Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

29

Skrevet af Kurt Birk Jensen 1607 dage siden - Direkte link

Det lyder sgu' da rigtigt nok. Helt plausibelt, men lidt mere eventyragtigt kunne AFR have snakket med sit spejl i stedet for GE.


Skrevet af Deep Throttle 1607 dage siden - Direkte link

Rart at nogle gider forfatte noget selv i stedet for blot at paste kritikløst fra alle overskrifter.


Skrevet af slettet bruger 5200 1607 dage siden - Direkte link

Jeg håber virkelig, at det er sådan det hænger sammen, fordi jeg trænger til at få styrket min tro på, at landet ikke ledes af fuldkomne idioter.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 886 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af slettet bruger 6003 1607 dage siden - Direkte link

Morsomt men ukorrekt - konspirationen har kunnet køre, fordi VK (og LA., på trods af adskillige talblinde debattører) ikke uden DF kan tælle til 90. Og DF er altså ikke et reformvenligt parti.

 

Skal man have reformflertal, så SKAL man have DF's indvandringskritiske vælgere og man SKAL have trukket EU modstandere til sig. Uden dem er man i de eksisterende blokke sådan cirka 15-16 mandater efter rød blok i et tænkt VKRY mindretal.

 

Danskerne er simpelthen ikke borgerlige nok sådan som det politiske spektrum ser ud nu. Eller der er i hvert fald ikke nok af os.

 

Mine forslag er mindre indvandring, stærkere værdipolitik og mere selvstændighed i forhold til de international organisationer. Så er vi så rigeligt på vej imod de 90, selvom det bliver tæt.


Skrevet af slettet bruger 5200 1607 dage siden - Direkte link

Jeg tror, der er noget, du har misforstået. Læs lige indlægget igen.

 

Det handler (ifølge hypotesen) NETOP ikke om at vinde vælgernes gunst i denne valgperiode. Det handler om det stik modsatte - at tabe den kommende valgkamp - fordi Danmark er accelereret så stærkt mod afgrunden, at vi kan lade S-SF overtage styringen og kigge på, mens de leder efter en bremse, som ikke virker. Og så lade dem tage æren for at køre velfærdstoget i afgrunden.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -

- Annonce -