Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+3 Skrevet af Gitte Nielsen 12 dage siden - Direkte link

Så længe det er lovligt at købe en dieselbil i Danmark, kan Frank Jensen ikke straffe dem ved at lave særregler for parkeringslicenser og forbud mod kørsel i København.

 

Det svarer til at Sjællændere f.eks skal betale dobbelt takst for at komme over Storebæltsbroen.


+5 Skrevet af Holger Madsen 12 dage siden - Direkte link

Gudskelov at man ikke bor i det møghul og intet ærinde har der nede. Tænke sig at skulle leve under Slikkefranks og Kommunistkabell's tilfældige luner! :-(


+6 Skrevet af Torben Nielsen 12 dage siden - Direkte link
SlikkeFranks eneste formål her i livet, er at holde snabelen dybt begravet i skatteydernes lommer. Nu går det så gennem at spille grøn/alternativ. Han er som en rigtig irriterende myg, der bliver ved og ved, indtil den bliver klasket.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Hr Genial 12 dage siden - Direkte link

     Socialkramperater - i dette tilfælde Frank Klam - har altid malet fatamogana-billeder op inden et kommende valg.

     Mit gæt er, at der er så mange underbegavede københavnere, så tossen fortsat efter valget vil kunne køre rundt i sin Tesla S sports sedan ( leasingaftale ca. 10.000 kroner om måneden for skatteborgerne ).


+3 Skrevet af Holger Madsen 11 dage siden - Direkte link

Deri er jeg helt og aldeles enig, ja jeg tør endda sætte et par gode, kølige på højkant. Og kommunistkabell vil også fortsætte sit misregime. 80+% af københavnerne er på sinkeniveau.


+4 Skrevet af Torben Nielsen 12 dage siden - Direkte link
I bund og grund er Frank Jensen en sparsommelig mand. Jeg ved det, fordi jeg for ca. 8 år siden overværede et amatør-vikingespil på Lindholm Høje ved Aalborg. Da boede hr. Jensen i Aalborg/Nr Sundby. Spillet var naturligvis baseret på f.eks indtægter fra øl og vand i pausen. Meeen - Frank Jensen dukkede op medbringende en tysk dåseøl!! Vi var flere, der undrede os over den tilgang til kulturen og samfundet. Siden har jeg haft nul og niks tilovers for hr. Jensen. Da han nu åbenbart fører sig frem i Tesla, så VED jeg automatisk: Det er IKKE for egne penge.

+3 Skrevet af Holger Madsen 11 dage siden - Direkte link

En gennemført led karl der får trang til vold op i mit gamle legeme.


+1 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 11 dage siden - Direkte link

Frank Jensen er en rendyrket rød fascist. Han udpeger hademennesker, som han mishandler præcis som alle andre socialiser med magt har gjort gennem tiden i stort og småt.


+2 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 11 dage siden - Direkte link

Hvorfor forlader alle virksomheder og mennesker med en samvittighed og moral ikke lorte-byen København. Så kan rød-fascisterne have deres paradis og anstændige behøver aldrig komme i dette forfærdelige rottehul igen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -