EU seneste multikulti-fremstød: Morten Kjærum "muslimske unge ikke er mere kriminelle"

EU arbejder konstant på at få borgerne til at acceptere mere indvandring. Det handler både om at skaffe (ubrugelig) arbejdskraft og at nedbryde nationalfølelsen med multikultur som hammer - så vi hjernevaskede og viljeløse omfavner bigmother EU, indlemmdelsen af 70 mio. muslimske tyrkere, EuroMed osv. Her er seneste forsøg:

Young Muslims are no more likely to be violent than non-Muslims, a report by the EU’s Fundamental Rights Agency (FRA) found on Wednesday ... FRA director Morten Kjaerum : “There are no indications that Muslim youth are more or less likely to resort to actual violence than non-Muslims."

Fakta:

1) En nylig undersøgelse foretaget af Nedresaksisk Universitet blandt 45.000 unge over hele Tyskland konkluderer klart og tydeligt, at "Muslimske drenge er mere voldelige", og at jo mere troende muslimer er, jo mere parate er de til at gribe til vold.

2) De otte første lande på Danmarks Statistiks top-10 over kriminelles hjemlande er muslimske. Danskere kommer på 9.-pladsen, efterfulgt udelukkende af ikke-muslimske lande.

3) Et nyligt jobopslag fra Københavns Fængsler afslørede i øvrigt, at 45 procent af de indsatte har udenlandsk herkomst. Hertil kommer selvfølgelig de mange indvandrere, som har dansk statsborgerskab. Ser vi på førnævnte top-10 er det ikke svært at regne ud, hvor disse udlændinge og indvandrere kommer fra.

Kjærum fortæller, at FRA's undersøgelse blandt 3.000 unge viser, at vold blandt teenagere ikke skyldes deres tro, men at de selv er udsat for vold eller føler sig diskrimeneret. Man må jo så bare konkludere, at muslimske unge oftere udsættes for vold, formentligt grundet den væsentligt mere autoritære opdragelse i muslimske familier. Vi må også formode, at muslimer nemmere føler sig diskrimineret grundet det muslimske æresbegreb, der let medfører en ganske høj grad af offermentalitet. Altså: at muslimsk kultur er usund at vokse op i, fordi den gør en voldelig og usikker.

13 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere