Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

32

Skrevet af hammerlein 1579 dage siden - Direkte link

Ja men det er jo ønske situtionen. En person vi ikke har betalt uddannelsen for, og som rejser før pensionen.

 Men mon vi finder disse højtuddannede indvandrere i Somalia eller Mellemøsten? Nej mon ikke chancen er større i Europa og USA?


Skrevet af slettet bruger 3164 1579 dage siden - Direkte link

Mon ikke. Men det er jo til for at vi alle skal blive åh så glade for alle de dygtige højtuddannede kvinder der render rundt i burka...


Skrevet af nils 1579 dage siden - Direkte link

Ja men det er jo ønske situtionen. En person vi ikke har betalt uddannelsen for, og som rejser før pensionen.

Det virker som om, at du påtager dig kollektivisternes definition af Vi, og finder det fordelagtigtig at statskassen får flere penge?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af holgerdanske 1579 dage siden - Direkte link

sikken en tåbelig sammenligning. hvad med at sammenligne med danskere i tilsvarende jobs istedet for at sammenligne med den gennemsnitlige dansker.

man kunne så lige så godt sammenligne de højtuddannede danskere i arbejde med den gennemsnitlige udlænding---hvad ku vi så bruge det til??

forøvrigt igen en af de tåbelige undersøgelser som der bruges penge på--resultatet ku man have efterspurgt hos enhver rimelig intelligent dansker, helt gratis.


Skrevet af Jacques d´Biann 1579 dage siden - Direkte link

Stor tilhænger af flere veloplyste, integrérbare og venligtsindede, værdiskabende indvandrere.


Skrevet af Nielsr 1579 dage siden - Direkte link

Ikke at du tages til indtægt for partiets politik eller på anden vis slås i hartkorn med partiet men kan du ikke forklare hvorfor DF gentagne gange har sagt nej til en udvidelse af GreenCardordningen som netop kunne få flere veloplyste , integrerbare og venligtsindede værdiskabende indvandrere til landet.


Skrevet af Jacques d´Biann 1579 dage siden - Direkte link

Nielsr:

 

Jeg stemmer ikke DF, så jeg skal ikke redegøre for DF's politik. Jeg er nationalliberal, ikke nationalsocialdemokrat.


Skrevet af Annette Højrup 1579 dage siden - Direkte link

Ja, og ikke flere, der bare kommer for at blive forsørget - Dem har vi så rigeligt af i forvejen + alle de danskere, der mener, at de heller ikke behøver (gider) bidrage til samfundet


Skrevet af Skovgaard 1579 dage siden - Direkte link
No shit...!!?? Problemet er at det ikke er dem vi får flest af.

Skrevet af CaBroKo 1579 dage siden - Direkte link

Er det egentlig indvandrerer, der er tale om? Det lyder mere som migrantarbejdere; altså folk, der flytter efter arbejdet, men ikke for alvor slår sig ned i et land - når (det interessante) arbejdet flytter, flytter familien med. Og så kan det jo sagtens give overskud.


Skrevet af _slettet_bruger_428 1579 dage siden - Direkte link

Højtuddannede rejser ikke til landet med verdens højeste skattetryk, stor topskat, moms, energiafgifter, madafgifter, dyre huse og dyre biler.

Glem det!


Skrevet af LordNacho 1579 dage siden - Direkte link

Tror ikke jeg har snakket med en vestlig indvandrer i DK der ikke kom i jagten på kvinder. Forresten på det punkt har Danmark et godt ry, så måske burde man starte der?


Skrevet af Callesen58 1579 dage siden - Direkte link

Ja, måske vi kunne importere nogen af alle de asiatiske højt-uddannede kinesiske overskudsmænd?

 

Så slipper vi for at udrydde vores race ved at blande os med somaliere, næh så kan vi blande os med kinesere i stedet. Så kan vi i det mindste bevare vores samfund!


Skrevet af slettet bruger 6003 1579 dage siden - Direkte link

Hvorfor vil samtlige partier så tilsyneladende enten på et eller flere punkter medvirke til at lempe starthjælpen, lempe familiesammenføringskrav og hæve skatte/afgiftstrykket ?

 

En politik der er skræddersyet til at tiltrække bekvemmelighedstilflyttere og skræmme hårdtarbejde ud.


Skrevet af Christian Jessen 1579 dage siden - Direkte link

Efter 10 år med DF og deres pis fra sidelinien, er det skuda også klart at vi ikke har flere gode invandrere. Bare se på hvordan det generelt står til, med at nærmeste gøre det kriminelt hvis man som dansker vil bo i et andet land - vi tillader jo ikke engang at folk får dobbelt statsborgerskab. Derudover gør vi det helt umuligt, for dem som finder evt. partner og får familie i et nyt land, nogensinde overhovedet at komme til at bo i Danmark igen - nå ja, med mindre de tager til Sverige i 2-3 år først, fordi vores Svenske venner som regel gerne accepterer udenlandsdanskerne og deres nye familier.

 

Senest med forslagene omkring tilbage-betaling af uddannelse hvis man tager til udlandet. Hvordan fanden skal vi kunne tiltrække højt-uddannede talent-fulde folk, når vi forsøger at lukke vores egne borgere inde som i en anden kommunistisk stat? Det er fint nok at vi gerne vil have "de gode" ind, og forsøger "ikke at lukke de dårlige ind" - men det går altså lige over venner. Udenlands-danskere hjælper jo også med at sprede et godt ry om Danmark, inspirere andre højt-uddannede folk til at tage til Danmark og generelt set bare opbygge vores relationer med andre lande. Verden bliver mere og mere globaliseret, så tag nu DF maskerne af og kig på det større perspektiv.


Skrevet af Nielsr 1579 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Andersen 1579 dage siden - Direkte link

Tjaa... Man kan snakke meget frem og tilbage - men det du beskriver er ihvertfald det indtryk MANGE (højtuddannede) udlændinge har om Danmark: At Danmark er et lorteland at være udlænding i - at danskere egentlig ikke gider snakke med udlændinge medmindre de er absolut tvunget til det... Og det har altså ikke først og fremmest noget med skattetryk at gøre - selvom det nok heller ikke er noget der hjælper... Det er ihvertfald MIN erfaring... Beklager...


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1579 dage siden - Direkte link

Jamen, så synes jeg da, at du gladeligt skal melde dig som betaler af diverse bistands-tilskud til de udlændinge, som IKKE får arbejde, når de flytter hertil - eller som flytter hertil, for direkte at trække på ressourcerne fra statskassen.

 

Eller sådan spiller klaveret måske heller ikke? Det er måske kun DF's skyld, når man lytter til mediernes manipulation af virkeligheden?


Skrevet af Thomas Udbjørg Junne 1579 dage siden - Direkte link

Selv "dårlige indvandrere" ville være guld værd hvis det var muligt for dem at bidrage til væksten - læs: hvis samfundet var indrettet (meget) mindre statskontrolleret og beskattet, ville tilflyttere langt lettere kunne etablere sig og forsørge sig selv.

 

Det er kun fordi vi kræver assimilation (jo, vi gør!) at der er så meget bøvl med vores indvandrere i første omgang. Jeg ville da også blive Rasmus modsat hvis jeg fik lov til at flytte ind i en vens lejlighed "men så skal du altså også se fodbold og lære at snakke russisk - det er jo MIT hjem!"

 

Hvis alle havde lov til at leve som de ville (altså kun "begrænset" af andres ejendomsret og selvejerskab) ville integration foregå helt automatisk.

 

Så staten Danmark: Hvis I ønsker Jer "gode indvandrere", så prøv at slippe taget i udlændinge politikken og lette skatterne en hel del ved at fjerne overførselsindkomsterne - I vil blive overraskede! 


Skrevet af Jannik Thorsen 1579 dage siden - Direkte link
"snakke russisk"? Nej et nogenlunde dansk ville være rigeligt til en start. At "dårlige indvandrere" ville være guld værd, hvis man lettede på skatten, er der altså ikke meget der tyder på. Det er altså stadig begrænset hvad en rengøringsassistent eller taxachauffør bidrager til væksten. Lige meget hvordan man vender og drejer det, vil en somalisk analfabet der beder 5 gange om dagen og render rundt i en konstant khat rus, være en stærkt begrænset nettogevinst for samfundet, også selv om han er beskæftiget med lavtlønsarbejde. Det lyder nærmere som om at du mest er interesseret i at importere et nyt proletariat.

Skrevet af _slettet_bruger_1454 1579 dage siden - Direkte link

Objektivt set er der bestemt ikke assimilation på nuværende tidspunkt. Udlændinge må jo bo, som de vil, tale som de vil, og klæde sig som de vil. Altså IKKE assimilation. For så skulle de nemlig klæde sig bare nogenlunde som resten af samfundet, snakke dansk, og i det hele taget ikke opføre sig så mærkværdigt.

 

Sidste nye skud på stammen af underkastelsesstrategier fra DK er "inkludering". Endnu et stort tegn på, at der bestemt ikke er assimilering. For nu er det nemlig DK, der må indrette sig - altså må DK assimilere sig.

 

Hvis du flyttede ind i din kamerats lejlighed, er det så virkeligt så forfærdeligt, at du skulle følge hans regler? Eller bliver hans lejlighed pr automatik pludselig til din lejlighed?


Skrevet af slettet bruger 3292 1579 dage siden - Direkte link

Denne artikel burde placeres under annoncer for det radikale venstre.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

8
6
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -