Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 188 dage siden - Direkte link

Det nye i denne historie er egentlig kun at man også har opdaget det i Finansminsteriet. Dette ministerium har i generationer udviklet en fantastisk ekspertise i at opfinde og navngive ny skatter på alt muligt. Enhver skatterefom nogensinde har medført højere skat, og skatteflåningen har ingen ende villet tage. Værst er at ingen synes at have keret sig om at det ville få en ende en dag. Nemlig den dag, hvor danskerne begynder at gøre oprør mod at blive lænset i dén grad uden at få de ydelser i mængde og kvalitet, der står i forhold til den voldsomme beskatning, der har gjort at alt er dyrere i Danmark end næsten noget andet sted.

Den dag er kommet, og afviklingen af det hellige almindelige velfærdssamfund med fuldstændig ansvarsfritagelse for personlige valg og frit og gratis valg på alle hylder, er i fuld gang.

Jeg er ikke modstander af velfærd i klassisk forstand, hvor samfundet tager hånd om de svageste, men i vore dage er det hele endt i en uskøn parodi. Jeg er derimod modstander af den udbredte ansvarsfraskrivning alle steder, og det ser ud som om at den hænger sammen med velfærds-vanetænkningen.


+1 Skrevet af Niels Ohlsen 188 dage siden - Direkte link

Men flertallet af danskerne vil jo den høje skat: 60% stemmer på de røde partier S,SF,EL,DF og 10% på partier, der støtter en rød regering R,Å.

 

Så er der ikke meget blåt tilbage at gøre godt med.

 

Så kan CEPOS og vi andre bare råbe og skrige.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -