Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Annette Højrup 1607 dage siden - Direkte link

Det kan vist ikke kaldes en reform, snarere en regulering. Den er ikke særlig ambitiøs....


Skrevet af Kim Ursin 1607 dage siden - Direkte link

EL kunne her til aften i DR Update fortælle at de under den første forhandling havde fået beskeden at hele reformen handlede om at spare 1,9 milliard.

 

Det er jo et "fantastisk" udgangspunkt i en forhandling, man starter med et tal og så skal man lande på det, ingen  politiske visioner om hvad formålet med førtidspension er, hvad formålet med flexjob er, det handler om økonomi og det er så det. Åbenbart er Christiansborg blevet så meget for eliten at de end ikke fatter at politik ikke kun handler om økonomi. Det handler først og fremmest om hvilket samfund vi ønsker.


Skrevet af Rikke Jakobsen 1607 dage siden - Direkte link

Giver dig ret Kim. Det vil være et kæmpeskridt frem for potentielle førtidspensionister. Desværre omhandler reformen ikke nuværende førtidspensionister, hvoraf nogle er meget parate til at komme igang igen. Flere jeg kender har tilkendegivet, at de har manglet en støttemulighed for at komme igang ige. Reformen har to store fejl , indtil videre.

1. Igen gives der refusioner til processen og ikke resulatet. Hvorfor i alverden har regeringen ikke taget ved lærer at hele aktiveringscirkusset. 

2. Dette kan reddes i land i lovteksten. Men kommunerne skal ikke 'have mulighed for' eller 'kan gøre'. Kommunerne 'SKAL'. Det er den eneste måde loven kan kvalitetssikres til formålet og motivere borgerne. Eksempelvis gradbøjes Serviceloven i den grad i dag af kommunerne, så handicappede i årvis skal kæmpe en håbløs kamp om de mest simple hjælpemidler og plejebehov.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Det giver ingen mening, at folk på fleksjob kan beholde ovenud lukrative ordninger, hvis bare de kan blive i deres aktuelle job - hvorimod andre ikke kan få tilsvarende ordninger. Hvis nogle ordninger er for lukrative må de udfases - der skal være lige rettigheder for alle. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -