Kontakt 180Grader.dk
34

Skrevet af Peder Holdgaard Pedersen 1370 dage siden - Direkte link

Der findes faktisk også borgerlige komikere. F.eks. er jeg ret sikker på at Lasse Rimmer er en af dem.


Skrevet af Jan Christensen 1370 dage siden - Direkte link

I 2001 klagede han i Jyllands-Posten over, at Venstre ville danne regering baseret på Dansk Folkepartis stemmer. Hvis de virkelig ville landet det godt, burde de samarbejde med Socialdemokratiet (Socialdemokraterne). Lyder ikke specielt borgerligt i mine ører.

Jyllands-Posten d. 15.11.2001:

 

Valgkamp: Kunstnere mod Kjærsgaard

141 danske kulturpersonligheder lægger navn og billede til en advarsel mod en regering med støtte fra Dansk Folkeparti.

 

(...) TV-værten bag TV 2's faste quiz Jeopardy, Lasse Rimmer: "Jeg ved da ikke, om jeg selv ville lade mit stemmevalg påvirke af, om mere eller mindre kendte mennesker optræder i en valgannonce. Jeg medvirker, fordi det er vigtigt at synliggøre en opposition til det, der foregår i øjeblikket. Jeg frygter ikke en Venstre-regering. Specielt ikke efter, at Venstre er begyndt at føre socialdemokratisk politik. Men jeg frygter en Venstre-regering, hvis Dansk Folkeparti, der helt uforpligtende står og skriger og råber, kan risikere at få indflydelse. I særdeleshed, fordi Venstre og Socialdemokratiet minder så meget om hinanden. Så det store spørgsmål for mig er i virkeligheden: Hvorfor vil Venstre ikke danne regering hen over midten, når det i virkeligheden er Socialdemokratiet, Venstre ligner mest? Det er bare et spørgsmål om at turde indrømme ligheden," siger Lasse Rimmer, der bliver ophidset bare ved tanken om Pia Kjærsgaard. "I særdeleshed, når hun taler om, at folk ikke kan gå på gaden på Nørrebro eller i Gellerup ved Århus. Jeg bor på Nørrebro og jeg er vokset op i Gellerup. Og jeg har ikke haft problemer nogle af stederne. Hun lyver," siger studieværten.


Skrevet af kongkret 1370 dage siden - Direkte link

Ja og der findes albino afrikanere, ergo er der lige mange af hver!

- Annonce -


Skrevet af kongkret 1370 dage siden - Direkte link

Det er pudsigt, at at det er de selvudnævnte "anti-rascister", der med vold kræver et "race-rent" Nørrebro, et Nørrebro kun for socialister og muslimer (tja, når de påstår at islam er ren race - islamkritik er jo racisme, siger de - så er socialisme det vel også i deres forkskruede sind?)


Skrevet af Rasmus J 1370 dage siden - Direkte link

Hofnarren har altid kunne tillade sig at bralle mere end de fleste andre ved hoffet. Kan ikke sætte mit pis i kog - jeg tror f.eks. også at Frank Hvem vil være temlig ligeglad med min holdning til komik.

 

Det er derimod modtagerne af budskabet som har et problem, hvis de ikke er i stand til at afkode de politiske postulater, og blot æder det hele råt. 


Skrevet af Martin Kofoed 1370 dage siden - Direkte link

Lige netop Frank Hvam har jo offentlig udtalt, at han meget gerne vil kritisere islam, at der er rigeligt at tage fat på, men at han ganske enkelt ikke tør risikere liv og lemmer på projektet. Det er vel en ærlig sag?


Skrevet af kongkret 1370 dage siden - Direkte link

Jamen det var jo mundsvejr fra Frank Hvam. Han gjorde det modsatte og  var "sjov" til støtte for islam. Han har hele hovedet oppe i islam ligesom alle de andre røde "komikere", eller lad os kalde dem ved deres rigtige navn: rød-islamiske-polikere-på-en-scene-hvor-ingen-kan-sige-dem-imod.


Skrevet af cicero 1370 dage siden - Direkte link

Komikere er offentlige personer. De er dermed ramt af en folkesygdom, hvor deres holdinger skal være politisk korrekte. Rent professionelt gør de nar ad alle, herunder også socialister, muslimer og kapitalister. Det er jo deres arbejde. Men hvis der gemte sig en DF´er i Frank Hvam, så ville han aldrig give udtryk for dette i en seriøs og alvorlig debat, i det offentlige rum eller på skrift.

 

Jeg tror virkelig, at der er mange kendte personer, som har en "politisk ukorrekt" holdning. Men de kan aldrig give udtryk for denne holdning, for det kunne smadre deres karriere.

 

Forestil jer, at Casper Christensen sympatiserede med DF i ramme alvorlig på offentlig TV (uden at være ironisk). Hvilke konsekvenser kunne dette have?


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1370 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Det er bare sjovt at i USA er det slet ikke så farligt at bekender kulør. Mange kendte skuespillere og deslige er slet ikke bange for at stå ved deres politiske holdninger; Bruce, Arnold og Sly er mig bekendt alle Rep.

 

Naturligvis bor der så mange derover at skide være med at halvdelen er sure.

 

Problemet i DK er at hele medieindustrien; TV, radio, teatret og så videre er fedtet ind i selvfed radikalisme og socialdemokratisk tankegang, så derfor vil det være fatalt at stille sig frem og sige at man fx. stemmer LA.

 

Hvomange skuespillere i DK støtter offentligt V, K eller LA? Jeg kan ikke komme i tanker om nogen.


Skrevet af cicero 1370 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Der er også eksempler på, at en præst i "offentlig virke" brænder koranen i USA.

Hvis en præst havde gjort det samme i DK, så var han blevet mødt en fyreseddel.

 

Ytringsfrihed er en god ting. Jeg håber snart, at ytringsfriheden bliver indført i Danmark. Altså ytringsfrihed uden konsekvenser.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link

Det er komplet umuligt for en "komiker"-kändis at udtale sig politisk til højre for SF. Det vil være helt og aldeles karriere-ødelæggende.

 

Indgangsbilletten til det gode selskab går gennem kritik af PK/DF og også gerne lidt med Venstre.

 

Danmark er ikke alene med situationen. Er der nogen som har hørt en satirisk bemærkning over Barack Obama? Letterman taler stadig om Dick Cheney (!!!) og Stewart kan kun allernådigst finde plads til Obama-jokes, hvis de sovses ind i Romney-referencer. Og der er jo ikke fordi der ikke er nok at grine ad.

 

Komikken er nu engang bedst, når vi har borgerlige regeringer (i alle lande).


Skrevet af Svend 1370 dage siden - Direkte link

Frank Hvam er ikke komiker men nar.


Skrevet af Lasse 1370 dage siden - Direkte link

Frank Hvam stemte radikalt sidst.

 

Casper Christensen er lidt mere ulden:

"Denne her gang må jeg indrømme, at jeg egentlig godt kunne have tænkt mig en bred alliance henover midten, hvor De Radikale, Venstre og Liberal Alliance havde fundet sammen", siger han åbenhjertigt, inden han fortsætter sin talestrøm.

"Det havde nok været et sted, hvor jeg ville føle mig godt tilpas, tror jeg. Der bliver taget hånd om de svage, og samtidig er der også plads til, at man kan fyre raketten af og tjene nogle penge. Og det er nok der, jeg ligger."

Synes du, at du betaler for meget i skat?

"Ja, for helvede. Det synes jeg da."

Her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1625953.ece

 

Lasse Rimmer har ofte givet udtryk for liberale synspunkter. Og også Anders Matthesen virker ganske liberal.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ham dér Farshad Kholgi (eller noget i den retning) befinder sig vist i den borgerlige fløj. Jeg ved ikke om han er skuespiller - men har har spillet med i nogle film og TV.


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1370 dage siden - Direkte link

Det er rigtigt. Han er dér. 

 

Men det er jo mange gange nemmere at liste dem op på den anden fløj.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link

Ja, dét er rigtigt. Det var bare for at pointere at der findes faktisk hvide elefanter.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg tror EP blev meget inspireret af "Åbne Grænser-Lukkede Kasser". Især det med "Åbne Grænser". Lukkede kasser... not so much.


Skrevet af tv2seeeren 1370 dage siden - Direkte link

Farshad Kholgi giver et show på christiansborg slotsplads den 11 maj. 

 

Men man behøver jo ikke at være venstre/højre for at være islamkritisk. Det ville være mere rationelt at kalde det sharia-kritisk så det er slået fast, at det er politik, det handler om og ikke tro på muhammed.

 

Islamkritisk lugter af religion, mens shariakritisk er mod diktatur og diskrimination og det kan samle både højre og venstre.

 

11 maj kl 1700 Farshad Kholgi http://www.israelinfo.dk/default.asp?id=235


Skrevet af Gismo 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg var af det indtyk af LR var liberal ud fra den krig han kørte mod SF'eren Sebastian Dorsef via de sociale medier inden valget 


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Læg nu den pibe væk.........

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
7
26
25
12
7
6
10
8
13
10
9
4
3
2
33
9
15
13
12

- Annonce -


- Annonce -