Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

+1 Skrevet af Jens Knudsen 188 dage siden - Direkte link

Ifølge denne artikel i Information fra 2009, har Hassan Behbehany nu opholdt sig i Danmark i 30 år.

 

https://www.information.dk/indland/2009/07/evig-venteposition

 

Hassan Behbehany nåede aldrig ud på det danske arbejdsmarked, men fik som 40-årig invalidepension. Det var lige ved at tage pippet fra ham. Ikke fordi han var syg, men fordi han ikke vidste, hvad han ellers skulle tage sig til, hvis han ikke kunne arbejde.

 

Det havde nok været en god ide at bruge tiden på at lære det sprog som de indfødte benytter, der hvor man bor.

 

For at undgå at sygne hen begyndte han at involvere sig i lokalforeninger og lokalpolitik. Han er både involveret i forskellige foreninger, der kæmper for Irans frihed, og medlem af Socialdemokraternes lokalforening i Odense, hvor han sidder i bestyrelsen.

 

 

Bestyrelsesmedlem i Socialdemokraternes lokalforening i Odense, uden at kunne kommunikere på dansk? Tjah, det kan vel ikke overraske. Socialdemokrater siger aligevel så mange mærkelige usammenhængende ting, at det antagelig kan være fuldstændig ligegyldigt om der tales Farsi, Esperanto eller Volapyk.

 

Offermentalitet parret med politisk korrekthed, udstillet for fuld udblæsning. Klassisk vinklede tudehistorier om hvor synd det er for stakler hvis hele liv bliver finansieret med konfiskerede penge, penge konfiskeret fra sagesløse mennesker hvis eneste brøde er, at de formår at klare sig selv og skabe værdi som andre kan stikke snablen ned i.

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10

- Annonce -

- Annonce -