Værd at læse

00

Fleksjob næsten afskaffet i Svendborg

Svendborg Kommunes Jobcenter er så god på fleksjob-området, at andre kommuner kan lære af det, mener Beskæftigelsesankenævnet. Jobcentrets fleksjobudvalg – med byrådsmedlem (tidl. SF, nu u.p.) og teamleder på Jobcentret Masoum Moradi som formand – har i løbet af et år skåret tilkendelsen af fleksjob med 90 procent. Fra cirka 200 tilkendelser af fleksjob om året til nedslidte borgere til kun 20 nye fleksjob om året.

Det vakte opsigt over hele landet, da Svendborgs NetAvis afslørede, at Svendborg Kommune havde halveret antallet af nye førtidspensioner fra 2009 til 2010. 246 borgere fik i 2009 tilkendt førtidspension. Det blev i 2010 reduceret til kun 127. Tilkendelserne i 2011 blev holdt på det lave niveau. Ingen andre kommuner har reduceret så meget i tilkendelsen af førtidspension.

Beskæftigelsesankenævnets begejstring, for Svendborg Kommunes nye taktik vækker dog ikke begejstring på K10 hvor brugerne mildest talt er dybt forargede over projektet!

PiaCP skriver blandt andet: "De har da vist glemt - alle sammen - også vi for den sags skyld, at politikkere og kommunalt/statsansatte er ansat af OS!

 
Kom så dansk forår!

Hvor længe bukker vi bare nakken *av* og siger ja ja .... vi er udskud, vi må ikke forvente bedre..nu vi IKKE mere kan yde...men må "nyde" for hvis det her er at nyde, jammen "kære venner" så vil jeg F''''' ikke skulle nyde mere! Hvis bare jeg selv kunne vælge, hvilket jeg ikke kan!

Kommuner osv må synes jeg selv kan vælge ..."smid lige den der arbejdsskade og tag et job på normale vilkår"....................... for du er bare en snylter! Sådan behandles vi - mens vi faktisk har betalt deres løn i mange mange år!

Nu skal andre kommuner lære af den åh så skønne og nærmest prisvindende Svendborg Kommune......hva ska de lære? At behandle folk som skidt? jammend et kan de allerede, går fint"

Os?
Har betalt i mange år?

En del burde tage deres skolegang om....

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere