Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

58

Skrevet af uldwarp 1607 dage siden - Direkte link
Jamen så må vi da alle sammen stille spørgsmålet derinde.

Kære Helle
Hvor meget vil det samlede skattetryk stige med en Socialdemokratisk ledet regering?
Hvor meget vil personskatterne stige?
Hvordan kan deet være at det er ren signalpolitik at sænke lønnen for ministre, mens øget skat på bankdirektører ikke er det?
Hvor meget forventer i at få i provenu på millionærskatten?
Hvor meget forventer i at få i NETTO provenu på millionærskatten?
Hvorfor ikke afskaffe topskatten, som bidrager så lidttil statskassen og kan afskaffes uden at det NETTO vil koste noget?
Er det ikke blot symbolpolitik?

Skrevet af Torben Mark Pedersen 1607 dage siden - Direkte link
Jeg sletter da også Facebookbrugere, der irriterer mig, and so what?

Skrevet af uldwarp 1607 dage siden - Direkte link
Ja, på din side, ikke? Helle fik ham slettet ved roden.

Det er det samme problem med HTS som med mette Frederiksen. De vil gerne bruge facebook til at promovere sig på, men vil ikke forholde sig til at de må acceptere et kontroltab ved brugen af brugergenererede medier. 

MF syntes ikke man skulle blande datteren ind i politik, men glemte helt at hun selv havde nævnt datteren (og hendes skole) på facebook, det samme medie som hun bruger til at promovere sin politik.

HTS må acceptere at ikke alle der læser hendes profil/væg whatever er enige med hende, og at nogle vil stille spørgsmål. Er dette rimelige spørgsmål bør man vel besvare dem? Gentager man efter spørgsmålet den samme rumle igen og igen kan man slette brugeren, fra ens egen side.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1607 dage siden - Direkte link
HTS fik vist Facebook til at slette selve profilen, hun fandt generende. Avisen.dk indikerer, at det var et sagligt spørgsmål, som blot blev gentaget 3 gange. Passer det, må det siges at være en grov reaktion.

Men vil nu nødigt udtale mig, før end jeg ser hvad der blev skrevet, og hvor mange gange. Var i øvrigt inde på HTS's profil. Kommentarene der, er det værste ynk jeg længe har set...

Skrevet af Lars Kragh Andersen 1607 dage siden - Direkte link
Det synes jeg faktisk er en smule umodigt, at gøre i det her tilfælde. På min egen licens side på facebook, gør jeg fx en dyd ud af ikke at slette kritiske indlæg, selv om jeg i princippet sagtens kunne. At Helle har valgt censur-løsningen er i mine øjne udtryk for, at hun et eller andet sted er et lille menneske, der er bange for kritik.

Skrevet af Kimpo 1607 dage siden - Direkte link
Kommer an på om det VAR spam. Vi kan sidde på vor flade og sniksnakke, men det kommer an på det konkrete. Dog er det grotesk at få ham slettet "ved roden" eller hvad de kalder det (bruger ikke selv Facebook).

Skrevet af coxweli 1607 dage siden - Direkte link
Så har jeg været "heldig".
Jeg har kun mistet muligheden for at skrive på HTSs væg. Har stadig min facebook-profil.
Mit (u)gerning var at jeg spurgte hvornår jeg kunne forvente et svar på et spørgsmål jeg havde sendt inde på fairforandring.dk
Jeg skrev spørgsmålet 2-3 gange, i kapitalær (eller hvad det hedder) - de har gemt screendumps som bevis...
Nå, anyway jeg fik svar fra fairforandring.dk et par timer senere...

Skrevet af slettet bruger 3552 1607 dage siden - Direkte link
DDR tendenserne ligger lige under overfladen hos socialdemokraterne

Skrevet af _slettet_bruger_668 1607 dage siden - Direkte link
Hmm...

Det man burde gøre var at finde de steder, hvor HTS har skrevet noget inde på facebook på andres sider og anmelde det som spam.

"Don't get mad, get even."

Skrevet af slettet bruger 3292 1607 dage siden - Direkte link
J.R. Ewing :)

Skrevet af slettet bruger 394 1607 dage siden - Direkte link
Hvis man har en konflikt med en person, så er det altså god stil først at henvende sig direkte til denne, og kun hvis det ikke lykkes, kan man så gå videre til tredjepart. Har HTS først forsøgt at kontakte den bruger, hun har fået slettet, eller er hun gået direkte til Facebook? Hvis det sidste er tilfældet, er det efter min opfattelse meget dårlig stil.

Skrevet af coxweli 1607 dage siden - Direkte link
i mit tilfælde blev jeg ikke kontaktet først... jeg skrev en status at jeg var blevet udsat for censur af HTS og fik derefter en forklaring... måske fordi jeg har gået i skole med hendes webmaster...

Skrevet af Kjeld Flarup 1607 dage siden - Direkte link
så er det altså god stil først at henvende sig direkte til denne
Som f.eks. ved at svare på spøgsmålet :-)

Skrevet af slettet bruger 394 1607 dage siden - Direkte link
@ Kjeld > Naturligvis burde hun svare på spørgsmålet, det er vi helt enig om.

Men fra den mere principielle vinkel, Hvis man af en aller anden grund føler sig chikaneret, så er det dårlig stil at gå direkte til Facebook uden først at forsøge dialog med brugeren. (Det kunne jo også være, at man selv blev lidt klogere af en sådan dialog :-)).

Skrevet af Peter Bjørn 1607 dage siden - Direkte link
>Hvis man har en konflikt med en person, så er det altså god stil først at henvende sig direkte til denne, og kun hvis det ikke lykkes, kan man så gå videre til tredjepart. Har HTS først forsøgt at kontakte den bruger, hun har fået slettet, eller er hun gået direkte til Facebook?

Thomas, Thomas, Thomas...

HTS er som andre politikere alt for vigtig og alt for højt på strå til at behandle almindelige mennesker som ligeværdige.

Skrevet af slettet bruger 394 1607 dage siden - Direkte link
Men så er hun jo hverken egnet til at repræsenterer almindelige mennesker eller at være deres tjener (som bekendt betyder ordet "minister" tjener).

Skrevet af Udlandsdansker 1607 dage siden - Direkte link
Autoritært, HTS! Dårlig stil, HTS!

Men synes, det er lidt mærkeligt, at der ikke er nogen, der hæfter sig ved den tilgang, som Facebook lægger for dagen. Hvordan kan man have et socialt netværk, hvor brugere kan blive slettet pga. en henvendelse fra en person, som føler sig lidt fornærmet? Det er da mindst lige så interessant. Det er jo ikke ligefrem nogen nyhed, at HTS er en arrogant skinke.

Skrevet af Louis B. Knockel 1607 dage siden - Direkte link
Licens-Lars blev slettet efter henvendelse fra Danmarks Radio. Helle Thorning kan åbenbart også få en kritiker slettet - det vil sige: fuldstændig udslettet fra Facebook. Facebooks administratorer synes at være små, ængstelige mennesker, der bøjer sig for magthaveres krav. Stof til eftertanke, for det er ikke sådan, fri presse og fri debat administreres.


Skrevet af Kent Damgaard 1607 dage siden - Direkte link
Tanken om Licens-Lars faldt også straks mig ind.

FB's administratorer er ikke små ængstelige mennesker - de er amerikanske forretningsfolk som gerne vil stå sig godt med en måske kommende statsleder :-)

Facebook er ikke et debat-site. Det er en marketing-database, hostet i USA, hvor brugere frivilligt melder sig for at levere data. Det er bare ikke alle der helt har gennemskuet den del :-)

Skrevet af Peter Bjørn 1607 dage siden - Direkte link
Jeg læste artiklen som at det blot var brugerens indlæg der var slettet, ikke selve brugeren.

Skrevet af thoejmark 1607 dage siden - Direkte link
Plejer det naturlige respons fra socialistiske ledere på kritik ikke at være, at man lukker munden på kritikeren fremfor at svare?

Skrevet af slettet bruger 3552 1607 dage siden - Direkte link
Det er vel næppe HTS som personligt redigerer sin facebook?

Imo er det oftest klogt at politikere kun har facebook hvis de redigerer personligt.
Facebook opfattes nærmest som en forlængelse af ens personlighed så de mindste fejltagelser af en facebook admin vil blive anset som HTS personlige holdninger og fejltrin.

Skrevet af Kristian Schmidt 1607 dage siden - Direkte link
Facebook har den svaghed, at man ikke kan pakke fisk ind i den. Det kunne man med Pravda.

Skrevet af Kong Kret 1607 dage siden - Direkte link
Så dér gjorde Pravda da nogen nytte.

Skrevet af Kong Kret 1607 dage siden - Direkte link
Det er jo den sædvanlige, socialistiske facon.
Hvem kan dog finde på at stemme på en ideologi - med en så afskyelig historie?
Husk også Licens-Lars!

Skrevet af Mads Nielsen 1607 dage siden - Direkte link
Der er SÅ meget at kritisere ved sossernes politik - det er virkelig ikke nødvendigt at synke så lavt at inddrage Facebook i debatten.

Skrevet af Karsten 1607 dage siden - Direkte link
Jeg kan forstå af den linkede artikel, at ophavsmanden til spørgsmålet har stillet det samme spørgsmål cirka 10-12 gange indenfor nogle timer, fordi han ikke kunne få svar på spørgsmålet, om hvor meget skatterne vil komme til at stige, når S og SF (måske) kommer i regering. Dertil er at sige dette:

1) Det er urimeligt at forlange svar samme dag eller nogle timer efter, man har stillet spørgsmålet, da det jo ikke er et spørgsmål, der kan besvares hurtigt.

2)
På stort set alle de web-fora (computer-spils-forums) jeg deltager i, ville en adfærd som den spørgeren har udvist, resulteret i en advarsel først, så et midlertidigt 'ban' og til sidst en permanent banning (dvs udvisning).

3)
Og når man tilmelder sig facebook og andre sociale fora skriver man under på, at man har læst og forstået reglerne; man gør det, når man klikker 'ok'. Og i langt de fleste tilfælde står der 'no trolling' og 'no spamming'

4)
Man kunne jo evt. have henvist til S og SF's forslag til krisens løsning - En fair løsning.

5)
Socialdemokratiet er, ligesom alle andre, i sin gode ret til at slette kommentarer fra brugere, som spammer eller troller, dvs. folk som kun er ude på ballade.

6) Jeg ved ikke, hvorfor facebook-moderatorerne har valgt helt at fjerne den nævnte person fra facebook; igen det er deres gode ret til at bestemme hvem de vil have eller ikke have som medlemmer. Facebook er en privat organisation, som selv kan bestemme dette.

Skrevet af 9kolaj 1607 dage siden - Direkte link
Når sosserne ikke kan tåle offentlig debat, kunne de så ikke bare nøjes med at fjerne eller blokere ham? Det er da noget at et indgreb at forårsage at en bruger bliver slettet.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -