Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

28

Skrevet af Kim Ursin 1580 dage siden - Direkte link

Så længe at der er tale om kvinder/mænd der frivilligt har den profession så rager det ingen. Naturligvis skal slavehandel straffes hårdt.


Skrevet af slettet bruger 8942 1580 dage siden - Direkte link

Handlede kvinder er hvis en pige får betalt flybiletten herop. Det er latterligt!


Skrevet af Laurentius 1580 dage siden - Direkte link

Ja, der behøver ikke at være nogen handle involveret, før der er tale om "kvindehandel".

En grotesk betegnelse, der må udråbes som en kæmpe propagandasejr for forbudstilhængerne.

 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Laurentius 1580 dage siden - Direkte link

Helt enig.

Kampen mod tvang og trafficking er da også blot et belejligt påskud for mange af bagkvinderne bag forbudskampagnen. Reden mener således slet ikke man bør eller kan skelne mellem tvungen og frivillig sexsalg.

Nok af samme grund er der også en proces igang, hvor man forsøger at gøre mere og mere, der reelt blot er rufferi, til "slaveri" og "trafficking".

 


Skrevet af Jorgen henry 1580 dage siden - Direkte link

Jeg har altid sagt at F---- skal være gratis.


Skrevet af Per T 1580 dage siden - Direkte link

...men det kan jeg så fortælle dig at det aldrig har været gratis at få F---- og sikkert heller aldrig bliver: 

 

Reelt set har du som mand 2 muligheder:

Lave en langsigtet investering i form af parforhold, samliv, giftermål. Problemet her er at leverancerne af F---- aftager med graden af "tryghed" for leverandøren. Lidt ligesom renterne på et boliglån...Plus at samfundet nu er skruet sådant sammen at du skal betale til "leverandøren" efter evt skilsmisse og dermed ophævelse af leverancerne af F----

 

Købe når behovet opstår og dermed holde udgifterne til F---- som en variabel omkostning. I og for sig det mest fornuftige rent økonmisk idet det så er noget der kan justeres på i perioder med mindre indtægt.

 

Men da fordelene for "sælger" er væstentligt bedre ved den første model når alderen sniger sig opad for kvinden er de fleste sælgere imod model 2...Det er REN forretning, ikke noget med følelser for den langbenede unge rumænske babe der tjener gode penge på et 6-12mdrs ophold i Danmark eller den afrikanske pige der kan tjene 100 gange indtægten derhjemme...

 

Sørgeligt men sandt


Skrevet af Badger Badger Badger 1580 dage siden - Direkte link

Det skal nationaliseres – bryd monopolet.


Skrevet af Smother 1580 dage siden - Direkte link

Når nu menneskehandel i forvejen er forbudt og faktisk straffes meget hårdt (op til 10 års fængsel), så har jeg aldrig forstået argumentet, at det skulle have nogen effekt, at gøre det endnu mere forbudt.

 

Det eneste, der vil ske ved et forbud, det er, at det vil skræmme de piger væk, der er i branchen frivilligt - og så er der ellers monopol til de kriminelle bagmænd og de stakkels handlede kvinder.

 

Er det det, som godheds-apostlene ønsker at opnå?


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Slaveri er i forvejen ulovligt, og det forkommer mig at kidnapning ville være love nok til at håndtere det, da hvis man har en slave, så har man principielt kidnappet personen...

 

Men ak nej, vi skal havde mindst et bagers dusin af love om det samme emne, og helst så vage at man ikke kan vurdere om at når man knalder konene en sen aften, om man så er involveret i sex slaveri, menneske handle, eller seksuel udnyttelse, fordi det at man er kommet sammen for at hygge sig en sen aften i sengen, kan jo umuligt være noget som begger gerne vil, og syntes er hyggeligt.

 

Det er ren og skær symbol politik...   Vi har lovene i forvejen til at stoppe menneskehandel, m.v. det eneste der skal til er bare at man fokusere på sagen, men politikere vil heller opfinde nye love, det er nemmere, kræver ingen arbjede  og er  mere synligt, dog har det ingen reel effekt.


Skrevet af Gearscore 1580 dage siden - Direkte link

Det her med forbud på købesex, vil det ikke bare ende med at de udsatte handlede kvinder bare vil stå med mere lort til halsen? At de ikke kan tjene de penge hjem som de "skylder" deres alfonser?

 

Det ville da helt klart være bedre hvis de i stedet brugte tid på at finde ud af hvordan man kunne bremse trafficing, men det kan nok ikke løses med et forbuds-kort.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -