Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

Skrevet af JohnD 1580 dage siden - Direkte link

Godt indlæg ++

 

Det der jo er galt er at regeringen er handlingslammet. Handlingslammet fordi man til stadighed hytter sig under socialistiske tanker og politikker SOM IKKE virker. Det burde efterhånden være gået op for selv den dummeste socialistiske politiker, men nej!

 

Det der skal til, er jo det som skete da vore fædre var små knægte. Dengang, pga, meget bedre vilkår for erhvervsdrivende, hvis det gik godt, ansatte man en mere i sin forretning/fabrik. Gik det stadig godt, ansatte man en mere osv. Den udvikling, gav jo REELLE værdier og tilvækst i samfundet, på en SUND måde. De mennesker som kom i arbejde i en forretning, betalte så skat, og kunne købe varer, og derved skabe mer efterspørgsel osv osv. God sund økonomi og samfundsvækst. Logik for burhøns!

 

Istedet ramler og fabler politikerne rundt i at der bestemt kommer nye job i 2013 - og som jeg før har skrevet indlæg om: HVOR??? Det ved ingen - men sikkert og vist er det at de job kommer!!

Desværre er det jo nye løgne og bedrag man holder befolkning hen med. Og Einheitzlistens psykopatiske forslag om at man jo så bare kan ansætte folk i det offentlige.. jamen ved GUD!! Man burde jo omgående tilbage til 1. klasse, for at lære den lille tabel! Forudsat at den offentlige sektor var vokset med ca 10% yderligere som Frank Aaen sagde forleden, jamen så ville det offentlige underskud jo bare være 10% større! Hvordan i himlens navn skulle 110 mia. kr i offentligt underskud, være bedre end de ca. 100 mia. kr pt??? Den mand er den eneste som kan få 0 plus 0 til at give "x antal mange"... Håbløst!!

 

Ville man gøre noget godt, som ville have en reel chance for at sparke gang i den vækst vi har så desperat brug for - burde man have taget de 17 mia. kr. fra "Kickstarten" og de 7 mia. kr. fra skatteomlægningen, og have gjort følgende:

 

- Sat selskabsskatten ned fra 25% til 20%

- Sat momsen ned fra 25 til 20%

- Fjernet fedtafgifter/sukkerafgifter/afgifter på kaffe/te/sodavand/alkohol.

- Givet folk en bundskattelettelse, så denne kom til at ligge på 2,5% Så havde ALLE fået en skattelettelse og lyst til at arbejde mere.

 

Samlet pris: små 65 mia. kr. Ja, det ville betyde at staten skulle finde 40 mia. kr mere på finanserne, men en sådan reform som ovenstående, ville have en virkelig god mulighed for at virke.

Regeringens nye skatter og afgifter på erhvervslivet/borgerne får ingen til at sige: "Lad os så skabe nogle arbejdspladser i DK" eller "Lad os gå ud og bruge nogle flere penge". Nej regeringens løfter og forsikringer, er intet andet end varm luft - gøgl & spil for galleriet.


Skrevet af Kim Ursin 1580 dage siden - Direkte link

Jeg vil nærmere sige HVORFOR? Hvis man står som fx en amerikansk virksomhed og vil finde et europæisk land at lave en afdeling i, hvad er så begrundelsen til at vælge lige præcis Danmark? Norge, Sverige, Tyskland har jo også god infrastruktur, veluddannede befolkning osv.


Skrevet af skjold 1580 dage siden - Direkte link

Givet folk en bundskattelettelse, så denne kom til at ligge på 2,5% Så havde ALLE fået en skattelettelse og lyst til at arbejde mere.

Alt for mange penge at 'bruge' på noget, der har meget lille effekt. Det giver jo også en lettelse, til folk på overførselsindkomst.


- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 8119 1580 dage siden - Direkte link

Præcis, som topskatte yder vil det da ikke få mig til at arbejde et sekund mere. Til sidste lønforhandling bad jeg om flere fridage i stedet for penge. Jeg vil ikke smide mere end jeg kan slippe for i monsterets sorte hul. Plus at jeg ved at jo højere løn jeg får jo værre er det for Danmark og mig selv. Chefen ville ikke give mig flere fridage, nej tvært imod ville han købe min ferie, hvilket jeg selvfølgelig takkede nej til da staten så ville stjæle 95% af den også.

Jeg håber at flere vil være med til at stoppe udviklingen. Undgå at betale skat så meget som overhovedet muligt. Gå ned i løn og få ferie dage i stedet. Brug tiden på at tage til Sverige og Tyskland og handle ind.

Vi er ude i en regulær frihedskamp. Det er det oplyste folk mod socialismen i Danmark og Europa.


Skrevet af Kim Ursin 1580 dage siden - Direkte link

Enig, men kunne man forstille sig at bundskattelettelse på fx 2,5 blev kombineret med at man gik 2% ned i løn, så tror jeg faktisk det ville have en rigtig god effekt på konkurrenceevnen.

 

Det er i min verden ganske enkelt forkert at betale mere skat end man tjener, uanset hvad man tjener.


Skrevet af skjold 1580 dage siden - Direkte link

Det kan man vist kun forestille sig i fantasien. Alt for mange ting, der er med til at regulere lønnen, til at man kan styre det fra centralt hold. Nåh ja, så er der jo også en masse ting med overenskomster og den slags.

Nej, hvis du har ~21 mia. at 'bruge' på den slags, så giver det meget mere mening at bruge dem på at fjerne topskatten. Så kommer de nemlig også i kassen igen af sig selv...


Skrevet af JohnD 1580 dage siden - Direkte link

Absolut - men denne skulle naturligt nok også beskæres, incl. de ekstra ydelser overførselsindkomster kan få.


Skrevet af _slettet_bruger_428 1580 dage siden - Direkte link

Meningen var vel at Regeringens Kickstart skulle sætte gang i efterspørgslen efter arbejdskraft, men da kickstarten har vist sig ikke at virke så er man blevet rådvild. Socialistisk politik virker ikke i den situation vi er havnet i. Befolkningen har indset det ifølge meningsmålingerne. Nu mangler vi bare at HELLe også indser det og laver en Anker Jørgensen, altså kaster håndklædet i ringen så vi kan få nogle løsninger der virker via Borgerlig politik og en styrkelse af kapitalismen.


Skrevet af Kim Ursin 1580 dage siden - Direkte link

Jeg ville få respekt for hende, hvis hun gik ud og åbent erkendte at kickstarten ikke var virkede, men nu skal I høre, hvad vi så gør, vi gør det og det og det.....

 

Men politikere har det jo med ikke at ville indrømme, hvis deres politik har slået fejl, så er det bare fordi vi har misforstået hensigterne eller tallene.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Om Kim Ursin
Jeg er 39 år og bor i landsbyen Bonderup.  Jeg er uddannet folkeskolelærer og driver et lille forlag som fritidsinteresse.

Se Kim Ursins profil
eller
Følg Kim Ursin
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -