Folketingskandidat søges

Folketingskandidat søges…

Har du lyst til at være med til at sætte en ny politisk dagsorden? Har du tidligere synligt repræsenteret liberale synspunkter? Har du lyst til at gøre en forskel for Danmarks eneste liberale parti? Så er du måske Syd- og Sønderjyllands folketingskandidat for Liberal Alliance.

Du er hverken politisk lykkeridder eller ringvrag

Det er helt afgørende, at du vil arbejde for, at skatten skal ned - væksten skal i vejret - vi skal have mere for skattekronerne - og så skal vi have større økonomisk og personlig frihed. Har du politisk erfaring, kan du dokumentere, at disse områder også tidligere har haft dit fokus?

I Liberal Alliance er vi seriøse, hårdtarbejdende og vi kan gå i takt når det gælder! Det forventer vi, at vores kommende folketingskandidater lever op til.

Du er en stærk debattør, der har lyst og evne til at skabe politiske resultater sammen med andre mennesker. Du har et stærkt drive og en stor arbejdskapacitet. Du har gennem dit tidligere virke dokumenteret, at du evner at sætte dig ind i tungt stof på kort tid. Du har en adfærd og et sprog, der gør, at du inspirerer andre og giver dem lyst til at følge dig.

Kandidater, der også har erfaring fra ”det virkelige liv” foretrækkes, og du har naturligvis en ren straffeattest og en god samvittighed. Herudover er det vigtigt, at du bor, eller har dine rødder i Storkredsen.

Ansøgning og kontakt

Mærk din ansøgning “LA FT kandidat”, og send den senest den 5. september til [email protected] Bestyrelsen for Storkredsen vil herefter gennemføre interviews med de egnede kandidater, der skal præsenteres og vælges endelig på Storkredsens ekstraordinære generalforsamling d. 23. september. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte storkredsformand Kent Hedemann Kristensen på tlf. 40 41 97 14.

21 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere