Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

Skrevet af Helle 1637 dage siden - Direkte link

+1 fordi vi skal værne om vores ytringsfrihed, der er under pres overalt nu, uanset hvad. Jeg synes dog, at de kammer over på Gates of Vienna. Godt nok hader jeg EU af et godt hjerte, og jeg er bekymret for vores åbne kasser og ikke-integrerede muslimer, men det her (første linje undtaget), er altså lige paranoid nok:

 

"The European Union, which includes Austria, is a corrupt and undemocratic superstate with totalitarian aspirations. The oligarchy running it has determined that the millions of Muslim immigrants now living in Europe — and the millions more the EU plans to bring in — are necessary to secure the power base for the unaccountable bureaucrats who now oversee what passes for European governance."

 

EU har ikke brug for nogen til at sikre deres magt, det klarer de med lovgivning på ganske udemokratisk vis. Presset på ytringsfriheden kommer fra naive mennesker, der tror, vores frihedsrettigheder er evigtgyldige uanset hvad, og som ikke kan se, at ikke alle ønsker den samfundsform, vi har skabt i vesten. Derudover, er det typisk folk fra venstrefløjen, der mangler en basal forståelse for, hvad ytringsfrihed egentlig er og indebærer. Sidst, er der også elementer af den hvide mands evige skyld, foragt for egen kultur, og fascination af den eksotiske fremmede ind over.


Skrevet af Cassava 1637 dage siden - Direkte link

+2


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1637 dage siden - Direkte link

Artiklen er skrevet til den amerikanske bloggerverden, hvor den slags formuleringer er dagligdags...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Anders Nielsen 424 dage siden - Direkte link

+3

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -