Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+5 Skrevet af Ulrik B. Petersen 76 dage siden - Direkte link

Når man er politiker og undtagelsesvis erkender et ansvar, betyder det ingenting i praksis. At tage ansvar betyder i dagens Danmark at man bare siger at man tager det, men der er ingen konsekvens af at tage det eller at sige at man påtager sig det. Udtrykket det er mit ansvar er indholdsløst fra politikere. Det gælder iøvrigt også fra embedsmænd, med mindre de har taget at kassen eller forbrudt sig mod mindreårige. Holger K. Nielsen er blot endnu en fej og slap politiker, som vi har rigeligt af i forvejen. Forlad politik, Holger, og skam dig over dine monstrøse fejltagelser, som har kostet så dyrt.

Men det må indrømmes at mange danskere heller ikke er parate til at tage ansvar for deres egne valg. I hvert fald ikke, så længe de kan give andre skylden for følgerne. Det sker fx. ofte at det bliver sagt at et eller andet er "samfundets ansvar" hvis ikke ligefrem skyld. Eller også at dårligdommene er en andens eller nogle andres skyld.

Meget tyder på at den danske befolkning kunne trænge til genopdragelse, hvor de lærer at et valg af noget ofte også medfører af fravalg af noget andet, og at de selv må bære konsekvenserne af begge dele. Børn burde lære det fra en tidlig alder.


+7 Skrevet af Uffe Merrild 76 dage siden - Direkte link

Det nytter ikke noget at kræve at politikerne skal have haft et alm lønnet job eller har været selvstændig.

 

I det politiske system følger man som alle andre feedbacket og drager sine erfaringer. 

 

I en virksomhed følger man sine kunders feedback og sørger for at drive biksen effektivt så der er penge til overs til profit. 

 

I politik er feedbacket hvert 4. år og det er så udvandet at man ikke kan se hvad var en fejl og hvad var godt. Det er et kaotisk system der kun medfører at man foretrækker at bruge sin tid på vennetjenester, for her kan man forstå feedbacket.  Da corydon blev ansat hos McKinsey var der et tydeligt feedback på at indsatsen blev belønnet.

 

Ærgerligt at skatteyderne betalte og Corydon høstede profitten.


Skrevet af Jacob Fiil 73 dage siden - Direkte link

Ligger løsningen på dette problem så ikke snublende nær: at begrænse politikernes indflydelsessfære, i.e. at sætte grænser for politik?

Til næste år kan vi så fejre 50-året for 1968, en stor milepæl i menneskehedens historie (så skide være med 500-året for reformationen), og det vigtigste '68-slogan var som bekendt 'Alt er politik'...

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Travis Malmsuck 76 dage siden - Direkte link

Læg mærke til at det blandt andet i TV2 bliver spundet som om det er fyringer i Skat som har forårsaget problemerne. og straks sidder der en fagforeningsformand og kræver at der bliver ansat en mindre hær af hans medlemmer.

 

I betragtning af at at de satte en (1) mand til at administrere udbetalinger for 15 mia., oven i købet en person som politiet havde advaret dem imod, så ville jeg egentligt gerne vide hvor mange der skulle ansættes for at de ville gå op på 2 mand, og måske endda få undersøgt den moralske habitus hos de folk man sætter til jobbet.

 

På samme måde med EFI.

Alle der har arbejdet med store IT-projekter ved, at der kommer et punkt hvor flere folk eller flere penge bare betyder flere problemer.

 

Skat har været ramt af mangel på kvalifikationer og talent, og ikke mangel på ansatte.


+1 Skrevet af Knud Madsen 75 dage siden - Direkte link

Citat: Skat har været ramt af mangel på kvalifikationer og talent, og ikke mangel på ansatte.Citat slut

 

DET kan jeg skrive med under på, ud fra de mange års arbejde med de korrupte, dovne og ubegavede møgdyr. 

Min største frygt er, at jeg efter min død igen skulle vågne op til et nyt liv med toldere, skattefolk og forsikringsfolk.


Skrevet af Torben Nielsen 75 dage siden - Direkte link
Frygt ikke! Du sidder jo i "skattely". Du må satse på, at du vågner op i skattelyet igen. Så kan du grine videre af os skatteydere, der har betalt for din svindel. Men du kan jo kun håbe!

+1 Skrevet af Knud Madsen 75 dage siden - Direkte link

??????

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -