Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

34

Skrevet af Peder Holdgaard Pedersen 1610 dage siden - Direkte link

Der findes faktisk også borgerlige komikere. F.eks. er jeg ret sikker på at Lasse Rimmer er en af dem.


Skrevet af Jan Christensen 1610 dage siden - Direkte link

I 2001 klagede han i Jyllands-Posten over, at Venstre ville danne regering baseret på Dansk Folkepartis stemmer. Hvis de virkelig ville landet det godt, burde de samarbejde med Socialdemokratiet (Socialdemokraterne). Lyder ikke specielt borgerligt i mine ører.

Jyllands-Posten d. 15.11.2001:

 

Valgkamp: Kunstnere mod Kjærsgaard

141 danske kulturpersonligheder lægger navn og billede til en advarsel mod en regering med støtte fra Dansk Folkeparti.

 

(...) TV-værten bag TV 2's faste quiz Jeopardy, Lasse Rimmer: "Jeg ved da ikke, om jeg selv ville lade mit stemmevalg påvirke af, om mere eller mindre kendte mennesker optræder i en valgannonce. Jeg medvirker, fordi det er vigtigt at synliggøre en opposition til det, der foregår i øjeblikket. Jeg frygter ikke en Venstre-regering. Specielt ikke efter, at Venstre er begyndt at føre socialdemokratisk politik. Men jeg frygter en Venstre-regering, hvis Dansk Folkeparti, der helt uforpligtende står og skriger og råber, kan risikere at få indflydelse. I særdeleshed, fordi Venstre og Socialdemokratiet minder så meget om hinanden. Så det store spørgsmål for mig er i virkeligheden: Hvorfor vil Venstre ikke danne regering hen over midten, når det i virkeligheden er Socialdemokratiet, Venstre ligner mest? Det er bare et spørgsmål om at turde indrømme ligheden," siger Lasse Rimmer, der bliver ophidset bare ved tanken om Pia Kjærsgaard. "I særdeleshed, når hun taler om, at folk ikke kan gå på gaden på Nørrebro eller i Gellerup ved Århus. Jeg bor på Nørrebro og jeg er vokset op i Gellerup. Og jeg har ikke haft problemer nogle af stederne. Hun lyver," siger studieværten.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Tja, så skulle den illusion vel være manet effektivt i jorden!

Jeg bor på Nørrebro og jeg er vokset op i Gellerup. Og jeg har ikke haft problemer nogle af stederne. Hun lyver," siger studieværten.

Nej, så længe man snakker det muslimske herrefolk og de 'autonome' (der først og fremmest udmærker sig ved ikke-selvstændig - eller i det hele taget ikke-eksisterende - tankevirksomhed) efter munden, så oplever man givetvis ingen problemer i det multikulturelle paradis. Og Pia Kjærsgaard lyver givetvis, hvis hun påstår, at hun i 1998 er blevet overfaldet af samme kulturberigere og autonome på Nørrebro...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 6196 1610 dage siden - Direkte link

Lasse Rimmer er radikal. Det samme er Lars Hjortshøj. Til gengæld har jeg det indtryk at Jan Gintberg er borgerlig, formentlig Venstre.


Skrevet af Bob Glitter 1610 dage siden - Direkte link

Jeg mener bestemt at have set et TV-spot med en hoven, bedrevidende Jan Gintberg, der møder op til de Radikales landsmøde. 

 

Hans jokes bærer også kraftigt præg af det.

 

Flokdyr hele bundtet.


Skrevet af Gismo 1610 dage siden - Direkte link

Jeg var af det indtyk af LR var liberal ud fra den krig han kørte mod SF'eren Sebastian Dorsef via de sociale medier inden valget 


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1610 dage siden - Direkte link

Ja og der findes albino afrikanere, ergo er der lige mange af hver!


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1610 dage siden - Direkte link

Det er pudsigt, at at det er de selvudnævnte "anti-rascister", der med vold kræver et "race-rent" Nørrebro, et Nørrebro kun for socialister og muslimer (tja, når de påstår at islam er ren race - islamkritik er jo racisme, siger de - så er socialisme det vel også i deres forkskruede sind?)


Skrevet af Rasmus J 1610 dage siden - Direkte link

Hofnarren har altid kunne tillade sig at bralle mere end de fleste andre ved hoffet. Kan ikke sætte mit pis i kog - jeg tror f.eks. også at Frank Hvem vil være temlig ligeglad med min holdning til komik.

 

Det er derimod modtagerne af budskabet som har et problem, hvis de ikke er i stand til at afkode de politiske postulater, og blot æder det hele råt. 


Skrevet af slettet bruger 3623 1610 dage siden - Direkte link

Jeg synes nu ikke hans show var særligt rødt - er der noget specielt du tænker på?


Han foreslog endda at nedlægge landbruget eller fjerne støtten til det, det lyder da meget borgerligt.


Skrevet af Martin Kofoed 1610 dage siden - Direkte link

Lige netop Frank Hvam har jo offentlig udtalt, at han meget gerne vil kritisere islam, at der er rigeligt at tage fat på, men at han ganske enkelt ikke tør risikere liv og lemmer på projektet. Det er vel en ærlig sag?


Skrevet af slettet bruger 3623 1610 dage siden - Direkte link

Præcis. Han berørte emnet en smule i Casper & Frank showet, hvor jeg fik indtrykket at inden i ham gemmer der sig også en nationalkonservativ person.

 

Jeg tror generelt at hele Mandril-slænget har en borgerlig opfattelse, men de er nok ikke 100% ideologisk rent anlagte, som f.eks. Rimmer der stikker lidt ud på DF-spørgsmålet.


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1610 dage siden - Direkte link

Jamen det var jo mundsvejr fra Frank Hvam. Han gjorde det modsatte og  var "sjov" til støtte for islam. Han har hele hovedet oppe i islam ligesom alle de andre røde "komikere", eller lad os kalde dem ved deres rigtige navn: rød-islamiske-polikere-på-en-scene-hvor-ingen-kan-sige-dem-imod.


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Komikere er offentlige personer. De er dermed ramt af en folkesygdom, hvor deres holdinger skal være politisk korrekte. Rent professionelt gør de nar ad alle, herunder også socialister, muslimer og kapitalister. Det er jo deres arbejde. Men hvis der gemte sig en DF´er i Frank Hvam, så ville han aldrig give udtryk for dette i en seriøs og alvorlig debat, i det offentlige rum eller på skrift.

 

Jeg tror virkelig, at der er mange kendte personer, som har en "politisk ukorrekt" holdning. Men de kan aldrig give udtryk for denne holdning, for det kunne smadre deres karriere.

 

Forestil jer, at Casper Christensen sympatiserede med DF i ramme alvorlig på offentlig TV (uden at være ironisk). Hvilke konsekvenser kunne dette have?


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1610 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Det er bare sjovt at i USA er det slet ikke så farligt at bekender kulør. Mange kendte skuespillere og deslige er slet ikke bange for at stå ved deres politiske holdninger; Bruce, Arnold og Sly er mig bekendt alle Rep.

 

Naturligvis bor der så mange derover at skide være med at halvdelen er sure.

 

Problemet i DK er at hele medieindustrien; TV, radio, teatret og så videre er fedtet ind i selvfed radikalisme og socialdemokratisk tankegang, så derfor vil det være fatalt at stille sig frem og sige at man fx. stemmer LA.

 

Hvomange skuespillere i DK støtter offentligt V, K eller LA? Jeg kan ikke komme i tanker om nogen.


Skrevet af Ivan Dybdal 1610 dage siden - Direkte link

Enig. Man bider ikke den hånd, der fodrer én.


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Der er også eksempler på, at en præst i "offentlig virke" brænder koranen i USA.

Hvis en præst havde gjort det samme i DK, så var han blevet mødt en fyreseddel.

 

Ytringsfrihed er en god ting. Jeg håber snart, at ytringsfriheden bliver indført i Danmark. Altså ytringsfrihed uden konsekvenser.


Skrevet af Bob Glitter 1610 dage siden - Direkte link

Hvomange skuespillere i DK støtter offentligt V, K eller LA? Jeg kan ikke komme i tanker om nogen.

Esben Pretzmann stemte LA: http://www.180grader.dk/Video/esben-pretzmann-jeg-stemte-p-liberal-alliance

 

Dog pakker han valget ind i en dyne af undskyldninger.


Skrevet af nwinther 1610 dage siden - Direkte link

Ham dér Farshad Kholgi (eller noget i den retning) befinder sig vist i den borgerlige fløj. Jeg ved ikke om han er skuespiller - men har har spillet med i nogle film og TV.


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1610 dage siden - Direkte link

Det er rigtigt. Han er dér. 

 

Men det er jo mange gange nemmere at liste dem op på den anden fløj.


Skrevet af nwinther 1610 dage siden - Direkte link

Ja, dét er rigtigt. Det var bare for at pointere at der findes faktisk hvide elefanter.


Skrevet af nwinther 1610 dage siden - Direkte link

Jeg tror EP blev meget inspireret af "Åbne Grænser-Lukkede Kasser". Især det med "Åbne Grænser". Lukkede kasser... not so much.


Skrevet af slettet bruger 4621 1610 dage siden - Direkte link

God kommentar. Kunstnere generelt er flokdyr, og komikere er ingen undtagelse. Der er visse vedtagne sandheder, som man bare ikke piller ved, hvis man ellers har sin karriere kær:

 

Kongehus, villakvarterer og kristendom får med grovhøvlen. Og skulle det knibe med at få grinene frem, så kan Pia Kjærsgaard altid få en tur. Den er sikker hver gang.

 

Det multikulturelle samfund, internationalisering og aktivisme hylder man helt ukritisk.


Det er indspist det hele. Statens kunstråd, teaterledelser, arrangører, anmeldere og kunstnere snakker hinanden efter munden i en uendelighed. Alle er enige om alt. Man vil jo gerne være med i hulen, ikke?

 


Skrevet af slettet bruger 6196 1610 dage siden - Direkte link

Enig.

PS Er du i familie med Lasse? ;-) 


Skrevet af nwinther 1610 dage siden - Direkte link

Det er komplet umuligt for en "komiker"-kändis at udtale sig politisk til højre for SF. Det vil være helt og aldeles karriere-ødelæggende.

 

Indgangsbilletten til det gode selskab går gennem kritik af PK/DF og også gerne lidt med Venstre.

 

Danmark er ikke alene med situationen. Er der nogen som har hørt en satirisk bemærkning over Barack Obama? Letterman taler stadig om Dick Cheney (!!!) og Stewart kan kun allernådigst finde plads til Obama-jokes, hvis de sovses ind i Romney-referencer. Og der er jo ikke fordi der ikke er nok at grine ad.

 

Komikken er nu engang bedst, når vi har borgerlige regeringer (i alle lande).


Skrevet af Svend 1610 dage siden - Direkte link

Frank Hvam er ikke komiker men nar.


Skrevet af slettet bruger 8937 1610 dage siden - Direkte link

De såkaldte kreative mennesker har altid hyldet mangfoldigheden og de vidde rammer, men når det kommer til politiske holdninger, er de nogle af de mest snævresynet mennesker. Ved af erfaring at hvis man er inden for denne branche, så holder man sin mund med anderledes holdninger, for ikke at blive frosset ud.


Skrevet af Lasse 1610 dage siden - Direkte link

Frank Hvam stemte radikalt sidst.

 

Casper Christensen er lidt mere ulden:

"Denne her gang må jeg indrømme, at jeg egentlig godt kunne have tænkt mig en bred alliance henover midten, hvor De Radikale, Venstre og Liberal Alliance havde fundet sammen", siger han åbenhjertigt, inden han fortsætter sin talestrøm.

"Det havde nok været et sted, hvor jeg ville føle mig godt tilpas, tror jeg. Der bliver taget hånd om de svage, og samtidig er der også plads til, at man kan fyre raketten af og tjene nogle penge. Og det er nok der, jeg ligger."

Synes du, at du betaler for meget i skat?

"Ja, for helvede. Det synes jeg da."

Her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1625953.ece

 

Lasse Rimmer har ofte givet udtryk for liberale synspunkter. Og også Anders Matthesen virker ganske liberal.


Skrevet af Kim Freyberg 1610 dage siden - Direkte link

De fleste "kunstneres" politiske holdninger er ikke andet end det sædvanlige stereotype venstreorienterede læs lort. For disse holdninger er der en usynlig lov i kunstnermiljøet om at man skal have når man er kunstner og skal gebærde sig blandt andre kunstnere. Her bilder mig sig nemlig ind, på god radikal vis, at man har de mest rigtige, sande og frelste holdninger. Så er der de kunstnere der er borgerlige. De vælger at spille røde sammen med deres kunstnerkolleger og kun vise deres borgerlige holdninger for nærmeste (borgerlige) venner. 

I kunstnerverdenen er det mest anset at man har partibogen i orden, hvis man gerne vil opad, og hvis man gerne vil være velanset og få godkendt sine projekter. Altså en stor gang hykleri. 

Hvis så bare mange af disse kunstnere kunne holde deres kæft og spare offentligheden for deres politiske prædiker, så snart de ser deres snit til det. Det ville pynte!


Skrevet af tv2seeeren 1610 dage siden - Direkte link

Farshad Kholgi giver et show på christiansborg slotsplads den 11 maj. 

 

Men man behøver jo ikke at være venstre/højre for at være islamkritisk. Det ville være mere rationelt at kalde det sharia-kritisk så det er slået fast, at det er politik, det handler om og ikke tro på muhammed.

 

Islamkritisk lugter af religion, mens shariakritisk er mod diktatur og diskrimination og det kan samle både højre og venstre.

 

11 maj kl 1700 Farshad Kholgi http://www.israelinfo.dk/default.asp?id=235


Skrevet af slettet bruger 1099 1610 dage siden - Direkte link

hmmm Farshad Kholgi, ville det ikke være pænere at skrive under eget navn?


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1610 dage siden - Direkte link

Læg nu den pibe væk.........


Skrevet af slettet bruger 1099 1610 dage siden - Direkte link

Frank Hvam et al er børn, og grådige forretningsmagere

 

http://www.youtube.com/watch?v=R4mdqG3xMSw

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
7
7
8
12
17
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -