Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

5

Skrevet af Henning Nissen 192 dage siden - Direkte link

Omar, som vi efterhånden er på fornavn med, havde ikke levet et regelret, muslimsk liv.

Han begav sig så ud i hellig krig ved at angribe et kulturelt arrangement og en jødisk konfirmation. Herved kunne han gå i døden som en god muslim.

Vi har ikke noget tilsvarende i Folkekirken, hvor døden i hellig krig medfører goder i efterlivet.


+1 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 192 dage siden - Direkte link

Peter Skov-Jakobsen ser på middelalderen, hvilket ikke er relevant idag. Han skal se på hvad der sker i vort århundrede, og så vil han få et sandt billede af hvem og hvilke religioner der er voldelige.


+1 Skrevet af Jens Knudsen 191 dage siden - Direkte link

Så....

 

Fordi vestlige religiøst indoktrinerede kristne var voldsparate, intolerante og udemokratiske i de foregående århundreder, så mener biskoppen vi skal acceptere, at der kommer mennesker hertil medbringende en kultur og en ideologi som befinder sig på et tilsvarende middelalderligt niveau.

 

Biskoppen gør sig dermed til talsmand for, at det i vore dage bør opfattes acceptabelt, mentalt at befinde sig i middelalderen, fordi der i fortiden var nogle vestlige mentale undermålere som opfattede deres samtid og omverden på en tilsvarende forskruet, udemokratisk og intolerant måde?

 

Vi skal altså, i biskoppens forståelse, pålægge os selv en slags arvesynd, og derfor acceptere at der kommer mennesker hertil som med deres medbragte kultur og ideologi har til hensigt at sætte tiden tilbage til noget der til forveksling ligner den middelalderlige kristne inkvisition!

 

Kommer der ordentlige mennesker hertil fra fremmede kulturer? Selvfølgelig gør der det, det er heldigvis ikke alle der lader sig forblinde af religiøse og kulturelle dogmer!

 

Men det betyder altså ikke at vi fuldstændig skal lukke øjnene for de utrolig mange forblindede mørkemænd der der følger i kølvandet, og det betyder heller ikke at vi uden videre kan karakterisere al modstand mod nutidens inkvisitoriske forblindede mørkemænd som fordomsfuld.

 

Biskoppen er helt åbenlyst både faktaresistent, virkelighedsfornægtende og forblindet af sine egne kulturelle og religiøse dogmer, og han føjer dermed ubodelig skade til den højt besungne kristne medmenneskelighed ved sin unuancerede udskamning af det, som han i sin ophøjede moralske enfoldighed karakteriserer som uberettigede fordomme.

 

Gudfaderbevares!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Henning Nissen 191 dage siden - Direkte link

De biskoppelige betragtninger er blevet delt på diverse islamistiske facebook-sider. Bl.a. pakistaneren Rushy Rashid.

Der er ikke evidens for, at der er nogen der mener, at kristne automatisk er bedre end andre. Folkekirken er en sammenslutning af syndere. I den sammenhæng er biskoppen en slags oversynder. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -