennesker, som ovenikøbet platter de mennesker som stemmer på dem, fordi man slet ikke er et egentligt parti, men blot en illusion om, at et sådant parti findes. Man agiterer med patos for minoriteter, men har ingen løsninger på noget, der giver en rationelt sammenhængende mening.

Hvilket også er helt ligegyldigt, fordi det er et FUPPARTI. Ligesom alle de øvrige partier på Christiansborg, de er nul og niks alle sammen. Altså lige bortset fra tyveknægte, som sikkert har stjålet 10 mia af skatteydernes penge for noget tid siden, men først lige er kommet i tanke om, at de stjal dem. De har jo også fået bunker af andre gyldne hemmelige belønninger for alle deres tjenester, de har gjort ukendte magter, ved at sælge ud af danske værdier til foræringspriser, og så er der alt det andet tyveri de har udvirket ved at forære hovedløst, unødvendigt eller korrupt væk af tvangindrevne midler, det man i gamle dage kaldte hoveri, men som i dag er kendt som retsstaten.

(DONG! En meget vigtig ting retsstaten, den skal man passe på: Hvis jihadister skærer hovedet af nogen i deres vemodige hjemland, og derefter kommer tilbage til ghettoen de forlod og også her gør sig en smule upopulære ved at svinge med f.eks. en økse, så jihadisten kom til at slå nogen ihjel, så sikrer retsstaten at den slags mennesker ikke risikerer at give Danmark et dårligt rygte ved at blive sendt hjem til det land, hvor de egentlig hører til og hvor de også fungerer en del bedre end her, her i dette land som jihadisten desværre derimod har set sig sur på, og har svoret at ville destruere, sikkert fordi han også godt ved, at der er mange problemer med retssikkerheden i Danmark. Vores rygte ville på den måde lide permanent og langvarig skade og muligvis ville det også bringe rod i en masse breve, vi har sendt til nogle mennesker, fordi vi kan ikke huske, hvad der stod i brevene, og det kan hurtigt føre til problemer med retssikkerheden).

Kommer i tanke om at Maersk selvfølgelig fik strøget ansvaret for at fjerne boreplatformene i Nordsøen, det forærede man dem en mandag, man ikke havde andet at lave, og stak danskerne en regning på en gave til Maersk på vel 50-100 mia, eller hvad ved jeg, husker ikke detaljerne, men det var vanvittige summer.

Når man selv som marxistiske vrøvleklovnekommunister i vores 100% socialistiske globaliserede skatteplyndrede formyndersamfund styret af bundløs gæld, uendelige lovgivningskomplekser, den umulige kamp for at sænke omkostningerne i den fælles virksomhed, da pengekassen altid står ulåst ude midt på butikkens gulv, og vi jo også altid efterlader indgangsdøren åben om natten, nu vi alligevel ikke skal være der. Derudover desuden af en del globale institutioner, fremmede nationer, Bilderberggruppen, Darth Vader og Illuminati, og man overhovedet ikke har tænkt sig at gøre noget, udover bare at stryge sin hyre som folketingsmedlem, for at være medlem af et vrøvleparti, drejende sig om at vi alle gerne vil bruge flere penge, som falder ned fra himlen, men i virkeligheden ikke engang er dette, så er man et klovneparti, hvis egentlige formål er SIMPELTHEN INGEN MORAL at besidde. Fordi de sidder kun inde i det skur på skrømt, deres prioriteringer hænger jo ikke logisk sammen, deres ideer og visioner er i kreativitet og nytænkning tæt på det absolutte nulpunkt ..

.. men karnevalspartiet er da helt ligeglade, de kommer alligevel aldrig nogensinde til at have nogen betydning for noget som helst, da det hele alligevel er dikteret af Bilderberg, IMF, UN, EU, NATO og USA - så de er i virkeligheden selv bare på overførselsindkomst, sidder og kagler og sender kvindelige prinsesser i 20erne ud for at missionere det gode budskab. Vi sidder alle og venter på at glorien danner sig over deres kønne lyse ansigter.

Det hele er narreværk, og de og deres vælgeres generelle adfærd i samfundet gør deres tilstedeværelse i folketinget selvmodsigende, og deres tilstedeværelse i folketinget gør redox og AFA og hele banden af journalister overalt i de Bilderbergske blade og tvstationer selvmodsigende. Det er det vi ser, når DR og TV2News agerer myreflittige mikrofonholdere ved enhver given eller ikke given lejlighed.

De og deres vælgeres adfærd i samfundet er #@¤%g .. selvfølgelig helt irrelevant for deres fortsatte ubetingede støtte til einheillizten, but who are we kiddin'? Vi ved jo godt, at de er sat til blot at repræsentere christianitsynspunkterne, men at de selvfølgelig aldrig får nogen indflydelse. Det er et klovnesociodemokrammunistisk parti, fordi de er alle klovne i et teaterstykke, der gør grin med publikummet.

Og derudover agerer de altså folketingspartiets tæskehold. Godt at vide hvis nogen skulle få den ide, at modsætte sig globalisternes beslutninger, om hvordan vores samfund skal udvikle sig i retning ikke længere af valutaslanger, men nu via det næsten ligeså geniale selvopfundne og selvudviklede begreb: menneskeslanger af cirka 1 mio hovedsageligt mandlige 20-30 årige og rigtigt vrede unge individers længde.

Det her drejer sig faktisk om vores alle sammens fremtid, og er vel nok den mest påtrængende sag for os alle. Vi burde tage at sætte en fod tydeligt ned, ligesom polakkerne og finnerne. Fordi så kan vi bagefter sige til os selv, vi gjorde det, vi sagde faktisk højt og tydeligt helt og aldeles Krystalgadeklart: Nej!, Og ingen røg fra en krudttønde ville kunne skjule det budskab.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at hele Danmark tog fingeren ud af røven, og bare en eneste mandag kørte ind fra hele landet til Kjøvenhavn, og at vi alle sammen viste sammen:

At vi altså mener det der med vores frihed, tolerance, fredsommelighed, venlighed, omsorgsfuldhed, hygge og alt muligt andet, som er danskernes fælles grund. Og at vi ikke vil det lorteislam mere, i nogen form der ikke er under vore myndigheders strenge lovgivning og kontrol, og som følger vores alle sammens grundlov, om hvad der konstituerer en "religion" og hvad der ikke gør.

Så kunne vi måske også få denne lejlighed til for engangs skyld alle at mødes med hinanden endda på vores eget initiativ. Så har vi vist, at vi ikke behøver en embedsmand, et parti, en spindoktor og en pind, for at arrangere at mødes. Vi har dermed vist, at vi kan godt selv, kan godt rejse os selv helt uden hjælp, og vi ville så få lejlighed til at tale alle disse, for os alle sammen, spændende ting igennem, alle sammen, med hinanden.

Samtidigt kunne vi så også lige tage hinanden i hånden, og gå et smut indenfor på Christiansborg og minde alle pamperne om, at vi kan godt finde på at rejse os meget alvorligt alle sammen, hvis de ikke snart tager sig sammen.

Det kan jo være det sparker lidt liv i deres evneløse, uformående og korrupte zombiehjerner. Vi kunne jo også lige nævne for dem, at vi TAGER IKKE FLERE AF DE ZOMBIEKATASTROFER I HÆLDER I HOVEDET PÅ OS!

13 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere