Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 186 dage siden - Direkte link

ASH har ret.

Men hvis hendes indlæg fører til debat, vil lægerne med garanti være imod. De vil jo, ligesom alle andre faggrupper, til enhver tid sætte hensynet til deres egen indtjening over alt andet. Det er også derfor at de er imod at ophæve den tvungne lægeundersøgelse ved fornyelse af førerbevis for ældre personer, selvom de selvfølgelig prøver at argumentere for hensynet til færdselssikkerheden. Et argument lige så troværdigt som da den socialdemokratiske finansminister, Bjarne Corydon, pressede på med bødekvoter af hensyn til færdselssikkerheden, selvom det var tydeligt for enhver at det var hensynet til statsfinanserne, der drev beslutningen.

Men aktuelt, lad være med at hoppe på den med at lægegerningen er et smukt og uegennyttigt kald.

It's the money, stupid ...


+5 Skrevet af Gitte Nielsen 185 dage siden - Direkte link

Så længe at vi afleverer en stor del af vores indtægter til det såkaldte "velfærdssystem", så skal lægehjælpen være gratis.

 

Lægehjælpen er gratis for alle vores uindbudte "gæster", som aldrig har bidraget til velfærden. Og de uindbudte "gæster" kommer aldrig til at betale for hjælpen for de kan søge kommunen om betaling af uforudsete udgifter - som den almindelige skatteborger ikke kan søge.

 

Så vi kommer bare til at betale for vores egne lægebesøg og betale alle dem på overførselsindkomsts lægebesøg, fordi de kan søge om penge til det.

 

De kan iforvejen søge om hjælp til tandlægeregninger, briller og flytteomkostninger.

 

https://www.avisen.dk/flere-beder-kommunen-om-hjaelp-til-uforudsete-udgift_438796.aspx


Skrevet af Niels Ohlsen 185 dage siden - Direkte link

Der står ikke noget i dit link om, hvor meget uindbudte gæster får i lægehjælp. Men måske du har et link til et andet sted, hvor det tal bliver oplyst og dokumenteret?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Niels Ohlsen 184 dage siden - Direkte link

Nå, det kunne jeg ikke få svar på.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -

- Annonce -