Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

Skrevet af KimH 1606 dage siden - Direkte link
Ved aller nådigst at dække den forurettedes omkostninger til kampen mod systemet, drysser Staten lidt sukker på den ellers så bitre pille, som den forurettede borger tvinges til at indtage. På den måde kan Staten affeje enhver kritik af systemet og processen: "borgen havde jo en advokat ved sin side!". - Forslaget retter derimod ikke op på de absurde skævheder, der er i systemet. Afgørelser om ekspropriation og afgørelse om Statens erstatning afgøres nemlig fortsat af: Hvem andre end Staten ? De statslige taksationskommissioner består af offentligt ansatte embedsmænd, og vil man klage til Overtaksationskommissionen, så sidder der også der offentligt ansatte embedsmænd. Hvis Staten virkelig mente at den ville styrke retssikkerheden, så overlod Staten til uvildige personer at træffe afgørelse om ekspropriationens nødvendighed, og om erstatningens størrelse, hvis det var nødvendigt at ekspropriere. Hvorfor overlades det ikke til eksempelvis tre uvildige ejendomsmæglere at sætte prisen på den eksproprierede ejendom ? Det foreliggende forslag er blot et forsøg på at legitimere en ubehagelig praksis, der arbitrært udsætter borgerne for Statens overgreb.

Skrevet af Rend_Mig 1606 dage siden - Direkte link
Det er da ligegyldigt hvad man kan få for et hus i dag, hvis det skal eksproprieres? Havde jeg købt et hus til 3.000.000 kr i 2007, og det blev eksproprieret til 2.000.000 i morgen er mit liv ødelagt for tid og evighed. I denne type sager må man som minimum forvente at den forurettede bliver kompenseret med et beløb der svarer til boligens indkøbspris + de penge man har postet i forbedringer, ellers er der da ingen retfærdighed til.

Skrevet af Klaus K 1606 dage siden - Direkte link

Velfærdsstaten er blevet et selvkørende, destruktivt monster. Først kører man folk ud i ulykke ved at producere meningsløse & undertrykkende regler, som mange borgere ikke kan leve op til. Herefter - når borgerne protesterer og kæmper for deres naturlige ret - så tilbydes de "hjælp" for at klare presset.

Denne hjælp fordrer ny statslig produktion af nye regler & nye skatter, som presser borgerne yderligere - og sådan kører det hele i ring. Velfærdsstaten ødelægger borgerne - og den ødelægger sig selv.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
6
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -